Τσίμπησα 3 vip, για μένα και δυο φίλους. Μια χαρά!
[SPOILER]αστειεύομαι[/SPOILER]
Άντε, μετά απο αυτή την περιοδεία να κάνουν με το καλό και μια άλλη για τον εορτασμό των 30 χρόνων απο τη δημιουργία τους, και με σέτλιστ όλο το Lost Paradise album (και μόνο αυτό).
ε τότε θα αξίζει άμα στα μεμοραμπίλια περιλαμβάνεται και καμιά ΠΛ βεντάλια για τη ζέστη του Φαζ και καμιά ΠΛ μπαγκέτα γαλοπούλα γιατί θα σας κόψει η λόρδα από τις 3 το απόγευμα μέχρι το βράδι :p:p:p:p:p:p:p
δεδομενου οτι εαν θυμαμαι καλα στις τελευταιες 2-3 φορες που εχουν ερθει το εισιτηριο κοστιζε απο 32 εως 40, τοτε τα 30 ειναι οκ.
τα 120 για ΒΙΠ ειναι λολ,
δεν μου λεει κατι να δω το σαουντσεκ, τ σερτ εχω ηδη 4-5 και για υπογραφες και φωτογραφιες καλα τοσες φορες που εχουν ερθει τα εχουμε κανει ολα αυτα
:lol: Νομιζω οτι το εχουν προβλεψει και στα ‘‘terms and conditions’’ θα αναφερει οτι θα πρεπει να ειναι φαγωμενοι πριν την εισοδο στο fuzz, διοτι δεν θα φερουν καμμια ευθυνη αν οι σεκιουριταδες δεν επιτρεψουν την εισοδο ‘‘delivery’’.
Ρε παιδες ξερετε τι, μου αρεσουν, βεβαια δεν κοβω φλεβα οπως με τους αλλους δυο της Αγιας Τριαδας, ομως οταν τους ειδα περσι στο Πρινσιπαλ, ηταν απογοητευτικο λαιβ. Δηλαδη 70 λεπτα και χωρις πολυ νευρο ή κατι ξεχωριστο! (Π.χ. ο Ααρον σε ταξιδευει αλλου με τις κινησεις του + παιζουν πιο πολυ, ενω οι Καβαναδες παιζουν 2,5 ωρες)
Τωρα τι να κανω δεν ξερω. Το Ντρακονιαν οντως μου αρεσει πιο πολυ απ’ολα, ομως θα αξιζουν τα 30 ευρω για 1 ωρα και κατι ή οχι? Εκτος αν παιξου παραπανω… Τι λετε? Εσας δεν σας ενοχλει το οτι παιζουν λιγο?
Στους Λοστ ξέρεις οτι θα πας για μια-μιαμιση ώρα λάιβ… πάντα τόσο έπαιζαν, πάντα τόσο θα παίζουν… Απο κει και πέρα οι φανμπόυδες (όλοι εμείς δλδ) θα σκάσουμε το 30αρι γιατί ψοφάμε να ακούσουμε επιτέλους κάποια τραγούδια που ποτέ δεν ελπίζαμε να τα ακούσουμε λάιβ… αν επρόκειτο για συνηθισμένο λάιβ των Λοστ δύσκολα θα πήγανα πάλι προσωπικά (εκτός αν είχε εκπλήξεις το σετλιστ)
(αν και ικανός είμαι να πήγαινα και να άκουγα και τα ίδια πάλι, τέλος πάντων, μη κρίνετε απο μένα :P)
Πάντως όσο αφορά τη διάρκεια του λάιβ… Χμ. Αν παίξουν όλο το draconian και μόνο, κάπου τόσο δε βγαίνει το λάιβ? Μία ώρα και κάτι? Απλά αναρωτιέμαι τι θα έχουν στο ενκόρ…
αν παιξουν μονο το ντρακονιαν και encore say just words:-- μπορει και να ξενερωσω…χωστε και τπτ απο icon kai shades να νιωσουμε…αυτος ο χολμς βαριεται που ζει…
Τι μαλακία και αυτή με τα VIP. Κάποιους που τους έχουμε δεί 7+ φορές (κάπου κει τέλος πάντων) και σε εποχές που τους έκραζαν οι περισσότεροι κιόλας, θα 'πρεπε να παρέχουν έτσι κιαλλιώς μερικά προνόμια, στυλ soundcheck ή κάτι τέτοιο.
Επίσης, στο προηγούμενο διήμερο στο gagarin, μετά το Symbol Of Life ήταν εξαιρετικοί και με ωραίες εκπλήξεις και δεύτερα encores και τέτοια ωραία. Και όταν έπαιζαν τότε το Eternal ήταν μεγάλο πράγμα. Όχι όπως τώρα που 'ναι μέρος του σετ συνήθως.
Τώρα, μιας και το πάνε σε ρετρό φάση, ας ελπίσουμε να κρατηθεί και το υπόλοιπο σετ σε τέτοια επίπεδα και να παίξουν επιτέλους Shallow Seasons, Mortals Watch The Day και εννοείται να διατηρηθεί το Gothic.