Paradise Lost in Greece @18-19-20/3/2011

Kαι Sodom και Candlemass.

σε dvd?? :-k

πάντως νομίζω πως αυτό μάλλον πρέπει να μας προβληματίζει, και όχι να μας χαροποιεί για το πόσο γαμάτο κοινό είμαστε.οι paradise lost δεν έχουν γίνει ακόμη aviv geffen (:p), αλλά οι scorpions δεν είναι μακριά…

elucive cure θελω να ακουσω και μετα αντε γεια…θα μαι και στα δυο μεσα:::::!!!

όχι Permanent Solution…:(:(:(:(:(:(:(:frowning:

Παιδιά έχει ενεργοποιηθεί το Link για αγορές από το Site των PL, όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Με 120 ευρω το VIP, να τυλιξουν το εισητηριακι να το βαλουν στο

μολις τσιμπησα το VIP ticket χαχαχαχα ετσι ρε πουστη μου!!!1:D:D:D

120 ευρωπουλα το VIP…

… γυριστη κωλοτουμπα κανω και αρχιζω και κραζω… οκ το γαμησαν και ψοφησε… ειπαμε ψηνεσαι να κανεις αρπαχτη αλλα κρατα και τα προσχηματα λιγο… [-X

120 ευρώ VIP[B] στο Fuzz [/B]λέει!!!

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Τι θα κάνουν? Θα βάλουν ανεμιστήρες στον εξώστη???

και ανεμιστήρες και κόκκινο χαλί!!!

αμα τα εχεις και γουσταρεις τα σκας!!!

βασικα επειδη δεν το χετε καταλαβει τα vip δεν σου κατοχυρωνουν καλυτερη θεση στο κλαμπ σου προσφερουν πολλα αλλα και στο κατω κατω καλα εκαναν και τα διαθετουν ετσι γιατι αν εκαναν διαγωνισμο θα πηγαινε ο καθε ασχετος κωλοφαρδος και αυτοι που γουσταρουν πραγματικα την μπαντα θα μεναν απεξω!!!

Θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων.
Π.χ. εγώ μπορώ να δώσω τα 120, αλλά προτιμώ να πάρω το 30άρι κ με τα υπόλοιπα να πάω σε 3 επιπλέον συναυλίες κ να περάσω τζάμι.

Άντε, να δούμε το Νικολάκη να λέει κ το Shadowkings!

ok…ενταξει…το γαμησαν τελειως…

Όσο και να τους γουστάρω τα 120 δεν τα δίνω. Είναι και δύσκολες οι εποχές, οπότε 30 και είμαστε μια χαρά. Το ότι 3 από τις 8 συναυλίες είναι στην Ελλάδα μαλλον εμάς δεν πρέπει να μας προβληματίζει, τους ίδιους όμως μάλλον θα πρέπει.

Και τα 30 για μια τόσο αγαπημένη μπάντα στην χώρα που έρχεται κάθε ενάμισυ με 2 χρόνια είναι πολλά.

προσυπογραφω… μου εκανε εντυπωση οτι και Γερμανια, οπου εχουν τεραστια βαση οπαδων, θα δωσουν μονο ενα λαηβ…

Φνταζομαι ενας οπαδος αξιζει να δωσει αυτο το ποσο για τα παρακατω και οχι για τους ανεμιστηρες στον εξωστη η το κοκκινο χαλι :lol::slight_smile:
* VIP laminate and lanyard
* The opportunity to meet and greet the band
* Have your photo taken with Paradise Lost
* Access to a closed sound-check before the gig
* Early access to the concert
* VIP goody bag (PL draw-string bag containing an exclusive T-Shirt and other exciting memorabilia)

Στην ουσια ειναι 90 οποτε αν τα υπολοιπα αναμνηστικα ειναι αξιολογα τοτε γινετε αποσβεση αμεσως. Εχεις και τη δυνατοτητα να πεις ενα γεια στο συγκροτημα χωρις να γλυψεις 1000 κ@#@#ς, κατω απο αξιοπρεπς συνθηκες και να δεις και το soundcheck.

Προφανως ειναι ενα πακετο για τους ‘‘οπαδους’’ και μονο, ασχετα με το ποσα λεφτα εχουν.

Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το αρνητικο απο τη στιγμη που το ποσο ειναι απολυτα λογικο με αυτα που σου προσφερει. :-k Δεν ειναι 240 ευρω η $600 :wink: …Η terra vibe!!!

ναι εχεις δικιο τσαμπα επρεπε να ειναι χαχαχαχαχα!!!