Paradise Lost in Greece @18-19-20/3/2011

thanx leper:D

λοιπον τελευταιια επισκεψη εδω μεσα.δεν ξαναμπαινω να μν επηρεαστω και με την κρυφη ελπιδα να σκασει κανα κομματι εκπληξη.
cy salonika :bye:

περισσευει κανενα εισιτηριο για σαββατο?

τελειωσαν ολα για σαββατο… ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ

Πήγες να πάρεις και δεν είχε?

Ταμειο θα εχει λογικα ε? Οχι για μενα, για τον φουκαριαρη τον φιλο μου :stuck_out_tongue:

πάμε paradise lost ρεεεεε
καλά να περάσουμε:D

Τα εισητήρια για αύριο τελείωσαν?

κωδικος: Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α-!-!-! :smiley:

απο τις πιο ωραιες συναβλιες που εχω παει!

[SPOILER]και ακουσαμε και sweetness, ναι ρε φιλε!!! :D:D:D[/SPOILER]

Παιξαν frozen illusion.

:expressionless:

Παιζουν καφριλες πια? Πως το πηγε ο Holmes?

Γενικα, ποση ωρα παιξανε? Και αν θυμασαι τι κομματια, γραψε τα πληζ!

παιξανε το κλασσικο 90λεπτο, ουτε λεπτο παραπανω

τυπικοι Λοστ, μαλλον δε θα παω να τους ξαναδω ποτε, αφου παντα ιδιοι ειναι, διεκπαιρεωτικοι και τπτ παραπανω…

εκτη φορα που τους βλεπω, το σετλιστ φυσικα πολυ καλο αλλα λιγο

Πλακα εκανα :smiley:

παιξαν ολο το δρακοντα, σγιουτνεςς, τα 2 πρωτα απο ουαν σεκοντ και το φεηθ ντιβαηντ ας.

λοιπον ,
οσοι έχετε αμφιβολίες ,να τις αφήσετε .
οι Paradise Lost είναι έδω και παίζουν ΔΥΝΑΤΑ.
setlist

[SPOILER]enchantment
hallowed land
the last time
forever failure
once solemn
shadowkings
elusive cure
yearn for change
shades of god
hands of reason
i see your face
jaded
encore 1
Faith Divides Us Death Unites Us
true belief
one second
say just words
encore 2
sweetness
as i die
[/SPOILER]

και μονο ο τιτλος Draconian Times ,αρκεί για να ενα καλό live ,
απο κει και πέρα ο Holmes σε κέφια(?) ,προλόγιζε τα τραγούδια ,ερμήνευε με πάθος ,αν και ήταν λίγο χαμηλά ο ήχος του μικροφώνου ή ήταν πολύ δυνατά η κιθάρα του Mackintosh. No Problem.
οσοι πάτε αυριο ξέρετε πως θα περάσετε.

και κάποια σχόλια :
το shades of god είπε οτι ήταν η πρώτη φορά που το έπαιζαν live και
το αφιέρωσε κάπου ,κατάλαβε κανείς που ?
Ολοι στην μπάντα ,φοβεροί ,
ο Mackintosh με μαλλί μέχρι τη μέση και πένθιμα solo φουλ στο wah-wah , ο Αedy κράταει τα μπόσικα με τη ρυθμική του-πολύ σημαντικός για την μπαντα ,ο Edmondson πιο low profile ,o drummer αυτός που πρέπει και ο keyboard player φαινόταν πολύ cool.

Το γεγόνος οτι προλόγισε το The Enemy και τo διέκοψε πριν καν ξεκινήσει για να παίξουν το sweetness ,ύστερα απο pubilc demand ,μόνο θετικά μπορείς να το δείς ,όπως και το debate με νικητή το As I Die . Ωραία πράγματα.

Γενικά ήταν πάρα πολύ ευχάριστη(!!! …μιλάμε για ατμοσφαιρική-heavy metal μπάντα) συναυλία .

p.s. δεν βλέπω πρώτη φορά Paradise Lost.

Αν εξαιρεσεις το Faith…που δεν το εχω ακουσει, τα υπολοιπα κομματια με τρελενουν. Ειναι και η πρωτη μου φορα (:Ρ) περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια.

Υ.Σ. Μπαμπεση Μακιντος, χαρηκα αδικα με το Frozen Illusion :stuck_out_tongue:

Πολύ το ευχαριστηθηκα το σημερινό. Άνετα θα πήγαινα κ αύριο να τους ξαναδώ!
Στο sweetness σαν να μην είδα και πολύ ενθουσιασμό από το κοινό…

έπαιξαν sweetness λέει. λιποθυμώ.

Ε τοτε σιγουρα δεν κοιταζες εμενα!!χεχεχε!Απορω πως εχω ακομα κεφαλι!!! Κ μονο για το Sweetness και αυτο που ενιωσα οταν το επαιζαν θα ξαναπηγαινα ανετα αυριο!!!

παίζει να χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ όταν άρχισαν να παίζουν το enemy…
εννοείται όμως πως δεν ξενέρωσα αφού ακολούθησε sweetness!
η φάση με το mr. crowley ήταν πολύ αστεία.
στο as i die λιώσαμε όλοι…μόνο κάτι βρισίδια έφαγα από μια κοπέλα επειδή έπεφτα πάνω της αλλά τέλος πάντων :stuck_out_tongue:
ξεκίνησε ωραία η χρονιά όμως. ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι. :slight_smile:

Τι ήταν αυτό ρε φίλε…
Ντάξει, αφού ούρλιαζα sweetness στο αυτί ενός φίλου μου, μόλις άρχισε να παίζει ποδοπάτησα όλους τους γύρω μου, χτυπούσα κόσμο, η τρελή και έτσι. Jaded κλάμα.
Είμαι ακόμα εκεί, απλά, αφού τελείωσε η συναυλία και καθώς προχωρούσα μπέρδεψα τα πόδια μου 3-4 φορές, έπεσα, πήγε να με πατήσει αμάξι :expressionless:

Απίστευτο λάιβ.

α ξεχασα να πω οτι ο ηχος ηταν τραγικος, ειδικα στην αρχη μετα ελαχιστα βελτιωθηκε

το σκατοfuzz εχει αντιλαλο, το εχω παρατηρισει και αλλες φορες…

επισης ο ηχος μπουκωνε, τα πριμα ηταν τσιτα… τα αυτια μου βουιζανε ηδη απο τα μισα της συναυλιας…

ντροπη