Paradise Lost in Greece @18-19-20/3/2011

+1111111111111111111

πωπωπ δεν μπορω να ακουω γκρινιες για την διαρκεια της συναυλιας, τον χωρο, τον ηχο κτλ. επαιξαν ολο το draconian times σερι ρε. το setlist ηταν απλα ονειρικο… :smiley:

[QUOTE=samis;1104853]πωπωπ δεν μπορω να ακουω γκρινιες για την διαρκεια της συναυλιας, τον χωρο, τον ηχο κτλ. επαιξαν ολο το draconian times σερι ρε. το setlist ηταν απλα ονειρικο… :D[/QUO

Η μονη μου ενσταση ειναι για τον ηχο!!!Στα αλλα συμφωνω απολυτα!Ειδικα το setlist ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!

Οι paradise lost απίστευτοι, το στοματάκι μου ήταν στο πάτωμα κατα τη διαρκεια hallowed land, once solemn, sweetness, one second & as i die, δεν τους χόρταινα :smiley: (θα το θελα ομως κι αυτο το enemy που αρχισε αλλα προτιμοτερα όλα τα υπόλοιπα :Ρ) Δυστυχς όμως είναι αυτό το λιγο και καλό, αλλά το ευχαριστήθηκα τόσο που δεν με εννοιαξε. Αλλά ρε παιδια, μος στους paradise lost? Γιατί? :stuck_out_tongue:

Kρίμα όμως ολοκληρη η βραδια σου να χαλιέται από έναν μεθυσμένο (επλίζω) μεταλοπατέρα και μια μπαγκετα, που οταν ξεμεθύσει ίσως καταλάβει ότι είχε άδικο μέχρι αηδίας και ότι φερθηκε ίσως όσο πιο απαίσια μπορουσε. Όσοι ήταν εκει μαλλον κατάλαβαν, όσοι όχι αν θελετε πιμι. Αυτό το παραπονο μου.

κοιτα δεν ειμαι 18 χρονων να ενθουσιαζομαι για ψιλου πηδημα πια… τα στραβα οταν ειδικα τα χρυσοπληρωνω με ενοχλουν και θα τα λεω…

ειπαμε, το σετλιστ μια χαρα, αν ομως το εκαναν δυωρακι (δεν ειναι δα και τπτ γεροι να μην την παλευουν πια, οταν κανουν δυομισαωρο σετ οι 60αρηδες Σαξον…) και βαζανε μεσα 4-5 ακομη κομματαρες θα χαλαγε κανεναν; αλλα μια ζωη τα ιδια αυτη η μπαντα… τι να πεις

Plunderer εσύ; :stuck_out_tongue:

Πολύ καλά ήταν σήμερα, πολύ καλοί οι Lost, κλασσικά μέτριος ο ήχος στο κωλοFuzz.

μυριζομαι ωραιο λαιβ και αυριο! το σετλιστ φοβερο!

Ειλικρινα το πιστευεις αυτο?

Πλακα σπαγαν με τον κοσμο και τις καυλες του.

Ναι αυτό βασικά ήταν κατι παραπανω από φανερό.

Ρε γαμώτο, machintosh, αυτή η μπλούζα σου είναι απειρα απίστευτη :stuck_out_tongue:

καλά πάλι την ίδια φορούσες ρε :p?
κατά τα άλλα, [B]forever failure[/B].-
αύριο.
so long fuckers 8)

Ρε πούστηδες,είστε μεγάλη αγάπη ρε!!Μεγάλη λέμε!!
Όσο και να παραπονιόμαστε πριν τη συναυλία για τη διάρκεια ή το σετ λιστ ή οτιδήποτε…μόλις ανέβουν στη σκηνή τα ξεχνάς όλα!!!
Είναι μπαντάρα και το απέδειξαν και σήμερα!
Ακούσαμε ολόκληρο ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των 90s!!
Άψογη απόδοση,γεμάτο το φαζ,κόσμος που γούσταρε,όλα τέλεια!!
Μόνο αρνητικό ο ήχος για άλλη μια φορά στο φαζ…αλλά οκ,δε γαμιέται,αυτό που μετράει είναι το χαμόγελο που δε λέει ακόμα να σβήσει!
Πάντα τέτοια!

καταπολεμησαμε γαστρεντεριτιδες και αλλες λοιπες αρρωστιες και καταφεραμε και ειδαμε λοστ! το σετλιστ απιστευτο! η αποδοση της μπαντας μου φανηκε καλη, αν και δεν τους εχω ξαναδει. ο ηχος μου φανηκε ψιλοτραγικος! και νταξ ο μονος λογος που δεν ευχαριστηθηκα τη συναυλια πολυ ειναι επειδη καθε 10 λεπτα ηθελα να ξερασω αλλα οκ:p

εσυ ησουν που σου ελεγε μια απο πισω "τι θα γινει ρε φιλε? θα βαλεις τον κωλο σου στο μνι μου κλπ κλπ?¨ ?

Ωραια πραματα ακουω, αντε να ετοιμαζομαστε για αυριοοοοοοο!!!

15 χρονια μετα θα ζησω παλι τα…χρονια του δρακοντα σε μια Hallowed Land!!!

cant wait!!

ps ηταν κανεις vip χθες να μας πει κανενα spoiler?

και έμενα η πρώτη σκέψη είναι οτι το έκαναν επίτηδες , αλλά έστω και έτσι δείχνει τη διάθεση της μπάντας να ευχαριστήσει τον κόσμο .

Αναμνήσεις ξύπνησαν.

[SPOILER]γενικά το draconian times και το Prince of a Poverty line ήταν τοτε, τα
"μεγάλα" αλμπουμ που γνώρισα ως τα "the next big thing"
ως νεοεισερχόμενος μεταλάς στις αρχές των 90’s.
α ,ρε γαμ#@#$^νη νοσταλγία[/SPOILER]

πωωω ρε φίλε,τσαντίστηκα λίγο,γιατί πρεπει να παίξουν μόνο και όλο το Draconian?ας παιξουν κι απο άλλα album,έλεος τώρα…

βασικά μια ερώτηση,παίξανε χτες το Gothic?:-k

[I][COLOR=“Red”]You’d love to be so far away
It’s not a long way to go, it’s gonna end in your pain[/COLOR][/I]
Oμορφες στιγμές και πάλι χθες βράδυ, από μια μπάντα που αγαπήσαμε στις αρχές των 90ς και φτάσαμε να λατρέψουμε λίγο αργότερα. Αναρωτιέμαι πόσοι από κείνους που βρεθήκαμε τότε στο Ρόδον (1994-1996) τους παρακολουθούμε ακόμα. Οι [B]PARADISE LOST[/B] φαίνεται πως συντηρούν το μύθο τους πια (δισκογραφικά και συναυλιακά) αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρωτοπορία το ζητούμενο από αυτούς. Για μία ακόμη φορά κάκιστος ο ήχος του Fuzz
Οι [B]SCAR OF THE SUN[/B] αξιοπρεπείς αν και τους πρόδωσε το «νεκρό» δεύτερο μικρόφωνο
Μερικά βιντεάκια από τη συναυλία:

[SPOILER]SCAR OF THE SUN:[B][U]Burn The Memory[/U][/B]
PARADISE LOST:[B][U]Say Just Words[/U][/B]
PARADISE LOST:[B][U]True Belief[/U][/B]
PARADISE LOST:[B][U]Hallowed Land[/U][/B] [/SPOILER]

Μέτρα εμένα!
Έχει στο Fuzz παιδοτοπο; Θέλει και ο γιος μου να έρθει !!!
Can’t waittttttttttt…

παντως
επειδη ειμουνα πανω
μπροστα απο κονσολα
το χαρτι με το σετλιστ
σταματαγε στο say just words
και επιπλεον
αν θυμαστε αρχισε να παιζει μουσικη μολις τελειωσε
δεν λεω οτι δεν ειχανε προσχεδιασει κατι
αλλα για οποιο λογο και να εγινε
προσθεσε θετικα στη βραδυα