ουτε εγω ειμαι 18, αλλα αν ηθελα ηχητικα ολα να ειναι οπως ακουω το στουντιο, θα καθομουνα σπιτι μου… αλλωστε τους ειχες δει 5 φορες μεχρι χτες και ηξερες πως ειναι στις συναυλιες στην 6η θα αλλαζαν τη διαρκεια τους? σιγουρα δεν θα χαλουσε κανεναν να παιξουν παραπανω αλλα και οσο επαιξαν ειδικα βασει κομματιων ηταν αρκετα καλα.
μετά από ν φορές, μερικές φοβερές εμφανίσεις, άλλες αδιάφορες, αλλά πάντα με μερικά κομμάτια που να δικαιολογούν την επιμονή, όταν παίζουν ολόκληρο το draconian times και αδιαφορώντας για τα κίνητρα, τότε μόνο συγκίνηση.
Shades Of God, Jaded, Once Solemn, Elusive Cure. Και σαν κερασάκι True Belief και Sweetness, παρόλο που τα’χουμε ξανακούσει πάντα θα προκαλούν ενθουσιασμό. Γαμάτη εμφάνιση, ο Χολμς στα του Draconian πολύ πολύ καλός, μετά ψιλοέπεσε λιγάκι, αλλά έπιασε και κανας άλλος το γρέτζο από τα παλιά στη δεύτερη στροφή του As I Die; πές το όλο έτσι ρε μια φορά.
Χεχε, έχει κιάλλο όμως
Και εξαιρετικό merch βέβαια.
JADED λέμε. JADED.
μπράβο mindcrimeK
*Holmes φαινόταν κακοποιημένος…nice (!!!)
**Mackintosh , αγόρι μου τι μαλουρα είναι αυτή? ζήλια-ψώρα
- do you want to hear something from the draconian times?
- yeeeesssss
-that’s convenient :lol:
χαχα…αυτό σκεφτόμουν και εγώ…
Jesus(ή Βικέρνες όπως λέει ο αποκάτος) o Holmes εε? Δεν είμαι φαν paradise lost. Μέχρι το Icon έχω ακούσει σοβαρά τη μπάντα και μετά διάσπαρτα κομμάτια. Βέβαια δεν έχει σημασία αυτό. Στιχάρες γράφουν έτσι και αλλιώς.
Αυτό με τον ήχο με ανησυχεί πολύ:( Νταξ και εγώ δεν θέλω να είναι άριστος(δεν μπορεί, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις και εκεί που δεν το περιμένεις) αλλά όχι και τελείως χάλια. Ελπίζω καλύτερα σήμερα. Τι ώρα άρχισαν περίπου? Είχε support?
Ο Χολμς μοιάζει με τον Βικέρνες έτσι όπως τον βλέπω με τα μούσια.
Αντε να δούμε αύριο τι μας περιμένει.
Για να το πούμε λίγο διαφορετικά, μακάρι να ήταν στο Gagarin οι συναυλίες .
Πρώτη μου φορά στους Paradise Lost και, παρόλο που έχω ελάχιστη επαφή μαζί τους πέρα του Draconian, μπορώ να πω ότι απόλαυσα δεόντως τη συναυλία! Με ξενέρωσε στην αρχή με τους Scar of the Sun που είχαν τα μικρόφωνα τόσο χαμηλά, σε σημείο να μπορώ μετά βίας να ακούσω τον τραγουδιστή(κι ήμουν μπροστά, φαντάζομαι οι πίσω) Επίσης, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος από τους μπροστινούς αν “βοήθησαν” κάπως τον μπαρμπα-Nick στα φωνητικά από πάνω; Γιατί έχω την εντύπωση πως πρόσεξα κάτι τέτοιο τουλάχιστον στο Shades of God…
Κατά τ’ άλλα ονειρικό setlist(φακ, με τέτοια δισκάρα μέσα τι θα ήταν, αν και θα χώραγε κι ένα Embers Fire.
[SPOILER]Ή κανα Forging Sympathy ξερωγώ.[/SPOILER]
Άκουσα Yearn for Change λάιβ. Τέλος.
Περιοδεία για το Faith…, στο πρινσιπαλ εγώ και ο METAL_LAWS, και πριν αρχίσει το επόμενο κομμάτι, φωνάζει ένας τυπάς "I SEEEEEE YOUR FAAAAAAAAAACE"
Και ο Χολμς :
[SPOILER]Ι see your face too my friend
[SPOILER]και πάτωμα…:respect:[/SPOILER][/SPOILER]
ο πληκτρας εκανε backing vocals
και αν δεν απατωμαι
ειναι ο τυπας που χανε μαζι στα λαιβ εποχης host
γαμω ητανε χτες
memories of life drifting further away
το κοινο παντως ητανε ψοφιο
μερικα χρονια πισω
θυμαμαι που ειχε γινει και crowd surfing με τον holmes να εκπλησσεται λεγωντας οτι ειχε καιρο να δει κατι τετοιο
το γεγονος παντως οπου απωθει τους lost να παιζουν λιγοτερο γνωστα κομματια
απο τι φαινεται υπαρχει και στην ελλαδα
με την μεγαλυτερη μεριδα των οπαδων τους να περιοριζονται στα χιτακια τους
μου λειπουν και οι εποχες που οι καφροι φωναζανε απο την αρχη της συναυλιας ETERNAL ή PITY THE SADNESS και τα κανανε ολα πουτανα μολις παιζανε κατι παλιο…
anyway
ραντεβου το βραδυ
Τι ωρα επαιξαν χθες?? 21,30 οπως ειχαν πει??? και τι ωρα ηταν το σαπορτ??? ευχαστω προκαταβολικα
το μαγαζί γέμισε ? και απο merch ρε σεις τι έπαιξε ?
Γεμισε, από merch μπλουζα draconian times στα 15 ευρω, καλό πράμα!
Αυτό που ειπώθηκε για την ομοιότητα με τον Vikernes το ελεγα κι εγώ, εκπληκτική όμως!
το support ξεκινησε στις 8.30 νταν και τελειωσε 9.15 περιπου.
οι lost ανεβηκαν στις 9.45
το μαγαζι ηταν φισκα… ηθελα να παω κατω και δεν μπορουσα γιατι ηταν πιχτρα…
απο merch ειχε μερικα ωραια μπλουζακια να διαλεξεις, με τα 2 βασικα να ειναι κλασσικα draconian times tour 2011, το ενα με album art και το αλλο με το logo των lost.
[SPOILER]προσωπικα προτιμησα αυτο με το album art…[/SPOILER]
Επίσης χτες σε κάποια φάση λέει ο Holmes “μπορείτε να φωνάξετε για το τραγούδι που θέλετε και θα το παίξουμε, αρκεί να είναι το επόμενο κομμάτι από το draconian”! :lol:
Α και το χώσιμο του Mr. Crowley είχε πλάκα…“did you got excited?”
thanx για τις απαντήσεις παίδες !
Οπότε 23.15 τελείωσε. Τουλάχιστον θα προλάβουμε MMM.
[SPOILER]Μετα Μεσονυχτια Μασα?..
[SPOILER]σορρυ, δεν αντεξα… :ban:[/SPOILER][/SPOILER]
μπα δεν το νομίζω. εκτός κι αν δεν το άκουσα. ένας ψηλός ήμουν εγώ και η άλλη που με βριζε ήταν κοκκινομάλλα.