να ρωτησω και κατι ακομα??? το fuzz εννοει στο ταυρο ετσι ??? οχι αυτο στη βουλιαγμενης… απο τον σταθμο ησαπ ταυρος εκει ειναι μακρια??? ευχαριστω!!
να σας πω την αλήθεια εγώ θα προτιμούσα 6-7 τραγούδια από Draconian Times και περισσότερα τραγούδια από τα άλλα άλμπουμ. Το λάτρεψα όταν έπαιξαν true belief!8O
ο ήχος ήταν κακός και το κοινό ήταν ξενέρωτο, έκανες λίγο headbagging και σε αγριοκοιτούσαν.:?
γενικά όμως πολύ ωραία συναυλία! :D:D:D:D
Αουχμ. (τέντωμα, ξενύχτι γαρ). Ωραία ήταν χθες. Ανεβάζω κάτι βιντεάκια στο tube, στο μεταξύ ας πω και γω δυο λόγια.
Με κάλυψαν τα παιδιά που μίλησαν για ήχο και για το κοινό. Πραγματικά ψόφιο και ξενέρωτο κοινό, όσοι πάτε σήμερα ρίξτε μια φωνή παραπάνω ρε γαμώτο!
Ο Χολμς δεν ακουγόταν παντού καλά, σε σημεία η φωνή του πνιγόταν απο τις κιθάρες και τα τύμπανα. Eλπίζω να έχει διορθωθεί σήμερα αυτό.
Τρελή συγκίνηση με το draconian, και με το το sweetness και την εισαγωγή του (με το mr crowley και το the enemy), προσυπογράφω για τα πωρωτικά φωνητικά σε σημεία του As I Die, ενώ βρήκα πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη την παρουσία του πληκτρά, που πραγματικά χρειαζόταν.
Τώρα το οτι είναι μουρτζούφληδες και έγινε όπως ακριβώς προέβλεπα για τη διάρκεια και την προβλέψιμη επιλογή τραγουδιών πέραν του draconian… ε, οκ. Επειδή πάω και σήμερα όμως, φοβάμαι μήπως ξενερώσω άσχημα με αυτό το θέμα με το πέρας του λάιβ…
Πω ρε, τα vide- άκια με τρέλαναν πρωινιάτικα. Άντε να δούμε Σαλονίκη πώς θα παίξουν. Πάντως ξενέρωτοι οι Αθηναίοι, ‘‘Hallowed land’’ με τόσες φωνές και ούτε ένας στον αέρα; Εδώ πάνω πρέπει να γίνει κόλαση αύριο. Ελπίζω μόνο να μην είμαι εγώ ο μόνος υπερ- ενθουσιασμένος. :-s
Kαι μόνο η απόδοση ενος δισκου- μνημειου όπως το draconian times αποτελεί απο μονο του ενα highlight…κατα τα αλλα η μπαντα ηταν τίμια,ο ηχος μετριος εώς κακός και η εκπληξη του sweetness λίγο ελειψε να φερει δακρυα συγκίνησης.(το αγαπημενο μου κομμάτι τους)…ο Ηolmes στο as i die θυμηθηκε τον παλιό καλό εαυτό του και αν δεν βαριόντουσαν (κλασικοί Lost) θα μπορούσαν να προσθεσουν ακομα 2-3 κομματια στο setlist…που να επαιζαν δλδ και κανα mortals watch the day τι θα γίνοταν…εν κατακλειδι ενα ομορφο live που ολοκληρωσε τον κυκλο συναυλιών των Lost που εχω δει μεχρι στιγμής…
Πολυ για ψοφιο κοινο ακουγεται αλλα κ οι LOST τι να σου πω, σπέρνουν στη σκηνη…
Ειναι το αγαπημενο μου γκρουπ εδω και πολλα χρονια κ εχω λιωσει τα cd κ τα Lp τους (οταν πρωτοεβγαιναν…) , τους εχω δει 3 φορες, 2 θεσ/νικη κ 1 στο Donington το '05. Mέτρια πράγματα στην σκηνη, να τα πουμε να τελειωνουμε κ παμε παρακατω…
Την τελευταια φορα τους ειδα principal, ενιωσα λιγο μαλακας, ειδικα ο Holmes νομιζες οτι κανει αγγαρια και ειπα οτι δεν ξαναπαω (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου…) σε live τους αφου νομιζω μετα απο 3 φορες δεν εχουν να μου δωσουν τιποτα…
On the other hand, ειναι εξαιρετικοι καλλιτεχνες, χρονια μπροστά και καθε τους δουλεια ειναι μοναδική! Ειναι απο τα λιγα γκρουπ που πηγαινω κ αγοραζω το cd τους κ δεν το κατεβαζω 8)
πορώθηκα με τη χτεσινή συναυλία!!! αν μπορούσα θα πήγαινα και σήμερα!!! :D:D:D
βέβαια ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα Λοστ και δεν έχω μέτρο σύγκρισης…
σε κάποιες φάσεις η φωνή του Χολμς χανόταν, όπως και του τραγουδιστή του support,ειδικά τα μπρούταλ δεν ακούστηκαν καθόλου…
είχα ακούσει πολλά για Χολμς ότι βαριέται και είναι δύστροπος,μια χαρά μου φάνηκε στη σκηνή και η επαφή του με το κοινό ήταν οκ…
το setlist αναμενόμενο,αλλά άκουσα τα τραγούδια που ήθελα :D:D
παιδιά με μετρό από σύνταγμα πως πηγαίνουμε στο fuzz?ευχαριστώ προκαταβολικά και καλά να περάσουμε όσοι παμε σήμερα!
Μουρθε στο facebook αυτό το link με πολλές φωτογραφίες
http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2676&Itemid=40
Δεν μου αρέσουν οι Paradise Lost πάντως εμένα…Να περάσετε καλά όσοι πάτε σήμερα και αύριο!
Κατεβαίνεις Μοναστηράκι και παίρνεις τον Ηλεκτρικό προς Πειραιά! Κατεβαίνει στο σταθμό του Ταύρου και πας προς Πειραιώς και Χαμοστέρνας - όταν βγεις ρώτα και θα σου πουν απλώς να πάρεις έναν δρόμο προς τα κάτω!
Δε θα έχεις δυσκολία να το βρεις! Ετσι κι αλλιώς θα είναι πολλοι που θα εχεις να ακολουθήσεις!
Να περάσεις καλά!
λοιπόν τέλος οι Lost απλά γάμη**ν τέλος,δε ξέρω για σας εγώ πάντως παιδιά το καταευχαρηστήθηκα,ήμουν μια τρελλη με κοντό μαλλι και λεοπαρ κολάν που χοροπήδαγε μπροστά μπροστά?αυτά ήταν τέλος 8)
παιδια και σημερα 9:45 βγηκανε;
ναι γιατί?
βορειος ειμαι, για να ξερω ποτε να παω αυριο. θενκς.
Όλα καλά και σήμερα!
Απλά άλλαξαν 3 κομμάτια στο setlist. Την θέση των Sweetness, As I Die και True Belief πήραν τα Ember’s Fire, The Enemy και Mystify.
Και το frozen illusion.
ήσουν?
Καταπληκτικό λάιβ, και τι δεν ακούσαμε. Πέραν του Draconian έχωσαν Remembrance, Dying Freedom, το Frozen Illusion, Your Hand In Mine, This Cold Life και Lydia απο το One Second, έριξαν και κάτι καβλωτικά μπλιμπλίκια απο το Host και ξενέρωσαν κάτι νεαροί μεταλλάδες και γιούχαραν.
Και έπαιξαν και δύο ώρες.
[SPOILER]περισσότερα αύριο απο μένα[/SPOILER]
Στο μεταξύ, μια που το ανέβασα μόλις, το [B]Sweetness[/B] απο χθες:
Παντως ρε παιδια αφου οταν παιζουν τα κλασσικα χιτακια γινεται χαμος απο κατω, γιατι να τα βγαλουν? Και εγω θα ηθελα να ακουσω αλλα πραγματα αλλα τους καταλαβαινω απολυτα, οταν παιζουν το Sweetness και απ’οτι ακουσα χτες οι αντιδρασεις ηταν χλιαρες, ε σημερα επαιξαν το Enemy και εγινε κακος χαμος απο κατω, οπως και στο Say Just Words. Μαλλον πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι εμεις που ζηταμε τα “περιεργα” κομματια ειμαστε η μειοψηφεια και στην τελικη την μπαντα την ενδιαφερει να περναει ο κοσμος απο κατω καλα
Το λαηβ πολυ καλο, η μπαντα κεφατη (για τα στανταρ της ), ο ηχος εμενα μου φανηκε καλος (αν και λιγο πισω τα φωνητικα) και ΝΑΙ ακουσαμε Hands Of Reason Shades Of God και Jaded
Φίλε morgoth, θα συμφωνήσω μαζί σου στο οτι υπάρχει πολλής κόσμος που όντως θέλει να ακούει κομμάτια όπως το The Enemy, περισσότερο σε σχέση με ένα Remembrance ας πούμε (φώναζα remembrance, κάτι παιδαρέλια λίγο πιο πέρα φώναζαν the enemy, οι Lost στο καπάκι έπαιξαν το δεύτερο και γω να έχω ξενερώσει όσο δε πάει). Και φυσικά για κόσμο που τους βλέπει πρώτη φορά λέει και με το παραπάνω να ακούσουν τραγούδια όπως το One Second κλπ.
Θα διαφωνήσω όμως με αυτό που λες στο τέλος, οτι “το κάνουν για να περνάει καλά ο κόσμος”. Δεν ισχύει καθόλου για το συγκεκριμένο συγκρότημα αυτό.