Paradise lost-In requiem

Απ τα πιο αντιπροσωπευτικά album του χώρου και της μέχρι τώρας ιστορίας των Paradise Lost.
Tο απόλυτο Medley τους 8)

Όπως πάντα, τα bonus κομμάτια του δίσκου είναι απίστευτα, ειδικά το Silent In Heart. Ίσως και το πιο πιασάρικο κομμάτι του δίσκου, με όση μελωδία δεν έχει όλος ο δίσκος.

όντως, οι Lost δεν κάνουν αρπαχτές στα τραγούδια τους. σχεδόν όλα τα b-sides τους μπορούν να σταθούν άνετα μέσα στα albums. το missing πάντως το λένε αρκετά καλά, αλλά την προσέγγιση που έκαναν προπερσι στο Xavier των D.C.D. δεν τη φτάνουν με τίποτα.

Pote den akouga paradise lost mexri pou akousa to cd ayto.Apla skizi magkes.Meta maresi episis apo aytous to symbol of life.Poli orea cd kai ta dio

Δε διάβασα τι γράφατε πίσω, αλλά ελπίζω να είπατε για δίσκο της χρονιάς ε.

i epistrofi tou unholy??:smiley:

Ζόρικια κατάσταση μάγκα μου.

Επίσης, στο λάιβ θα χαιρόμουν να μην παίζανε μόνο 2 από δαύτον.

Να και το νεο βιντεο κλιπ του enemy: http://www.youtube.com/watch?v=qMgQoYFp_K4

Μπορει να χει βγει καιρο αλλα εγω τωρα το ειδα :-s

Άργησα λίγο να το ακούσω πάλι…:stuck_out_tongue:
Τέλος πρώτης ακρόασης και μου άρεσε, γιεεε. Περισσότερο από το προηγούμενο.
Πάμε για τη δεύτερη :slight_smile:

Λοιπον τωρα που το ακουσα ενδελεχως και ειδα κα καποια παιγμενα κομματια live, εχω να πω τα εξης:

[ul]
[li]Ο δισκος ειναι σιγουρα πολυ πολυ καλυτερος απο τον προηγουμενο. Εχει νευρο ρε αδερφε!
[/li][li]Εχει κομματαρες μεσα: Praise Lamented Shade, The Enemy, Unreachable, Requiem…
[/li][li]Δεν τον θεωρω με τιποτα δισκο της χρονιας…
[/li][li]Θυμιζει αρκετα Icon, εναν δισκο που ποτε δεν ηταν ο αγαπημενος μου απο Lost…
[/li][li]Πιστευω οτι στις επομενες ακροασεις θα με κερδισει περισσοτερο…
[/li][/ul]

Αυτα προς το παρον…

Συμφωνώ απόλυτα!!8)
:metal:

Συμφωνω οτι αποτελει ενα τελειο medley!Περιεχει στιγμες σχεδον απο ολη τους την ιστορια και κυριως τα στοιχεια που αγαπησαμε στη μουσικη τους!δηλαδη τα leads\solο του Γρηγορακη!

οσο αφορα την εννοια δισκος της χρονιας δεν υφισταται!!!
πως μπορεις να πεις κατι δισκο της χρονιας???αυτο εχει να κανει καθαρα με προσωπικα κριτηρια!δηλ ποιος δισκος αρεσε \ακουσε περισσοτερο καποιος σε σχεση με τους υπολοιπους δισκους της χρονιας!και ειναι αδυνατο να τους εχουμε ακουσει ολους!
η αλλιως γινεται η καφρικη κοινωτητα να βαλει ενα δισκο σαν την τελευταια δισκαρα των symphony x στα καλυτερα της χρονιας??

οπωτε να μιλαμε καλυτερα για τους καλυτερους δισκους της χρονιας.και σιγουρα μεσα σε αυτους ειναι και το In Requiem!!!

xronia eixan na bgaloun tetoio album, kai mporei na mou aresan akoma kai kuklofories tou tupou “believe in nothing”, auth h maurila tous paei pio polu…

PS sto gagarin open air, epaixan para polu kala!!! anameno na mas episkefthoun kai to xeimona, sthn kathorismenh tour tous 8)

Aν και το άκουσα αρκετές φορές δεν μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό ορισμένων. Πάντως μου άρεσε σαν κατεύθυνση. Έχει μερικά δυνατά κομμάτια όπως το Never for the Damned, και το Unreachable.Το κακό είναι ότι αισθάνομαι ότι ακούω την ίδια μελωδία στα φωνητικά που άκουσα και σε πολλούς παλιούς δίσκους. Στο προηγούμενο αυτό το αίσθημα ήταν εντονότερο αλλά υπάρχει και εδώ

Άνετα στα καλύτερα της χρονιάς.

Δύναμη, feeling, οι κιθάρες που θέλουμε να ακούμε και ο Holmes που λατρεύουμε.

Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλά είναι μέσα στα 4-5 καλύτερα PL albums για εμένα.

Υμνοι όπως τα Never For The Damned και Ash & Debris που σιγοτραγουδάς και στον ύπνο σου, Praise Lamented Shade και Unreachable με μελωδιάρες, πολύ δυντό single με το The Enemy, το ομώνυμο που ξυπνάει αναμνήσεις ή η κομματάρα που λέγεται Beneath Black Skies.

Όλα τα κομμάτια σκίζουν με εξαίρεση ίσως το Fallen Children του οποίου το verse μου έφερε στο μυαλό τη μελωδία από το Verse του Sane (κομματάρα) από το υπέρτατο και αγαπημένο μου One Second.

Κατά τα άλλα…

NEVER FOR THE DAMNED!

Ας γίνω λίγο απόλυτος…

Το καλύτερο της χρονιάς.
Όλα τα κομμάτια ειναι ύμνοι.
Δεν περίμενα με τίποτα τετοιο αριστούργημα, περίμενα απλά ένα τυπικό γαμάτο Paradise Lost δίσκο.
Μια απο τις καλύτερες μπάντες όχι μόνο των 90s, αλλά όλων των εποχών.

Ρε παιδια, μου παραθετετε λιγο το σετ-λιστ της λιμιτεντ εντισιον που εχετε εσεις γιατι την δικια μου οταν την Rip-αρισα στο pc μου την βγαζει σαν UK limited edition…

1. Never For The Damned
  2. Ash & Debris
  3. Enemy
  4. Praise Lamented Shade
  5. Requiem
  6. Unreachable
  7. Prelude To Descent
  8. Fallen Children
  9. Beneath Black Skies
  10. Sedative God
  11. Your Own Reality
  12. Missing
  13. Silent In Heart

Και μενα το ιδιο τρακλιστ εχει… Τεσπα, ευχαριστω που εκανες τον κοπο να τα ποσταρεις!:slight_smile:

Ρε μάγκες επειδή θέλω να αγοράσω την limited edition του in requiem ξέρει κανείς αν την έχει το metropolis ή pmw ή κανένα άλλο στο κέντρο??ευχαριστώ!!!