Paradise Lost/ Lacuna Coil/ Katatonia

Για να δουμε εαν θα περασει απο τα μερη μας…
Ελα Λωρη…εδω σε θελω… :stuck_out_tongue:

Με 40? το εισητηριο όλα γινονται! :slight_smile: Μακάρι πάντως…

30ευρω τικετο και ολοι ξεχωριστα γιατι ειμαστε ελλαδα…
:stuck_out_tongue:

lol…το σκισαμε ηδη…Αγγλια θα ειναι μονο Paradise Lost/ Lacuna Coil + guest…εκτος και εαν ειναι και εκει Katatonia και δεν εχει ανακοινωθει επισημα…

και με Gus G. special guest
( http://www.paradiselost.co.uk/news/2013/25th-anniversary-uk-shows.html )

O Gus ήταν μόνο για το show του Ιουνίου στο Indigo αν δεν κάνω λάθος. Οι katatonia νομίζω είναι και στο UK tour.

και μόνο σε κανέναν χώρο τύπου Entertainment Stage

Σωστος, το διαβασα καλυτερα το κειμενο που εχουν οι Paradise Lost, και σαν special quest τους αναφερει στο Indigo + την Scabbia. Για Katatonia δεν ξερω εαν θα ειναι στο Uk tour παντως…

Paradise Lost 25th Anniversary + Lacuna Coil, απο το venue του Λονδινου 25λιρια.

Katatonia και Lacuna Coil θα είναι μαζί τους σε όλες τις συναυλίες, UK και ηπειρωτική Ευρώπη.

Μακάρι οι PL να έρθουν και προς Ελλάδα μεριά αλλά μαζί με την Χριστίνα και την παρέα της!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ειλικρινά τώρα, αν είναι να γίνει η συναυλία στο μπουρδέλο που λέγεται Entertainment Stage καλύτερα να μη γίνει καθόλου. Η ακουστική στο συγκεκριμένο μέρος είναι επιεικώς άθλια. Είχα δει πέρυσι τους Megadeth εκεί και πιο απαράδεκτο ήχο δεν έχω ξανακούσει. Ο ήχος ειδικά από τη μέση και μπροστά μπούκωνε εντελώς. Πιο πολύ θόρυβο άκουγες παρά τη μελωδία. Τουλάχιστον η ακουστική πάνω στους εξώστες ήταν αρκετά καλύτερη.

Μαλλον θα τιμησουμε της Γλασκωβης.

Και εγώ του Λονδίνου.

…μακάρι, και ας κάτσουμε στους εξώστες:):!:

Αμα ερθουν ας εχουν για μια φορα ενα λογικο εισιτηριο (=αναλογο με των αλλων ημερομηνιων). Αυτους τους τρεις με 30ευρω λιγο απιθανο μου φαινεται.

…στον χώρο που έπαιξαν την Κυριακή οι Clutch, το 30άρι, δεν είναι απίθανο…τουλάχιστον για προπώληση:):!: