Κυκλοφορούν και κάτι καινούριες μοναστηριακές από Γερμανία μεριά… φθηνές σχετικά, να δεις πως τις λένε Perlembourg, Finkbrau … κάτι τέτοιες τελοσπάντων
από τα lidl tatare μην ψαρώνεις!!!
Κυκλοφορούν και κάτι καινούριες μοναστηριακές από Γερμανία μεριά… φθηνές σχετικά, να δεις πως τις λένε Perlembourg, Finkbrau … κάτι τέτοιες τελοσπάντων
από τα lidl tatare μην ψαρώνεις!!!
προτιμώ Stout προσωπικά
Guiness μάλλον η αγαπημένη μου…
Μερακλής …
Όπως το Medusa είναι για μερακλήδες…για να μην είμαστε εντελώς off topic
St. Anger 9/10 και 4/5 σε “έγκυρα” sites του εξωτερικού. Βρείτε εσείς τους λόγους .
Και εγω guinessας ειμαι ! Χειμωνα καλοκαιρι . Φετος θα τη συνδυασω με διαφορα μαλακια οπως χταποδια και μεδουσες
Πφφφφ βαρετός . Χωνεψε το , επιτέλους . Στο τέλος θα μας κάνεις να λέμε ότι ειναι και γαμω τους δίσκους με τέτοιο κόλλημα που έχεις .
Και μην συγκρίνεις Metallica ή Maiden με άλλες μπάντες που τα περιοδικά - sites θα τους γλυφουν ακόμα και αν βγάλουν μάπες δουλειές, γιατί έτσι θα πουλήσουν περισσότερο ή γενικότερα θα συντηρησουν το όνομα τους πιο εύκολα από τα κλικς, views των πιο πορωμενων οπαδών .
Από τη άλλη δεν διαφωνώ και ιδιαίτερα με την λογική σου , ότι η γνώμη κάποιου από εδώ μέσα ( ή σε άλλα αντίστοιχα sites - φορουμς) είναι πιο τίμια και ειλικρινής από ότι ενός συντάκτη , χωρίς να σημαίνει ότι ισχύει και 100% αυτό .
Εγώ με fish and chips… σύντομα
Μέχρι και με σπαγγέτι θα την συνδυάσεις αργότερα !
[οφ τοπικ μοουντ ον] Stout γαμάνε αλλά είναι ακριβό σπορ η μαύρη μπύρα οπότε…μόνο μοναστηριακές αμστελ (ή ότι έχει σε προσφορά το σμ εκτός από Βεργίνα την οποία θεωρώ ίσως την χειρότερη μπύρα που έχω πιει ποτέ και που είναι η μοναδική που μου φέρνει πονοκέφαλο την επόμενη μέρα). Σε έναν παραδεισένιο κόσμο θα έπινα μόνο Guiness μαζί με σφηνάκια Tullamore (the hangover is strong in this one)[οφ τοπικ μόουντ οφ]
Πανάκριβες οι άτιμες άστα, όλοι έτσι τις βγάζουμε με Αλφα, Χενινγκερ, Αμστελ κτλ… δεν είναι ζωή αυτή. Ωστόσο η Βεργίνα η βαις είναι εξαιρετική!
fixxxed
Οι βάις είναι μόνο για να συνοδεύσεις κανα φαί…εγώ μετά από 4 παουλάνερ νομίζω πως έχω φάει ολόκληρο αρνί. Με φουσκώνουν πολύ οι γαμιόλες
(το γαμήσαμε το τόπικ πάλι)
Δεν σου αρέσει η Χενινγκερ;;; Έλα ρε ωραία είναι, παραδοσιακή! Και η Εζα είναι πολύ καλή btw ακόμα και η Hellas Pils μου αρέσει… αλλά τίποτα δεν είναι σαν τα lead του Γρηγόρη στο Medusa που είναι άκρως μεθυστικά. Ε δεν το έφερα πολύ ωραία;;
Οι αγγλοι παντως πρεπει να ειναι πολυ πισω στο θεμα μπυρας lager να ναι και χεστηκανε κατα αλλα . Ε πως να εκτιμησεις τους λοστ μετα ;
Ίσως γιατί οι Λάγκερ δε πίνονται; :Ρ
Είχα μάθει πως κάποτε αρχές 90s που είχαν έρθει οι PL για Live Αθήνα και πήγε ένας γνωστός μου και είχαν αράξει στο Ζαφόλια του είχαν ζητήσει να πάει να φέρει Lowenbrau…
κρίμα που δεν έχει dislike κουμπί αντί για καρδούλα Μακράν η πιο ξεδιψαστική μπύρα, άρα ταμάμ για το γλόριους γκρικ σάμερ
Ντάξει συμφωνώ απλά δεν είναι μπύρα
Πέρα απ’ τη πλάκα, αγαπημένη είναι η Άλφα παντως <3
Για να το κάνουμε λίγο ον τοπικ , εγω την επόμενη παρασκευή θα έχω προμηθευτεί ένα 6πακ (ίσως 3 μαυρες φιχ και 3 stout) και μόλις αρχίσει να δύει ο ήλιος θα βάλω ,medusa στα ηχεία και για 3 ώρες δεν νομίζω να κανω τίποτα άλλο από το να ακούω medusa και να πίνω ! Ξέρει κανείς εάν παίζει κανα γνωστό δισκάδικο να το φέρει ξερωγώ λιγο earlier από την 01.09.2017 ;;
πόσα πήρε ο γιατρός ;;
ενδιαφέρομαι κι εγώ να διώξω τη σαμπρελα