Πάει το αστείο μαλλί του Greg
ειπαμε να σκοτεινιασει …οχι κ ετσι ομως
χαχαχα ας δώσουν κομμάτι τώρα που θα ταιριάζει το σκηνικό
Χαχαχαχα, αυτο σκεφτομουν και εγω οταν διαβαζα για τα ακραια καιρικα φαινομενα της Μεδουσας…
Υ.Γ. Ο Mackintosh αλλαζει μαλλι καθε μηνα πλεον… Μεχρι να μας ξαναρθουν για live μπορει να ειναι αγνωριστος παλι.
εγω που τον ειδα rockwave φετος επαθα σοκ, νομιζα επαθε κατι και ειχαν session κιθαριστα, χα χα χα !
ρε σεις, το Symbolic Virtue δεν το βρισκω καπου…
Δες τα μηνύματα σου…
Ενταξει αν τον παρατηρουσες τον αναγνωριζες, αλλα οντως σε ξενιζε πολυ, ηταν πολυ διαφορετικος. Οταν αρχισε να παιζει ομως ηταν οπως παντα μοναδικος και περα εως περα αναγνωρισιμος.
Εγώ λέω να δείτε το spotify των λοστ να πάρετε μία γεύση τι ακούει ο - κάφρος πλεόν -mackintosh να μάθετε/ουμε μπαλίτσα.
Διερωτάμαι ακόμη είναι κάνενας συντάκτης αυτού του εξαιρετικού ιστότοπου (γλύψιμο και έτσι …) που να έχει ακούσει το δίσκο να μας πει καμιά κουβέντα για τη ποιότητα του επερχόμενου δίσκου και σε εμάς που βρισκόμαστε στην άγνοια ; μία ερώτηση κάνω
Από όσο γνωρίζω δεν έχει έρθει το πρόμο ακόμα
Ok ευχαριστώ !
Δεν γνωρίζει καλά ο αποπάνω.
Λίγο που έχω προλάβει να ακούσω, δεν είναι αυτό που θα ήθελα εγώ να ακούσω από τους Lost, όπως δεν ήταν και το προηγούμενο.
μια ζωή μέσα στο σκοτάδι με αφήνεις
Ναι βάλε μας φωτιές καλοκαιριάτικα …αυτά τα ήξερες υποθέτω και πριν ακούσεις το δίσκο όμως
Ωπα παιδιά πείτε κι εδώ τι τρέχει;; Προφανώς του @Outshined δεν του αρέσει η νέα-παλιά κατεύθυνση οκ σεβαστό. Αλλά τουλάχιστον ρίξε λίγο φως, αν θέλεις…
Και πάνω που ήθελα να σε φωνάξω για συμπαράσταση για τους hostάκηδες. Έτσι είναι αφού δεν του άρεσε ούτε το plague
Δύσκολη πίστα το άλμπουμ. Λιγότερο προσβάσιμο από το Plague. Πολύ βρώμικο και σκοτεινό.
Ήδη ακούγεται ενδιαφέρον. Για να δούμε…
Μην τα λες αυτά διότι θα σου πει ο quintom ότι το κάνουν για να πουλήσουν περισσότερα δισκάκια
ανυπομονώ
Θα φέρουν την σαπίλα και την μουντάδα καλοκαιριάτικα