Για μία ακόμη φορά όμως δεν θα μείνουν στάσιμοι και φυσικά θα διχάσουν.
Ο ήχος πάντως και η κατεύθυνση είναι προς το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα.
Πλέον δεν έχει νόημα να μιλάμε για το τι θα πουλούσαν οι Paradise Lost αν ακολουθούσαν την τάδε ή την δείνα κατεύθυνση. Έχουν ένα δικό τους fanbase που δεν θα έπρεπε να σκέφτεται αν ξεπουλήθηκαν ή αν την είδαν true (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό).
Εγώ από τέτοιες περιπτώσεις συγκροτημάτων περιμένω να κάνουν αυτό που πραγματικά τους βγαίνει και να ακολουθήσουν το ύφος που θέλουν. Αυτό μοιάζουν να κάνουν οι Paradise Lost, απλά εγώ δεν έχω ιδιαίτερη πρεμούρα να ακούσω αυτό το είδος και ακόμα περισσότερο αυτά τα φωνητικά από τον Holmes.
Να σου πω αυτά είναι λίγο πολύ αναμενόμενα με βάση αυτα που έχω διαβάσει…Απλά το θέμα είναι εάν συνθετικά βρίσκεται στα γνωστά επίπεδα - ας πούμε των τριών τελευταίων δίσκων - ή όχι. Θα μου πεις βέβαια οτι θέλει ακροάσεις κλπ
Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη στο team rock είπαν ότι έχουν 10 version για κάθε κομμάτι με διαφορετικά φωνητικά και ότι με αυτά τα rifs ταίριαζαν πολύ περισσότερο τα brutal. Τι να πούμε θα δείξει
Η απορία μου γιατί τόσα χρόνια ο Steve δεν είχε ανοίξει ποτέ το στόμα του λύνεται σε αυτό το βιντεο…
Αχαχαχαχαχα!!!
Δεν υπαρχουν χοστακηδες, υπαρχουν φανς που γουσταρουν την συντριπτικη πλειοψηφια των δισκων των PL και απορριπτουν τα λιγοστα αλμπουμς που δεν βρισκουν τοσο καλα ή τιμια, και υπαρχουν και αλλοι που εκθειαζουν οτι και να κανει η μπαντα, μαλιστα ενιοτε απο πριν καν ακουσουν τους δισκους.
Είναι και κάποιοι άλλοι που οι Paradise Lost είναι το αγαπημένο τους συγκρότημα αλλά όταν έρχονται Ελλάδα δεν πάνε να τους δούνε επειδή …δεν τους αρέσει ο headliner !!
(nicknames δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε)
προσωπικα γουσταρω οτι εχουν βγαλει εκτος απο τον 1ο δισκο που μου ακουγεται λιγο απαλευτος! γουσταρω το ιδιο δισκους οπως το gothic η το Host…αναλογως την διαθεση ακουω και τον καταλληλο!
Αυτό είναι το πνεύμα! Αφού ο,τι κάνουν το κάνουν όμορφα…
και εδω τρολλιες ;
Είναι απολύτως λογικό -από τη στιγμή που ότι έχουν βγάλει έχει μέσα (τουλάχιστον 3-4) κομματάρες- να έχουμε πολλές βάσιμες πιθανότητες να ακούσουμε και πάλι κομματάρες στο medusa. Το αν θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους, δεν το νομίζω αλλά μπορεί κανείς πάντοτε να ελπίζει …αυτή είναι και η μαγεία των νέων δίσκων από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα
Εχω δει συνεντευξη του πριν 15 χρονια καπου και τον εχω ακουσει να μιλαει και απο κοντα οταν τους ειχα γνωρισει εξω απο το Ροδον κανα 2 φορες… δε νομιζω οτι εχω ακουσει πιο αστεια φωνη στη ζωη μου in person. Στο βιντεο αυτο δεν φαινεται πολυ δυστυχως, μιλάει καπως πιο φυσιολογικα… αλλα τα δοντια φιλε…
Πωπω αναφερει για μια ακομα φορα το οτι τωρα με το ιντερνετ οποιοσδηποτε μπορει να κριτικαρει ανοιχτα τη μουσικη μιας μπαντας, λες και ειναι αρνητικο. Βιωμα τους εχει γινει εδω και πολλα χρονια, και εκλεισαν και τα φορουμς τους Τους ειχα για πιο σταρχιδια τους, απο οτι φαινεται τους νοιαζει παρα πολυ τι πιστευουν οι φανς για τη μουσικη τους (φαινεται κι απο το τι παιζουν πλεον)
ούτε ο Matt Pike τέτοιο χάλι
Εντάξει, δεν είναι και ο Shane McGowan.
Αυτο ακριβως φιλε μου!! Σ αυτη την κατηγορια ειμαι κ γω
ουτε καν ο Justin Sullivan των New Model Army.
Μικρά samples από κάθε κομμάτι