Paradise Lost- Medusa (2017)

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον ακόμα κ με αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Τα μονα που μου κινησαν την περιεργεια ειναι τα δυο προς το τελος που ροκαρουν πολυ ομορφα (νομιζω ηταν τα δυο προτελευταια αποσπασματα). Κριμα που το ενα το καταστρεφει ο Χολμς με τις γελοιες κραυγες του. Νομιζω καθε φορα που τον ακουω να ξεροπνιγεται πανω στο μικροφωνο με πιανει νευρικο γελιο :joy:

RIP Paradise Lost

2 Likes

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/34/Double_Moutza.jpg/155px-Double_Moutza.jpg

Φιλικά από wikipedia :stuck_out_tongue:

1 Like

Μια μουτζα απο σενα ειναι κοπλιμεντο, οποτε σε ευχαριστω και για τα δυο σου κοπλιμεντα.

Wouldn’t have it any other way.

Ο,τι ακούω μου αρέσει, άντε να δούμε…

Το μόνο που καταλαβαίνεις είναι το που το πάνε. Α και απ’ ότι φαίνεται θα έχει κ ένα up tempo ξέμπαργκο τραγουδάκι το οποίο θα είναι σίγουρα το blood and chaos που θα το ακούσουμε την άλλη παρασκευή ίσως και βιντεοκλπιπ !

Το ίδιο ρε φίλε…

Βγήκε παίδες…

ποΙΟ ΒΓΉΚΕ ΜΩΡΕ ;;;

αν ψαξεις θα τον βρεις τον δισκο εκει εξω.

Λοιπόν ψύχραιμα - και επειδή θα ήθελα να κρατηθώ να τον ακούσε όταν κυκλοφορήσει κανονικά- τον ακούσατε ; τι λέει ;

δεν το εχω ακουσει ολο . ειμαι στη δουλεια και οκ . εχω εκφρασει αρκετες φορες την δυσφορια μου για τα φωνητικα του Χολμς αλλα για τα παιδια που δεν εχουν τετοιο θεμα , νομιζω οτι θα εκτιμησουν πολυ την νεα τους δουλεια.

Έκανα άλλες μια-δυο προσπάθειες εδώ και μέρες, αλλά τα φωνητικά του Holmes είναι deal breaker για μένα.

Πάντως, είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει σε όσους θα άρεσε ό,τι κι αν έβγαζαν… :stuck_out_tongue:

3 Likes

Απίστευτο το ότι βγήκε τόσο νωρίς… το ακούω τώρα

δεν θελω να ειμαι τοσο “κακος”. Δηλαδη οτι ειναι μονο για “φανμποηδες” απλα νιωθω οτι εχουν μπλεξει τα προσωπικα τους προτζεκτς με την μουσικη και το ονομα των Lost και στο τελος δεν μου αφηνει κατι .

Δεν θα το πω ουτε πισωγυρισμα , ουτε τιποτα .
Δεν χρειαζεται να γινομαι σπασαρχιδας . Η μουσικη τους και η ντουμιλα τους ειναι πολυ ωραια, αν εγραφαν και φωνητικες μελωδιες που να εδεναν και με τα κομματια θα ημουν πολυ ευχαριστημενος . Οπου εχει καθαρα φωνητικα ο Χολμς, πραγματικα ακουω κατι που ειναι πολυ του γουστου μου.
ΥΓ. ωραιες κιθαρες.

Ναι μαλακία για τη μπάντα σίγουρα ένα μήνα και την επίσημη κυκλοφορία !

Εντάξει το Fearless Sky είναι έπος… τα λέμε σε κάνα μήνα πάλι :stuck_out_tongue:

Γενικά ο δίσκος σου κάνει το κλικ που έκανε το plague ή το tragic ;

ακόμα είμαι στο δεύτερο τραγούδι οπότε δεν μπορώ να πω κάτι, είναι ξεκάθαρα doom metal πάντως. Το δεύτερο κομμάτι(Gods Of Ancient) δεν έχει καθόλου καθαρά φωνητικά αλλά έχει τα leads του Γρηγόρη. Γενικά ο ήχος φέρνει πολύ σε Gothic πάντως…