Ok ευχαριστώ ! Δεν ξέρω εάν θα το ακούσω…θα δείξει
Πρέπει να ακούσεις το ομώνυμο οπωσδήποτε…
Χαχα να δουμε αν θα αντέξω…προς το παρόν είμαι γραφείο ούτως ή άλλως …Συνέχισε το update εάν δεν σου κάνει κόπο
Το No Passage For The Dead έχει κάτι απίθανα ανατολίτικα lead που το πράγμα που μου έφεραν στο μυαλό είναι το Zombie Ritual… προφανώς κι αυτό doom με όμορφο ρεφρεν… καλά πάμε
Blood & Chaos τυπικό uptempo κομμάτι τους, ανώτερο ωστόσο από το Universal Dream πχ
Προσωπικά εάν με ρωτήσεις δεν έβλεπα το λόγο να έχουν up tempo κομμάτι σε αυτό το δίσκο anyway θα δουμε
Να μη το ακούσεις μέχρι να βγει, απόδοση: 1000
Να μη το ακούσεις σήμερα, απόδοση: 200
Να μη το αποθεώσεις, όποτε κι αν το ακούσεις: 3.000.000
Σπάει λίγο την ντουμίλα και είναι αρκετά μελωδικό, δεν είναι κακό… και κλείνει κλασικά με μεγάλο doom κομμάτι με μεγάλο σόλο από Greg (όχι και τόσο εντυπωσιακό αυτή τη φορά)
Το Frozen Illusion πρέπει να είναι απλό remix…
Και το Shrines είναι πολύ πιο μελωδικό και με καθαρά φωνητικά στο κουπλέ… κλασικά γαμάτο b side τους που με κάνει για άλλη μια φορά να απορώ με την πάρτη τους. Λογικά θα είναι και το κομμάτι που θα αρέσει σε αυτούς που δεν θα αρέσει ο δίσκος.
Χαχα τι να σου πω είναι και καλοκαιράκι …θα το κάψω μετά στις παραλίες και είναι κρίμα πραγματικά
Δεν είναι τυχαίο ότι συννέφιασε ήδη…
Λοιπόν δύσκολος δίσκος με δύο ακροάσεις βέβαια αλλά ξεχώρισα το Fearless sky, το ομώνυμο και τα Blood and Chaos και Until the grave. Αυτοί που δεν γουσταραν το προηγούμενο ας προσπεράσουν, δεν υπάρχει λόγος να χαλαστουν. Η ας ακούσουν μόνο τα Symbolic virtue και Shrines.
Θέλει ακροάσεις πάντως δεν είναι καθόλου πιασάρικος .
σε λιγο θα μπορεσω και εγω να ακουσω…
Λοιπόν πρώτη ακρόαση…
Πρώτα απ’όλα θα διαφωνήσω με αυτούς που θα τον συνδέσουν με το Plague. Είναι ξεκάθαρα διαφορετικός δίσκος. Το Plague ναι μεν ήταν ένας δίσκος που είχε πολλά στοιχεία από τις αρχές κυρίως λόγω των brutal φωνητικών και κάποιων κομματιών αλλά είχε και αρκετά στοιχεία από τους σύγχρονους PL με μελωδίες, πλήκτρα κτλ. Εδώ μιλάμε για κάτι που κινείται μεταξύ gothic και SoG… Σαφώς πιο σκληρός δίσκος, με παραγωγή μουντή και haunted, μίζερη ατμόσφαιρα. Επίσης το Plague είχε κομμάτια που διαφοροποιούνται μεταξύ τους, εδω ειναι ενας δισκος που μετραει περισσοτερο σαν συνολο. Τα φωνητικά του Holmes μου αρεσουν, πιο καλά πιο πειστικα τα brutal από το plague και καλύτερα τα καθαρά του.
Ξεχώρισα το ομώνυμο το οποίο είναι κομματάρα, το fearless sky, τα from the gallows και until the grave. Και βέβαια το winter. Το gods of ancient επισης μου αρεσε με την αλλαγή στη μέση.Όσον αφορά τα bsides, συνεχίζω να θεωρώ το symbolic μέτριο ως καλό αλλά το shrines γαμαει και δέρνει…με το frozen illusion δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
Σε γενικές γραμμές δίσκος που θέλει πολλές ακροάσεις, όχι πιασάρικος με πάρα πολύ δουλειά στις κιθάρες. Θα ήθελα όμως παραπανω μελωδίες, περισσότερες ατμοσφαιρικές στιγμές, και άλλα κομμάτια σαν το shrines.
Εγώ μετά από 2 γρήγορες ακροάσεις συμφωνώ με αυτούς που τον συνδέουν με το Plague. Ίδιες συνθετικές μανιέρες και στο ίδιο μοτίβο κινούνται οι δύο δίσκοι. Δηλαδή ποια είναι τα τραγούδια στο Plague που είχαν μελωδίες και πλήκτρα?
Τραγούδια των Paradise Lost με μελωδίες και πλήκτρα είναι τα One Second, Say Just Words κτλ και επίσης πολλά τραγούδια από το δίσκο Symbol of Life όπως τα Erased, Isolate και άλλα.
Εμένα μου φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό το μοτίβο οι Paradise Lost και δίνουν την εντύπωση ότι δεν μπορούν να παίξουν κάτι άλλο πέρα από αυτό.
Μάλλον εννοεί ότι δεν υπάρχουν κομμάτια στο στυλ του Eternity of Lies. Όμως αυτός ο δίσκος είναι ξεκάθαρα doom δηλαδή αυτή είναι η ταμπέλα που θα του έβαζα ενώ το Plague δεν ήταν μόνο doom ή περισσότερο doom.
Αν δεν μπορούν να παίξουν κάτι άλλο πως βγήκαν και σε αυτό το δίσκο και στον άλλο b sides πολύ μελωδικότερα ;. λέω εγώ τώρα …
Εξαίσιο, χαλαρά οτι καλύτερο έβγαλαν μετά το Feel the Misery
Poy einai to seal of approval apo Panteli ekei poy pragmatika tairiazei?
Να πας να βρεις άλλο !
Ennoo oti to xaramizeis se mena gia na me trollareis (kai pou einai kai akyro) kai den to vazeis ekei pou prepei