Paradise Lost - Tragic Idol

Ότι είναι γαμάτο, τι άλλο θα γράφει :lol:.

εχουν πολλα γαματα τραγουδια και στα τελευταια αλμπουμ κατ εμε. το frailty για παραδειγμα στα ματια μου ειναι απο τα καλυτερα κομματια τους εβερ (τα πιο αγριων διαθεσεων).

ναι ρε συ το υποθετω.αλλα αν κανει καμια συγκριση με τα τελευταια πχ.
η ποσο βαθμο του δινει.στο in requiem ειχαν βαλει 10 νομιζω(:-s)

διάβασα και εγω την κριτική του χαμμερ.
καλά τα 2 10αρια και τα 2 9αρια δεν μου λένε κάτι.
αλλά το κείμενο και η πώρωση των δευτερωτριτων απόψεων με κάνει να χτυπιέμαι που δεν εχω τον δίσκο να τον λιώσω.
λες να εχει γίνει το θαύμα?

Tι εννοείς θαύμα? Να έχει διαρεύσει? Αν εννοείς αυτό δεν έχει γίνει ακόμα.

Oχι.εννοώ να εχει βγει ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλός δίσκος, και οχι μια χρυσή μετριότητα που σε ένα 6μηνο θα τον έχουν ξεχάσει οι πάντες

Μακάρι. Πάντως τα δύο τραγούδια που έχουν βγει όσο πιο πολλές φορές τα ακούω τόσο πιο πολύ μ’αρέσουν.

καιρο ειχα να δω δεκαρια στο χαμερ(καλα εδω βεβαια βαζουν 9 σε αλλα και αλλα).αλλα μεγαλη αποθεωση και εκει και στο ροκινγκ.εχω σκασει.ελπιζω σε καμια βδομαδα να “βγει” γιατι να περιμενω μεχρι τις 23 δυσκολα.

αποσπάσματα :

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007QTMMV8?ie=UTF8&child=B007QTMOOS

edit : Έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω το Νο.3 στην ολότητα του…

οσο ακούω το Honesty in Death, τοσο τρελαίνομαι που δεν τον έχουμε στα χέρια μας.

[B]*Limited[/B]

Αυτό μαζί με το ομώνυμο είναι (προς το παρόν) τα αγαπημένα μου από το άλμπουμ. Κοινό χαρακτηριστικό τους ότι ο Nick δε γρετζάρει μόνο, αλλά χρησιμοποιεί και πιο καθαρά φωνητικά.

Πάρα πολύ καλά τα αποσπάσματα!
Can’t wait! :smiley:
Αντε να δούμε! 8)

ΥΓ) Πάντως σαν φαν του gothic/ατμοσφαιρικού ήχου και των Lost φυσικά, ακούγωντας και τα αποσπάσματα από το νέο δίσκο των Moonspell, νομίζω πως οι πορτογάλοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ και τον εαυτό τους και το νέο δίσκο των Lost…
Και το λέω αυτό ακούγωντας καθημερινά Honesty In Death και Crucify…
Για να δούμε τι θα πει και το Metal Hammer και όλοι εμείς εδώ σύντομα… 8)

Και το ενα και το αλλο ακουγονται γαματααααα. Αντε να βγουν να τα λιωσουμε επιτελους! Κουφο παντως που τα περιοδικα τα εχουν πανω απο ενα μηνα και δεν εχει διαρρευσει τιποτα, εχουν βελτιωσει με καποιον τροπο την ασφαλει, μπορουν να κανουν track ποιος το ανεβασε η τιποτα τετοιο?

Και εγώ το ίδιο! Πάντως απο τα sample φαίνεται πώς έχουμε να κάνουμε με έναν αξιοπρεπή και πορωτικό δίσκο, που θυμίζει σε αρκετά κομμάτια τους παλιούς Pl

nai
apo oso kserw to kathe promo exei ena kwdiko
kati tetoio
kai mporoun na to kanoun track
ektos an exeis filo syntakth…

απο το λιγο που ακουγονται τα κομματια πιστευω θαναι γαματος ο δισκος
αναμονη και υπομονη

Αυτή τη φορά θα περιμένω μέχρι την επίσημη κυκλοφορία. Ότι άκουσα άκουσα…

στο Metal Hammer βγηκε δισκος του μηνα με 10αρι!!!

Kαι το Alpha Noir από Moonspell?

δεν τοχω μαζι μου να το δω τωρα
το απογευμα