Ενοψει του επερχομενου live, ριχτε γνωμες και ψηφο για αγαπημενο δισκο…
Για μενα δεν ειναι οι καλυτεροι του Gothic Metal αλλα ειναι λατρεια και πως να το κανουμε, το χουν στο αιμα τους να γραφουν κομματαρες…
Αγαπημενος δισκος: Draconian Times
Αγαπημενα κομματια: Eternal, Embers Fire, Remembrance, True Belief, Enchantment, Hallowed Land, The Last Time, Shades Of God, I See Your Face, One Second, This Coldf Life, Disappear, Fader, Illumination, Control, Prey Nightfall, Mystify, Self-Obsessed, Grey, Forever After, Laws Of Cause…
Το καινουριο ακομα δεν το χω ακουσει, αλλα αυριο μεθαυριο θα το κανω…
ΥΓ. Στο poll δεν βαζω το Lost Paradise γιατι δεν χωραει. Οποιος θελει να το ψηφισει, ας το δηλωσει!
lol… Το ξαναγράφουμε λοιπόν… ΤΟ “sweetness” είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ LOST ΚΟΜΜΑΤΙ και περιέχεται στο ep “Seals The Sense” που βγήκε μετά το “Icon” και πριν τον δράκοντα…
Την Κυριακή θα το παίξουν και ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. Σας χαιρετώ. Δεν αντέχω ΚΑΙ DISPOSABLE HEROES KAI SWEETNESS μέσα σε μια βδομάδα…
Χωρίς καθόλου σκέψη Draconian Times, αν και απο το One Second μέχρι το Paradise Lost δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά ούτε βρίσκω λόγο να ακούσω με αυτά που μου 'χουν πει…
Ψήφισα το Icon αν και όλα μου αρέσουν. Ακόμα και το One Second το θεωρώ δισκάρα. Επίσης το Lost Paradise παίζει να το έχω ακούσει τις περισσότερες φορές από όλα…
Γαμάτη είναι και η διασκευή που έχουν κάνει στο Death Walks Behind You, των Atomic Rooster!
To in requiem ειναι παρα πολυ καλο.Αρα αποτι φαινετε και τα υπολοιπα ειναι καλα.Μαρεσει επισης το symbol of life.Αποτι ακουω μετα ειναι το draconian times kai icon
Πότε δεν ξεχνώ: Shadowkings,Enchantment,Elusive Cure,Yearn For Change,Hallowed Land,Dying Freedom,Widow,Christendom,True Belief,Shattered,Sweetness,Pity The Sadness,As I Die,Gothic,Eternal,Year For Summer,Illumination,No Celebration,Erased,This Cold Life,Say Just Words,Bood Of Another,Grey,Over The Madness,Redshift…:bow2: και από το καινούργιο ξεχωριζω τα: Ash&Debris,Requiem,Unreachable,Beneath Black Skies,Praise lamented shade…:-k
Η τελευταία ΜΕΓΑΛΗ μπαντα που βγήκε από την Αγγλία.
Το μοναδικό μη prog συγκρότημα, που είναι τόσο προοδευτικό.
Κάθε άλμπουμ τους και διαφορετική σχολή στον ατμοσφαιρικό ήχο.
Επίσης έχουν γράψει και το “Enchantment”, το καλύτερο κομμάτι ever (μαζί με το “Dogs”).
Οι εποχές όμως αλλάζουν και η μόδα επιτάσσει να διαφημίζονται οι τσιχλόφουσκες και να υπερεκτιμούνται γκρουπάκια της σειράς.Τα παραδείγματα πολλά.
Όσο για καλύτερο άλμπουμ, δύσκολο να διαλέξεις μόνο ένα. Ανάλογα με το mood, αν και διαχρονικά το κορυφαίο τους είναι το Icon.