Τα σπασε! Πολυ καλο. :thumbup:
Ρε στην κατω φωτο, ο Ααρον παιζει με αριστεροχειρη κιθαρα!
Και κατόπιν απαιτήσεως και βίαιης πίεσης απο τον Mackintosh, συνεχίζουμε με τη χρονομηχανή και παραθέτω και μια ανταπόκριση του Hammer απο live της περιόδου του Draconian Times… (του Χάρη Ευκαρπίδη - RIP). Ο μήνας είναι Απρίλιος και η χρονιά 1996…
(έχει ενδιαφέρον και το τμήμα της συνέντευξης δίπλα, ειδικά εκεί που τα μέλη βαθμολογούν τα προηγούμενα τους άλμπουμ!!!)
Eύγε ellanor!!!
καλτ και ντοκουμέντο…8)
TI ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!
Τι να γίνει, μου ξυπνήσατε τον φάνμποη απο μέσα μου αυτές τις μέρες με όλες αυτές τις συζητήσεις για τα live… 8)
E ρε γαμω, να μην εχω γεννηθει 15 χρονια νωριτερα…
Καλα αυτα που λενε για το Lost Paradise και το Gothic μ ακουγονται τουλαχιστον αστεια.:lol:
Εσενα σε εχω ικανο να ειχες παει τοτε στην 1η.Ησουν ρε?
Ποιος ειναι ρε, ο Centurion??? :lol:
Που ξερεις, μπορει αντι για κουνιες να πηγαινε στο ροδον
Να και κατι που δε ξεραμε. Ανεκαθεν νομιζα πως η πρωτη φορα που ηρθαν οι Lost ηταν επι εποχης Gothic. Να μου πεις, το Shades of God κυκλοφορησε καλοκαιρι κι η κριτικη αναφερει πως ηρθαν χειμωνα οποτε…
Cool to read! Ultra thanx στον uploader.
Davidian was there…
Y.Γ Η πρώτη φορά που ηρθαν Ελλάδα ηταν στην περιοδεία του Shades of god το 1992
το θυμαμαι αυτο το τευχος…αυτο δεν ηταν με εξωφυλλο sepultura την περιοδο κυκλοφοριας του Roots?? To δευτερο τευχος του χαμερ που ειχα αγορασει…α ρε χρονια κ κεινα…
Ααααααργκ! Θα στα πω απο κοντα!
Το 96 είχαν έρθει 2 φορές, η άλλη ήταν στο Rock Of Gods και μάλιστα δεν είχαν παίξει την μεταλ μέρα αλλά την άλλη με Bad Religion. Εγώ τους είδα το 97 στο αξέχαστο Ρόδον…
Όχι, όχι, ΜΗ μου το θυμίζεις αυτό…!!!
Άστα κι εγώ ήθελα να τους δω, αλλά ήμουν 14 χρονών…
Επειδή το παιχνιδάκι με την κατάταξη των άλμπουμ στους Metallica είχε πλάκα, λέω να κάνουμε το ίδιο και εδώ. Τα άλμπουμ των Lost λοιπόν, απο το περισσότερο στο λιγότερο αγαπημένο. 8)
Η δική μου κατάταξη είναι μάλλον έτσι:
1 - One Second
2 - Draconian Times
3 - Icon
4 - Symbol Of Life
5 - Gothic
6 - Host
7 - In Requiem
8 - Shades Of God
9 - Paradise Lost
10 - Believe In Nothing
11 - Lost Paradise
Το Lost Paradise αν και τελευταίο, δε σημαίνει πως δε μου αρέσει παντως.
1 - Icon 10ρι
2 - Draconian Times 10ρι
3 - Symbol Of Life 9μιση
4 - Host 9μιση
5 - One Second 9ρι
6 - Believe In Nothing 8μιση
7 - Gothic 8μιση
8 - Shades Of God 8μιση
9 - In Requiem 8ρι
10 - Paradise Lost 8ρι
11 - Lost Paradise 7μιση
Καπως ετσι ας πουμε.
Λέω να βάλουμε και βαθμούς για να έχει και σασπένς! Το πρώτο δλδ θα παίρνει 10 πόντους, το δεύτερο 9, το τρίτο 8, κλπ, ως το τελευταίο που δεν θα παίρνει κανέναν! Και στο τέλος αθροίζουμε τους βαθμούς ολονών
Θα τους καταμετρήσω εγώ τους βαθμούς αν είναι. 8)
εδιτ: ο Angmar με πρόλαβε 8O Οκ, μπορούμε να τα βαθμολογούμε ο καθένας ξεχωριστά με άριστα το 10 (και να τα αθροίσουμε στο τέλος) ή να το κάνουμε όπως έγραψα πάνω. You decide.