Paradise Lost

Το ίδιο σκέφτηκα κ εγώ, ούτε είναι υποχρεωμένοι να πουν κάτι αλλά είναι λογικό οι οπαδοί να ανησυχούν.

1 Like

Εν τω μεταξύ τι κομματαρα είναι αυτό το serpent on the cross, γαμησε στο από πάνω βίντεο

3 Likes

Εμενα παντως στο λαιβ βιντεο μια χαρα ορεξατος μου φαινεται.
Ωραια αποδοση παντως και οσο μεγαλωνουν ρε φιλε οπτικα βγαζουν ακόμα περισσότερη darkίλα.

ο άνθρωπος δεν φαίνεται καλά. από την αλλη, ο κουμπάρος μου βρηκε σε μεγαλη ηλικια οτι εχει θεμα με την γλουτενη, την εκοψε, και εχασε 15 κιλα μπαμ, αλλα ειναι μια χαρα.

εχει, δεν εχει κατι, δεν ειναι υποχρεωμενος να το μοιραστει. μπορει να του βρηκαν… χοληστερινη. Ας ευχηθουμε το καλυτερο

1 Like

Καλά κι εγώ έχω θέμα με τη γλουτένη (κοιλιοκάκη) από μικρός, έτσι δεν είμαι :sweat_smile:

1 Like

:black_heart:

9 Likes

άρα έχει θέματα , δυστυχώς
Τώρα τι ακριβώς έχει ; δικαιωμά του δεν θέλει να μας πει.
τη παλεύει όμως αυτο είναι σίγουρο
και όντως οι pl περνάνε μία φανταστική περίοδο
Ελπιζω είναι οκ ο γρηγόρης…

2 Likes

Θετική ενέργεια στον γίγαντα, πιστεύω είναι κάτι περαστικό, είδα βίντεο από χθες και είναι σε μεγάλη φόρμα η μπάντα

Εντάξει ο Νικόλας λίγο μας τα χαλάει στην αρχή , χαλάλι του

2 Likes

Βασικά είπε να τελειώσει τα speculations και τα έκανε χειτότερα.
Ναι έχω ζητήματα υγείας και έχουν επιδεινωθεί αλλά δεν σας λέω τι είναι…
Είναι όμως γίγαντας συμφωνω και πέραν του οπτικου, φαίνεται υγιείστατος.

1 Like

Βασικά υπέκυψε στην πίεση του κοινού, που έκανε υποθέσεις για την υγεία του. Δικαίωμά του να μη θέλει να πει λεπτομέρειες. Ελπίζω μόνο να μας πει σύντομα ότι είναι και εντελώς καλά.

7 Likes

Είπε “μιλάω γιατί είστε λίγο μαλάκες” ουσιαστικά :stuck_out_tongue:, η όψη του δεν φαίνεται εντάξει, αλλά όλα τα υπόλοιπα που μπορούμε να δούμε, φαίνονται. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο στην ησυχία του, δίνει συναυλίες και περιοδεύει ασταμάτητα :grinning:

11 Likes

Δεν σε κάνει μαλακα το να ανησυχείς για τον συνάνθρωπο, αλλά ζούμε στην εποχή της αδιαφορίας οπότε όλα καλά

Θα συμφωνησω με τον Παντελη, αν και το “μλκς” που εγραψε ηταν μαλλον χιουμοριστικο. Ειναι σημαντικο να ανησυχεις για τον συνανθρωπο, αλλα σιγουρα αλλαζει η πιστα οταν το κανεις δημοσια, σε reddit, social, fora κ.ο.κ. Και προσθετει βαθμο δυσκολιας η υποθεση για το τι ειδους αρρωστια μπορει να εχει καποιος. Ενταξει, οχι εδω μεσα, αλλα μια γρηγορη βολτα αλλου ειναι αρκετη. Δεν νομιζω οτι ο τυπος μπαινει εδω αλλωστε, για να τριγκαρει. Αλλωστε ηταν ξεκαθαρος: “προσωπικο θεμα”. Αν ηθελε, θα το ειχε αναφερει. Μπορουμε λοιπον να ανησυχουμε ελευθερα για τον συνανθρωπο ή τα ειδωλα μας, αλλα καπου υπαρχει κι ενα οριο που ισως ο Γκρεγκ ειδε να ξεπερνιεται.

3 Likes

Ίσως να είναι μια περίπτωση που έχουμε και οι δυο δίκιο…

Ο Γκρεγκ είναι δημόσιο πρόσωπο και καθώς κανει δημόσιες εμφανίσεις, μπορεί ο κόσμος να αναρωτιέται . Δεν πήγαμε να του χτυπήσουμε το κουδούνι σπίτι του, γράψαμε στα ίντερνετς ότι δεν φαίνεται καλά κ ανησυχούμε γιατί… τον αγαπάμε .

Τώρα και αυτός από την άλλη μπορεί να θέλει να πει ή να μην πει ότι θέλει. Δικαίωμα του , είναι θέμα προσωπικό .

2 Likes

Σωστη παρατηρηση. Αλλωστε και το δικο μου ποστ δεν ηταν καποιου ειδους προσπαθεια αντιπαραθεσης, μια αποψη κατεγραψα. Απο την πλευρα μου, θεωρω οτι το γεγονος πως ειναι δημοσιο προσωπο, δεν μας δινει το δικαιωμα να μπουμε στη ζωη του και να συζηταμε για κατι που ο ιδιος δεν θελει να συζητησει. Ξαναγραφω βεβαια, οταν γινεται “μεγαλο” ολο αυτο (δλδ πολλαπλασιαζεται μεσω social και fora αυτη η συζητηση), τοτε ειναι σαν να του χτυπαμε το κουδουνι. Διοτι πλεον το κουδουνι ειναι ονλαιν, και ισως αυτο να ειναι ακομη πιο ασχημο.

Ενιγουει, καλα να ειναι ο ανθρωπος και ολα τα αλλα ειναι να’χαμε να λεγαμε.

2 Likes

Δεν νομιζω οτι ο Παντελης αναφεροταν στο τι γραφουμε εδω μεσα που ειναι σχετικα “ιδιωτικος χωρος”, αλλα στα σχολια στα social media. Μια ανθρωπινη ανησυχια ειναι λογικη, αλλα προσωπικα δεν βρισκω κανενα νοημα στο να παει ο καθε τυχαιος οπαδος μιας μπαντας να γραφει σχολια για την υγεια του Greg κατω απο τις αναρτησεις των Paradise Lost. Δηλαδη να παω να γραψω εγω στο instagram “ωραια εμφανιση ρε παιδια, αλλα ο Greg φαινεται λες και εχει κατι σοβαρο, τι δε μας λετε? Πεθαινει ο ανθρωπος?” ή κατι παρεμφερες… απιστευτα κακογουστο το βρισκω. Και το ξερεις οτι γενικα ο κοσμος δεν εχει φιλτρο και πανε και γραφουν οτι ναναι.

2 Likes

2 Likes

Ξέρω μωρέ πως το είπε ο Παντελής, αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο.
Ας είναι καλά ο άνθρωπος και τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα

Beneath Broken Earth

1 Like

Φως φαναρι ειναι γαμωτο, ελπιζω να πανε ολα καλα, θα με πονεσει παρα πολυ για τον συγκεκριμενο αμα γινει τιποτα.

1 Like

Εδώ μεταξύ άλλων ακούμε και ολόκληρο το salvation…,έπος ! Και καπάκι nothing sacred γιατί μπορούμε !

5 Likes