Paradise Lost

Λοιπον δυο μ’αρεσουν περισσοτερο το In Requiem και το Draconian Times.
Ομως για καθαρα συναισθηματικους λογους ψηφιζω το Draconian Times, γιατι ακουγοντας αυτο το CD τους ανακαλυψα και γιατι περιεχει το πολυ αγαπημενο μου elusive cure.

Υπάρχουν κάποιοι δίσκοι που δεν τους εκτιμάς αρχικά, αλλά τους προσκυνάς αργότερα.
Εγκλημα να το κάνω αυτό στα Host, One Second.:!:
Έπειτα από πολυυυυύ καιρό άκουσα το 1ο και τελευταία ξανάκουσα επίσης μετά από καιρο και λιώνω το 2ο, παίζουν συνέχεια.
Μεγάλες δισκάρες…
Δηλ, το Host μου είχε κακοφανεί αυτή η στροφή, αλλά το One Second?
:tomato:

In requiem. Το πήρα πρόσφατα και μ’ αρέσει πολύ περισσότερο από τα Gothic και Draconian times που έχω.

Listening to: Order 66 - Rebellion
via FoxyTunes

Ξυλο στην jadesword!

Έλα ρε αν τολμάς, θα υπερασπιστώ την άποψή μου! :p:p:p

Listening to: Disturbed - The Night
via FoxyTunes

Βασικα ειναι λιγο δυσκολο-ακυρο να συγκρινεις τους δισκους τους απο την στιγμη που κανενας δεν μοιαζει ακριβως με κανεναν αλλον.

Πχ το γκοθικ καμια σχεση με δρακοντα και ρεκβιεμ

Δεν τους συνέκρινα. Από αυτούς τους 3 όμως που έχω ακούσει, περισσότερο μου άρεσε το ρέκβιεμ.

Listening to: Disturbed - Perfect Insanity
via FoxyTunes

ένας βλάκας μου είπε να ακούσω,αλλά δεν με ενθουσίασαν…:lol::lol:

Draconian Times και Icon έπη μεγατόνων!

Now playing: Sabaton - Union (Slopes of St. Benedict)
via FoxyTunes

Μου φέρανε δωράκι το Anatomy of Melancholy και μου άρεσε πάρα πολύ,η φωνή του Nick χάνει σε σημεία αλλά καλύτερα έτσι αν ήταν όλα τέλεια θα υπήρχαν αμφιβολίες για το πόσο “live” είναι. Άλλωστε από το 97 που τους είδα πρώτη φορά πάντα έκανε λαθάκια ακόμα και στους στίχους. Ο ήχος είναι πολύ καλός και έχει και αρκετά όγκο κάτι που έλειπε δυστυχώς σε παλιότερες εμφανίσεις της μπάντας…οπότε όλα καλά!!

Κάθε δίσκος έχει διαφορετικό χαρακτήρα! Δεν γίνεται να τους συγκρίνεις. Μ’ αρέσουν όλοι, ακόμα και ο Host! Αγαπημένος μου ο Dragonian Times. Ανεπανάλυπτος!!

διαβαζωντας σημερα στο terrorizer
ανεφερε

οτι ενας πιθανος τιτλος για το νεο δισκο ειναι Faithless

και δηλωσεις του mackintosh οι οποιες αναβουν φωτια

“θελουμε να φτιαξουμε εναν un-commercial δισκο
με un-convential longer song structures”

λετε…???

α και ανεφερε οτι πιθανος μηνας ημερομηνιας ειναι ο σεπτεμβρης…
γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αμην και ποτε! Ακομη κι αν ειναι ενα Host no2. (Που δυστυχως δε θα ειναι, αλλα τεσπα)

Που ευτυχώς δεν θα είναι να λες! Άντε μπας και ακούσουμε και κανένα μεγαλύτερο τραγούδι!!! Ωραία τα hit-άκια αλλά καιρός και για μια πραγματική επιστρoφή στις ρίζες! Και ελπίζω και σε πιο brutal φωνητικά από τον Nick :papas:

Πιο brutal φωνητικά?
Εδώ ξανατραγούδησε το Eternal κι απο τότε η φωνή του δεεε…

Ναι αλλά ξέρεις πως είναι τώρα αυτά μέσα στο studio :wink: Ή τουλάχιστον να έχουν αυτην την αγριάδα που είχε στο Requiem(το κομμάτι)

Περιμενουμε και υπομενουμε! :smiley:

οι κιθαρες ακουγωνται πολυ υποσχομενες!!
ιδιαιτερα στο τριτο βιντεο

α ρε μακιντος!!!

Πανω που πηγα να τα ποσταρω!

α ρε μακιντος!!!

:lol::lol::lol::lol:

Χμμχμμμ ενδιαφερον!

Ασχετο αλλα στο τριτο βιντεο αυτος που παιζει την κιθαρα ειναι δεξιοχειρας οποτε δεν ειναι ο Γρηγορης :smiley:

λοιπον και γω αυτη την απορια εχω

αλλα

ειναι η κιθαρα του

και φοραει το ιδιο δαχτυλιδι στο ιδιο δαχτυλο με αυτη τη φωτογραφια