Βεβαια για να γκρινιαξω λιγο τωρα… οι ιδιοι οι Λοστ δεν ηταν που ειχαν αποκυρηξει το πρωτο τους αλμπουμ ??? Νταξει δε λεω μαγκια να εχεις στη δισκοθηκη σου δυο κυκλοφοριες σαν το Χοστ και το Drown in Darkness διπλα διπλα, κατω απο το ιδιο ονομα. Σιγουρα γαματη κυκλοφορια για τους οπαδους. Αλλα επιμενω οτι τα τελευταια χρονια βλεπω μια επιδητευση. Δε ξερω. Και νομιζω μετα απο αυτη την κινηση μπορω να κανω την προβλεψη οτι τελικα το νεο αλμπουμ θα μπρουταλιζει οντως, σχετικα παντα με την προσφατη ιστορια. Τα διαφορα δειγματα αυτο δειχνουν. Το καλο που τους θελω να βγαλουν δισκαρα.
Παρολη την γκρινια ομως η κινηση με τα δεμος ειναι σκετη καυλα…
Το νέο άλμπουμ θα χει τις μπρουταλιές του. Ίσως όχι πολλές, αλλά κάτι θα χει. Η πορεία των λοστ είναι σαν μια γυριστή σκάλα, εκεί που φτάνεις σε ένα όριο μετά γυρνάς πίσω πάλι.
Τα είχαν αποκυρήξει κάποτε τα παλιά τους ναι. Τότε ακόμα και τα νεότερα τα δοκίμαζαν με νέο, πιο πειραματικό ήχο στα λάιβ. Είχαν και άλλο λουκ, άλλη δισκογραφική, διαφορετικές δηλώσεις… στόχευαν σε άλλο κοινό, απλά. Ναι μεν σαφώς ήθελαν οι ίδιοι να πειραματιστούν, να δοκιμάσουν άλλα πράγματα (και πολύ καλά έκαναν). Αλλά παράλληλα στόχευαν και αλλού.
Τώρα έχουν αφουγκραστεί πάλι το μέταλ παρελθόν τους. Ποιός ξέρει αν θα το έκαναν αυτό αν το Host σημείωνε τρελή επιτυχία ας πούμε και τους εκτόξευε στα alternative charts. Ποτέ δε θα μάθουμε (αν και υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε).
Εγώ ένα πράγμα ελπίζω. Να βγάλουν δισκάρα. Δε με νοιάζει αν ο ήχος είναι death δε με νοιάζει αν ο ήχος είναι electro pop. Θέλω να βγάλουν ένα εμπνευσμένο άλμπουμ, που πέρα απο ήχο που θα θυμίζει άλλες εποχές (και προσφέρεται για εύκολες εντυπώσεις, ειδικά απο τους νεότερους φαν), να έχει και καλά τραγούδια. Και αυτό το κάτι παραπάνω βρε παιδί μου. Που κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ είχαν τα δύο τελευταία άλμπουμ τους.
Guitarist Greg Mackintosh states: “Well what can I say about the re-release of our demos? This delves right down into our murky, sludgy beginnings. They may not be the best-produced demos ever, but they really sum up the raw honesty of a very exciting time in the U.K. and European underground heavy music scene. We always preferred our demos to our first album as we felt that the demos more succinctly captured the ‘wallowing in a quagmire’ sound. Hopefully these recordings will be taken for what they are …the prime evil foundations of what was later to become gothic metal!”
:p:D:D:D
και επισης
Featuring extensive liner notes by vocalist Nick Holmes and a stunning vinyl replica packaging
νταξει θα προσκυνησουμε σιγουρα
σχολιασμος nick στο αποκυρηγμενο τους παρελθον!!! :lol::lol:
Πω, μολις ξυπνησα και βλεπω το λινκ που μου χε στειλει ο Ισις.
Βασικα δεν εφαγα το βρακι μου απο την χαρα επειδη οτι τραγουδια εχει το πακετο τα εχω βρει ηδη και τα εχω στο πισακι μου οποτε οποιος τα θελει πριν την ωρα του να στειλει ενα πμ.
Θα σχολιασω την κινηση της επανεκδοσης πιο μετα κατα τις 2-3 το πρωι που θα εχω ξυπνησει καλα καλα(να εχω και κατι να κανω :P)
Παντως αν το δισκακι εχει αυτουσια τα κομματια και οχι remastered μιλαμε για πολυ βοθριλα
Επανακυκλοφορια γκοθικ + ενα λαιβ ντιβιντι της εποχης εαρλι 90ς
Τωρα εχουμε τα ντεμος…
Κατ εμε 2 πραγματα συμβαινουν.
Ειτε αρχισε να πεφτει χοντρη εκμεταλευση του γκοθκ ιματζ και παρελθοντος γενικώς, επειδη δε ξερω, νιωθουν οτι πλεον εχουν ξεφτυσει και μαζευουν οτι μπορουν (?)
Ειτε θα μιλαμε για ενα βαρβατο καμ-μπακ, κατι το οποιο ομως με μπερδευει λιγο απο την στιγμη που η μπαντα εχει αποκηρύξει τον 1ο δισκο, αρα ποσο σαπιο δισκο να βγαλουν?
Δε βαριεσαι, μια ζωη απροβλεπτοι ηταν, σε 4-5 μηνες θα ξερουμε
Κοιτα αν ειναι να βγαλουν σαπιο δισκο πιστευω θα ναι στο υφος του shades
Βαριες κιθαρες, πληκτρα 0, φωνητικα τωρα…θα δειξει ποση δουλεια θα πεσει στο στουντιο
Οσον αφορα το live death ημουν πολυ μικρος για να θυμαμαι:p
νταξει τα φωνητικα δεν μπορει να τα αλλαξει
γιατι δεν θα μπορει να τα βγαλει λαιβ και θα φαει κραξιμο
το πολυ να τα κανει σαν το ομωνυμο in requiem
μουσικα μπορει να γινει πιο βαρυ ακομα
ιδιαιτερα αν κοψουν τα πληκτρα που γλυκαινουν υπερβολικα τον ηχο τους
και τα υπερβολικα μελωδικα ρεφραιν
παμε για μπομπα
τη ρυθμικη του αεντυ απο τι ακουσα στα βιντεακια την εχουν επαναφερει