ειδα προσφατα σε μια εκπομπη ενα βιντεοκλιπ των…
ενα με κατι τυπους που τους εκτελουν και τελικα ζουν και τελικα ειναι οι λοστ…
ΓΤΠ βιντεο και τραγουδι…αν το εβλεπα απο την αρχη δεν θα αντεχα να το δω…ηταν γελοιο.[-X
ειδα προσφατα σε μια εκπομπη ενα βιντεοκλιπ των…
ενα με κατι τυπους που τους εκτελουν και τελικα ζουν και τελικα ειναι οι λοστ…
ΓΤΠ βιντεο και τραγουδι…αν το εβλεπα απο την αρχη δεν θα αντεχα να το δω…ηταν γελοιο.[-X
Χαχαχααχ, για το The Enemy μάλλον λέει…
ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…
γουστάρω κομματάρα…
8O Ακούστε το σόλο προς το τέλος. Το σόλο!!!
fuck fuck fuck
Χ**Ω… :bow2::bow2::bow2::bow2: ναι ειμαι φαν - μπους
Ωχ μανούλα! Το ακούω τώρα! Τι φωνάρα είναι αυτή???
Τι μου κανετε ρε κωλοπαιδα. Δεν θα ακουσω τιποτα ρε μεχρι να το εχω στα χερια μου. ΟΥΣΤ!
βαρετό και ανέμπνευστο…αρκετά βαρύ βέβαια.
Μ αρεσε!Πολυ καλο το μελωδικο σημειο…Βαρυ οσαν ελεφαντας
το gothic αν και δεν ειναι του γουστου μου αυτος ο ηχος
απτο στόμα σου και στου holmes το αυτί!
:papas::papas::papas:[-o<[-o<[-o<
Αγαπημένο άλμπουμ Draconian Times!!! Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι είναι φοβερό. Άντε να δούμε και το καινούργιο τι λέει. Και περιμένω πως και πως να τους δω και live
Draconian Times χαντς νταουν.
Και ναι θα ειμαι και εγω στο live να τους τιμησω.
ΝΤΡΟΠΗ που τόσο καιρό μετά ο απόλυτος πειραματικός και προοδευτικός δίσκος τους, το One Second, έχει μείνει στις 8 μόλις ψήφους!
Δισκάρα το Draconian, ναι, αλλά και λίγο εκ του ασφαλούς. Επέκτειναν και “γυάλισαν” στην ουσία τον ήχο του Icon (δισκάρα βέβαια, το ξαναλέω). Ενώ στο One Second βάδιζαν σε νέα μονοπάτια, και πολύ επιτυχημένα κιόλας. Εξάλλου παραμένει μοναδικός αυτός ο δίσκος ως τώρα στη δισκογραφία τους, κανένας απο τους μεταγενέστερους δε του έμοιαζε απο μουσική άποψη (το ίδιο ισχύει βέβαια και για το Symbol of Life, το τελευταίο μεγάλο τους πείραμα).
Άν το One Second είναι ο απόλυτος πειραματικός κ προοδευτικός τους δίσκος, τότε τί να πούμε για το Host;
Ότι είναι μέτριο να πούμε.
Μπα εγώ το θεωρώ δισκάρα! Αλλά επικεντρωνόμουν στο θέμα της καινοτομίας περισσότερο…
Σιγά την καινοτομία, οι Depeche Mode προϋπήρχαν κάτι αιώνες…
Για τα δεδομένα τα δικά τους καινοτόμησαν, όχι γενικότερα… Και στο gothic rock του “One Second” υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα παλιότερα απ’τους Paradise Lost…