Θέλουμε και την υπόλοιπη σελίδα ρε!
Να δούμε τι γράφει για τους London!
:lol::lol:
…Και πέφτεις μέσα, μια που η συνέχεια του κειμένου σε επιβεβαιώνει τρανά. 8)
edit. Forkboy, πέφτει τρελό θάψιμο στη συνέχεια!
Η περιοδία των τριών, Paradise Lost-Anathema-My Dying Bride, θα γίνει τελικά;:!:
Ανδρεας Βενερης ρε :D:D:D το χω το τευχος
Καθηγητής στην ΑΣΟΕΕ πλέον.
νομιζα ητανε στον Καναδα σε ενα παν/ μιο, εκτος και αν επαναπατριστηκε
Προ διετίας γύρισε και διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής.
Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα.
http://www.aueb.gr/pages/prosopiko/faculty_gr_short.php?facid=1123
Χάζευα το βιογραφικό του(άσχετο τελείως βέβαια) τον άτιμο τι έχει κάνει??? Ωραίος!
Πάντως σε ένα τεύχος του Hammer όταν είχε βγει το Draconian Times, είχαν βάλει στο πρώτο 6. Δεκάρι είχε πάρει το Shades Of God.
εεε αυτό έγινε πριν ένα χρόνο…:-s:-s
Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία μόνο.
Τώρα αν ξέρεις κάτι παραπάνω και κάνουν και φέτος ή το 2010…τι να σου πω…
Να μιλησω?
Δε θα μιλησω
Τελικά το τελευταίο video αρχίζει και μ’αρέσει:):!:
URGENT PRESS RELEASE ? NOV 13th 2009
PARADISE LOST ? TOUR CANCELLATIONSAs some of you maybe aware, we have had to use a stand in guitarist (Milly Evans) to replace Greg Mackintosh for a few dates due to a serious illness within Greg’s family. We did this with the sole purpose to prevent having to cancel any shows and to avoid disappointing fans that had already bought tickets and were looking forward to the concerts.
So it is with great regret that we have to unavoidably announce that some gigs must be postponed for now and rescheduled as soon as possible. This is due to prior commitments Milly Evans has with his own band. We are working round these to fly him back and forth wherever possible to minimise any disruption to the tour, but we ask you to bear with us in this difficult time. The list of gigs to be postponed are as follows:
3rd Dec - Romania
4th Dec - Bulgaria
5th Dec - Croatia10th Dec - Switzerland
11th Dec - Germany
12th Dec - SwitzerlandIf there are any further up-dates we will bring them to you asap.
Thanks again for your understanding.
Πάει το τουρ…
Τhe Rise Of Denial-επίσημο βίντεο
Φάση είχε. Μου θύμισε House of Wax.
Εμένα πάντως δε μου άρεσε κανένα απο τα 2 video που έκαναν για τον καινούργο δίσκο
Φοβεροί οι Paradise Lost με πάρα πολύ καλούς δίσκους και με προσωπικό αγαπημένο το Draconian Times.Το artwork αυτού του άλμπουμ είναι απίστευτο (οχι οτι και τα τραγούδια πάνε πίσω)
draconian και απο εμενα…τα υπολοιπα με εξαιρεση το τελευταιο -τα βαριεμαι…πολυ ομως…
Διαφωνώ καθέτως οριζοντίως και ότι άλλο.Εγώ λάτρεψα όλα τα album με την εξής σειρά IN REQUIEM,DRACONIAN TIMES,FAITH DIVIDES US DEATH UNITES US,PARADISE LOST,ONE SECOND,ICON,HOST,SHADES OF GOD AND ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ το gothic
Οι Λοστ ειναι φασιστες;
Δηλωμένοι.