Playfalse:
PARKWAY DRIVE
Live in Athens 11 June 2013 @ Kyttaro Club !!!
Playfalse:
PARKWAY DRIVE
Live in Athens 11 June 2013 @ Kyttaro Club !!!
Ίσως το μόνο metalcore συγκρότημα που μου αρέσει…
μονο εγω αντιλαμβανομαι την ειρωνεια του οτι η μονη επιτυχημενη μπαντα του χωρου που τιμα την ελλαδα στο τουρ της ειναι αυτη που ερχεται και απο πιο μακρια;
Aussie power, αγαπάμε τους Αυστραλούς, ακόμα και τα σκληρότερα αγόρια.
εχω ταχυπαλμιες εδω και 10 λεπτα…
Πολύ θα θελα να καταφέρω να τους δω live,για να δουμε,θα τα καταφέρω αυτη τη φορά! Ξέρουμε τιμή;
Βγήκαν από σήμερα τα εισιτήρια σε Ticket House και Public !
Είναι τρελόοοος, είναι τρελόοοοος ο Αυστραλόοοοοος, είναι τρελός ο Αυστραλόοοος!
Άψογα ήταν σήμερα. Τα τραγούδια ένα και ένα, κακός ήχος στην αρχή (ειδικά στις άκρες). Στο κέντρο όμως ήταν σχεδόν άψογος. Το ευχαριστήθηκαν και εκείνοι και εμείς. Τους βγάζω το καπέλο. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Ελπίζω να τους δούμε σύντομα…
Seriously? ‘άψογα’?
Μόνο εμένα δε με ενθουσίασε δηλαδή? Σίγουρα το χάρηκα, αλλά σαν το προηγούμενο δεν ήταν. Και ο ήχος ήταν από τους χειρότερους που έχω ακούσει, κρίμα και για τα opening acts δηλαδή [με μία ώρα soundcheck και οι 3 τους, τι να κάνουν…], γιατί τους pwd τους ξέρουμε οπότε και να μην νιώσεις καλά το ριφ ξέρεις από μόνος σου πώς πάει. Αλλά meeeh… Ακόμα και το ξύλο μου φάνηκε πιο ήρεμο.
Για τα τραγούδια το περίμενα πάνω κάτω τέτοιο σετ… καινούριο δίσκο έχεις, θα παίξεις και από αυτά, και αν έχεις και τόσες κομματάρες σίγουρα κάποια δυστυχώς μένουν απ’ έξω [και δεν ξέρω και πόσες αντοχές θα είχαμε ακόμα]…
Ωραίο live, αλλά “άψογο” εγώ δεν το λέω…
Παντα εγγυηση οι Αυστραλοι σερφερς, κριμα που το εχασα σε μικρο venue που αποτι φαινεται τα εσπασαν.
Θα τους τιμησω εξωτερικο.
Μαζι σου…οσοι ηταν στο Κυτταρο το '10 ξερουν!
Δεν είχα πάει Κύτταρο οπότε ναι για μένα ήταν άψογα που τους έβλεπα πρώτη φορά. Όπως ήλπιζα ήταν. Τα ευχαριστήθηκα πάρα μα πάρα πολύ. Ο ήχος πλάγια ναι δεν ήταν καλός, αλλά κέντρο δεν είχε προβλήματα. Οκ ίσως αν τους είχα ξαναδεί θα ήμουν πιο αυστηρός…