Parkway drive 22/23 Απριλίου

Πασχαλιάτικη Συναυλία… Όσοι άπιστοι, προσέλθατε ( είναι το Σ/Κ του άπιστου του Θωμά)

1 Like

Λογικά εκεί θα είμαστε!

1 Like

Γειάαααα,

επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από μια εβδομάδα τουρισμού (ο θεός να το κάνει) στην πατρίδα του Στάλιν (σημ. Γεωργία) η οποία είναι ακόμα ερείπιο (δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα ήταν πριν το 2004 που ουσιαστικά τελείωσαν οι εχθροπραξίες) αλλά οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά για την φτιάξουν.

Όσο έγραφα τα παραπάνω σκεφτόμουν ότι το πρόβλημα είναι ότι η γυναίκα είναι στο χωριό και άντε να ψήνω τους διάφορους τεμπέληδες ή/και χασικλήδες γνωστούς να έρθουν ΑΛΛΑ γράφοντας βρήκα τη λύση, θα έχω μουσαφίρισα μια φίλη από την Ιαπωνία, οπότε βρήκα ποιός θα μου κάνει παρέα!

Αυτό δεν ήταν λάιβ. Αυτό ήταν καταστροφή. Carrion δεύτερο κομμάτι και αντίο ζωή.

Τόσο massive παρουσία από σύγχρονη μέταλ μπάντα είχα να δω από εκείνο το απόγευμα με Slipknot στο χωράφι.

1 Like

Σιγα τους Σλιπνοτ εκεινη τη μερα, μεχρι και οι Μασταντον ηταν καλυτεροι!

Μπορώ να δεχθώ ότι δεν ήταν σαν το headline δύο χρόνια παραπίσω. Αλλά το χώμα που είχε σηκωθεί στο Liberate θα διαφωνούσε μαζί σου. Κι εκείνο του Heretic Anthem μάλλον

Τσάκισαν κόκαλα! Τους έβλεπα και σκέφτηκα και εγώ το ίδιο ότι η εμφάνιση τους είναι επιπέδου Slipknot , εγώ βέβαια σκεφτόμουν την εμφάνιση στο Λυκαβηττό (συν την απορία μου ότι για πόσα χρόνια ακόμα θα μπορούν να προσφέρουν ένα τέτοιο show ; Δηλαδή δεν μπορώ να τους φανταστώ στα 50 τους να αποδίδουν τουλάχιστον ικανοποιητικα αυτά τα κομμάτια , αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα ) .
Απίστευτες και οι 3 μπάντες . Πολύ δύναμη , πολύ κοπανημα , σκέτη απόλαυση . Το κοινό επίσης εκπληκτικό .

Το απήλαυσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στο τέλος πήγα να χαζέψω τα μπλουζάκια στο merch και ο τύπος που ήταν στο περίπτερο των Darkest Hour, μου πέταξε ένα μπλουζάκι και μου λέει δικό σου ( με είδε γέρο, να φοράω μπλουζάκι Metallica , θα σκέφτηκε ότι χρειάζομαι γενικότερη ανανέωση, ας ξεκινήσουμε από το μπλουζάκι ! ) . Τον κερασα μια μπύρα έτσι για το ευχαριστώ.

Πολύ τίμιο πακέτο για 22 ευρώ και ευτυχώς το μαγαζί ήταν σχεδόν γεμάτο.

Πέρασα ένα εκπληκτικό συναυλιακό τριήμερο. Ευχαριστώ τον @pantelis79 που με ανεχτηκε για 3 μέρες ( και τον @shadowking69 για την παρέα στους Skyclad ).

7 Likes

Ζηλεύω.

λόγω πολλαπλών περίεργων συγκηριών (σημαντικότερη τα βαπτίσια της κόρης ενός φίλου, τα οποία μου ανακοινώθηκαν μια μέρα πριν), δεν μπόρεσα να έρθω.

κι εγώ δεν κατάφερα να πάω γιατί δούλευα . Κρίμα γιατί είναι μια πολύ καλή μπάντα και απ ότι λένε εδώ τα παιδιά, έσπειραν τον όλεθρο

Πολύ τίμιο πακέτο και οι 3 μπάντες έδωσαν “πόνο” .

Οι darkest hour πιο κάφροι, οι stick to your guns λίγο πιο μελωδικοι - πιο πανκικοι οι parkway drive κάτι ενδιάμεσο.

Έκανε πάρα πολύ ζέστη με τόσο κοπανημα και mosh pit ( πραγματικά μιλάμε για σπρωξιδι δίχως αύριο , respect στον τύπο που ήταν στο πατάρι με τις πατεριτσες και δεν μπορούσε να κάτσει “φρόνιμος” ) εκεί μέσα και οι parkway πέταγαν συνέχεια μπουκαλάκια με νερό στις πρώτες σειρές .
Και να μην ακούει κάποιος metalcore άξιζε με τα χίλια !

Οι φωτογραφίες είναι με την σειρά εμφάνισης των συγκροτηματων !

3 Likes