Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

6 Likes

αντε πιεσ κανα κρασι και ασε τις ανταποκρισεισ

2 Likes

παίζει ο 40άρης κρυφό-βάζελος από το Πόρτο να είναι κανένας 40άρης κρυφό-βάζελος από το Παγκράτι, ποτέ δεν ξέρεις με αυτά…

3 Likes

Είδαμε στη Ριζούπολη ποια ήταν η καλύτερη ομάδα τότε :smiley:

Μήπως του είχαν δώσει με το ζόρι ναρκωτικά και τα έλεγε αυτά ο Πορτογάλος?

επρεπε να τον ρωτησεισ αν θυμοταν τον Στελαρα

1 Like

Δεν κουράστηκαν τα sites να αναπαράγουν τέτοιες ειδήσεις. Τα ποσοστά επιτυχημένων προβλέψεων όλων των “ταξιδιωτών του χρόνου” είναι 0% (άντε άμα έπιασε κανένας καμία μπούρδα στην τύχη). Μην πιάσω και ζώδια και Νοστράδαμο κλπ που είναι must και εμφανίζονται συχνά. 2023 έρχεται damn it.

Click baits, που με το να τους δινουμε σημασια και παραπανω προβολη, δε θα σταματησουν να εμφανιζονται (ηδη 3 κλικς απο εδω).

Γύρισα Αθήνα, αλλά σε 2 βδομάδες πάω Φράιμπουργκ, μπορώ να ρωτήσω κανέναν κι από εκεί τι γνώμη έχουν για την ομάδα σας

3 Likes

Πας σε αγώνες στο εξωτερικό;

1 Like

Ο μόνος αγώνας Champions League που έχω δει στην ζωή μου στο γήπεδο , με έσυραν κάτι θείοι μου εγώ ήμουν 16 χρονών. Καλά ήταν πλάκα είχε.

1 Like

Όχι ρε, για δουλειά

Μια τέτοια δουλειά θέλω κι εγώ!

1 Like

Η δουλειά είναι παντού δουλειά, δηλαδή σκλαβιά :stuck_out_tongue:

Αλλά νταξει, καλά ήταν, ένα βράδυ βγήκαμε με κάτι Πορτογάλους και πήγαμε μια σωστή βόλτα όσο οι άλλοι κάναν sightseeing και τρώγανε σε εστιατόριο πριν γυρίσουν γιατί είχαμε πρωινό ξύπνημα την επόμενη μέρα ( :face_vomiting: ) , ήπια 3 κρασιά, 3 diplomatico και γύρω στα 10 σφηνάκια, γυρίσαμε 5 το πρωί, αγκάλιασα και έπιασα κουβέντα με ανθρώπινο βουνό/μαφιόζο/πορτιέρη που με βοήθησε να αγοράσω τσιγάρα από αυτόματο πωλητή όσο με ψάχνανε οι άλλοι, έλαβα πρόσκληση να πάω στο Μιλάνο από μια άκυρη Ιταλίδα, τραγούδησα σε ουκρανικό μπαρ το freedom του George Michael μετά από γνωριμία με τον τραγουδιστή στην ουρά για κατούρημα, 9 το πρωί ήμουν στη θέση μου :+1:

10 Likes

Το κραταω ως screenshot να το στειλω στον Elon Musk αν ποτε θελεις να δουλεψεις για αυτον!

Ποσο ακυρη?

2 Likes

Εγώ θα κράταγα όλο το υπόλοιπο post :stuck_out_tongue:

Σε αυτό το σημείο πάρθηκε η απόφαση πως το βράδυ δεν είχε τελειώσει όπως νόμιζαν όλοι

2 Likes

Τι βλεπουμε?

2 Likes

Το ποτε ακριβώς έγινε μετάγγιση 100€ στη Revolut του nnnkkk προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τα ρωμαϊκά του όργια στην Πορτογαλία :grapes: :water_buffalo: :tada:

3 Likes

Α οκ, για λιγο νομιζα οτι ηταν τα λεφτα που επρεπε να δωσει στην ακυρη Ιταλιδα για να παραμεινει ακυρη :wink:

1 Like

This topic was automatically closed after reaching the maximum limit of 25000 replies. Continue discussion at Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 2).