Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Continuing the discussion from Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1) - #25018 by QuintomScenario.

Previous discussions:

Αγαπώ που άνοιξε καινούργιο αυτόματα!!! Καλώς ορίσατε!!!
Πείτε ο,τι Μ*&#:#'#-&2 σάς κατέβει !!! Λολ

3 Likes

5 Likes

Είχα πει ότι θέλω Γονίδη - Swift και στο άρθρο μέσα αποκαλύπτεται ότι έχει γίνει πρόσφατη συνεργασία Γονίδη με γιο Μπομπ Μάρλεϊ. Κοντά έπεσα δηλαδή :stuck_out_tongue:

1 Like
9 Likes

Ρε σεις μου το στείλανε inbox χτες και το είδα πριν λίγο :joy: !! Είναι από το official κανάλι της “Εκκλησίας των Εθνών”, αυτών που έκαναν τους εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη πριν λίγους μήνες.

176 χιλιάδες subscribers βλέπω, πολύ παραπάνω από τους 26 χιλιάδες που έχει ο Μητσοτάκης. Πάτερ-Χαράλαμπος για πρωθυπουργός λέμε :rofl:

2 Likes

Ε οχι ρε φιλε… :joy:

1 Like

Μετριο το κοκματι αλλα πολυ δυνατα τα ατομικα μοσπιτ του κοινου

2 Likes

Ένα βίντεο σχετικό με την κουβέντα που έγινε εδώ τις τελευταίες ημέρες.

4 Likes

Μαγεία. Μπορώ να το κοιτάω για ώρες!

Το είδα το βιντεάκι και το VICE δεν έχασε καθόλου χρόνο να μου πετάξει το σωστό άρθρο, εύγε

2 Likes

Αν κατάλαβες τι πόσταρες για για ποιο λόγο πες μου και εμένα…

Το βιντεάκι είναι απ’το vice, το είδε ο χρήστης nnnkkk, του πέταξε προτεινόμενο content από το vice το fb και ως συνήθως τα άρθρα του vice είναι λίγο περίεργα. Αυτό για το αν κατάλαβα τι πόσταρα, για το λόγο, το topic λέγεται “πείτε ό,τι σας κατέβει”

Και το βρήκες ενδιαφέρον να το ποστάρεις…λες μη χάσω την ευκαιρία έστω και αν δεν είχε την παραμικρή σχέση με το περιεχόμενο του βίντεο.

Το “εύγε” που πήγαινε;

Γιατι σκαλωνεις ρε, δεν το ποσταρε για να σου την πει εσενα, για τον γαματο αλγοριθμου του Ζουκεμπεργκ εγω καταλαβα οτι πηγαινε η ειρωνεια.

7 Likes

Άλλη φορά θα κάνω poll πριν ποστάρω

5 Likes

Κατι μου λεει οτι ανοιξες και το αρθρο παντως

1 Like

Καλή προσπάθεια από τον υιό Marley να πάρει λίγη από τη λάμψη του ΤΙΤΑΝΑ Σταμάτη Γονίδη, όμως πριν από 30 χρόνια την ελληνική δισκογραφία συντάραζαν συνεργασίες όπως αυτή του Μιχάλη “μωρό μου φάλτσο” Ρακιντζή με τον Ian Gilllan! Ο θρυλικός τραγουδιστής των DP είχε συμμετάσχει σε τρία κομμάτια από τον τότε νέο δίσκο του Έλληνα σταρ - για το ένα μάλιστα είχε γυριστεί και βίντεο όπου έλαμπε η Γιαννιώτισσα femme fatale (στην κυριολεξία!), Βάνα Μπάρμπα!

Κατά την παραμονή του μάλιστα στη χώρα μας για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων και των γυρισμάτων, ο Gillan είχε εμφανιστεί σε γνωστό τηλεοπτικό πρωινάδικο της εποχής, όπου η οικοδέσποινα τον είχε ρωτήσει: “εσύ που τραγούδησες κάποτε το Soldier of Fortune, νιώθεις ακόμη τυχοδιώκτης;”

10 Likes

Είναι λίγο μεγάλο το video (27mins), αλλά πάρα πολύ ενδιαφέρον. Long story short, χτίζουν ένα υποθαλάσσιο τούνελ σε βάθος 40m για να ενώσουν τη Δανία με τη Γερμανία, όλο στη στεριά και μετά θα το κατεβάσουν. Λέει πως χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια, μόνο και μόνο για να φτιάξουν την περιοχή που δουλεύουν τα εργοτάξια, άρα καταλαβαίνεις περίπου τι μέγεθος έχει αυτό το έργο :stuck_out_tongue:

2 Likes