Νιώθω λίγο άβολα για το παρακάτω ποστ, γιατί στην ουσία θα προμοτάρω φίλους. Δεν θα το έκανα όμως εάν πίστευα ότι δεν αξίζουν.
Ο λόγος για τους Liotta Seoul από το Κόμπλεντζ Γερμανίας. Νεανική μπάντα με ένα άλμπουμ (Hopper) και ένα ep (Cool) ήδη στο ενεργητικό τους. Την επόμενη Παρασκευή κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Worse
Fun-Fact για το πρώτο άλμπουμ είναι πως στείλανε ένα email εντελώς για πλάκα στον παραγωγό Jack Shirley (Deafheaven μεταξύ πολλών άλλων) για το άν δέχεται να κάνει παραγωγή και τους απάντησε μπείτε στο αεροπλάνο και ελάτε Οκλαχόμα. Έτσι και έγινε!
Ορίστε τρία δείγματα από το νέο άλμπουμ.
Προσωπικό αγαπημένο μου με ρεφρενάρα.
Οι επιρροές τους (δυστυχώς ) είναι πολύ εμφανείς. Από NIrvana, Silverchair, Placebo και γενικότερα πολύ Alternative 90ιλα στην πιο fun μορφή.
Τα εσπασε γαμω το συμπαν!! ενα παλιοθρεντ δεν υπαρχει για αυτα τα διαμαντια??
Φετος θελω απο τον αγιο βασιλη μια κυκλοφορια +++ διαρκειας καπου στη μια μερα να το βαζω οταν ξυπναω και απλα να ακουγεται ο chino να μουρμουραει random στιχους
Α και ενα λαιβ οπου θα παιζουν support στους metallica σε περιοδια για το reload
Είναι η πρώτη φορά που δεν μου αρέσει κομμάτι HoM. Ακόμα και έτσι όμως, έχω προσδοκίες από τον δίσκο, ποτέ δεν έχουν απογοητεύσει. Πολύ περίεργο δείγμα πάντως, δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι ενδεικτικό του υπόλοιπου δίσκου.