Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Το βιντεάκι είναι απ’το vice, το είδε ο χρήστης nnnkkk, του πέταξε προτεινόμενο content από το vice το fb και ως συνήθως τα άρθρα του vice είναι λίγο περίεργα. Αυτό για το αν κατάλαβα τι πόσταρα, για το λόγο, το topic λέγεται “πείτε ό,τι σας κατέβει”

Και το βρήκες ενδιαφέρον να το ποστάρεις…λες μη χάσω την ευκαιρία έστω και αν δεν είχε την παραμικρή σχέση με το περιεχόμενο του βίντεο.

Το “εύγε” που πήγαινε;

Γιατι σκαλωνεις ρε, δεν το ποσταρε για να σου την πει εσενα, για τον γαματο αλγοριθμου του Ζουκεμπεργκ εγω καταλαβα οτι πηγαινε η ειρωνεια.

7 Likes

Άλλη φορά θα κάνω poll πριν ποστάρω

5 Likes

Κατι μου λεει οτι ανοιξες και το αρθρο παντως

1 Like

Καλή προσπάθεια από τον υιό Marley να πάρει λίγη από τη λάμψη του ΤΙΤΑΝΑ Σταμάτη Γονίδη, όμως πριν από 30 χρόνια την ελληνική δισκογραφία συντάραζαν συνεργασίες όπως αυτή του Μιχάλη “μωρό μου φάλτσο” Ρακιντζή με τον Ian Gilllan! Ο θρυλικός τραγουδιστής των DP είχε συμμετάσχει σε τρία κομμάτια από τον τότε νέο δίσκο του Έλληνα σταρ - για το ένα μάλιστα είχε γυριστεί και βίντεο όπου έλαμπε η Γιαννιώτισσα femme fatale (στην κυριολεξία!), Βάνα Μπάρμπα!

Κατά την παραμονή του μάλιστα στη χώρα μας για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων και των γυρισμάτων, ο Gillan είχε εμφανιστεί σε γνωστό τηλεοπτικό πρωινάδικο της εποχής, όπου η οικοδέσποινα τον είχε ρωτήσει: “εσύ που τραγούδησες κάποτε το Soldier of Fortune, νιώθεις ακόμη τυχοδιώκτης;”

10 Likes

Είναι λίγο μεγάλο το video (27mins), αλλά πάρα πολύ ενδιαφέρον. Long story short, χτίζουν ένα υποθαλάσσιο τούνελ σε βάθος 40m για να ενώσουν τη Δανία με τη Γερμανία, όλο στη στεριά και μετά θα το κατεβάσουν. Λέει πως χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια, μόνο και μόνο για να φτιάξουν την περιοχή που δουλεύουν τα εργοτάξια, άρα καταλαβαίνεις περίπου τι μέγεθος έχει αυτό το έργο :stuck_out_tongue:

2 Likes
5 Likes

:smile:

7 Likes

Ωραία προσπάθεια, έξτρα καρδούλα για την ξανθιά μικρούλα που πατάει το ποδόπληκτρο του πιάνου με το χέρι της!

7 Likes

Ρε είναι ένας που παίρνει τώρα τηλ στον Άκη στο Άντε Γεια και βάζει μέταλ :sweat_smile:

Και του λέει ο Άκης, ρε κλείστο θα ξυπνήσεις τη γιαγιά σου, άσε τις μαλακίες με το χέβι μέταλ και τους Twisted Sister :joy: (αυτή η μπάντα του ήρθε εκείνη τη στιμή)

Με το μαλλί που έχει…

2 Likes

βρε τον σατανά, ωραία τα λέει

Λίγο ντροπαλοί μας βγήκαν, αλλά φοβερές επιλογές. Σχετικά λίγες εκπλήξεις, περίμενα αρκετά από αυτά να είναι στις επιρροές τους ή έστω στα γούστα τους, αλλά μόνο διαμάντια έχουν επιλέξει.

2 Likes

Φανταστικη μπαλλα χτες…!

16 Likes

Ορίστε έβλεπες μπαλίτσα, έτρωγες και τις σουβλακάρες!

1 Like

Επαιξα βασικα :stuck_out_tongue:, ειχε ακριβως οση βροχη μπορουσαμε να αντεξουμε, μετα απολαυσαμε σουβλακια απο τον ατεγκτο (copyright @dude).

8 Likes

Ήμουνα καλό παιδάκι φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε :grin: κ έκανα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου.

16 Likes

Ελπιζω να εννοεις το πικαπ.

Τιμουλα;

1 Like