mallon tha eidan pws anhkete sto idio eidos k eipan:
E gaiduri k esy kati tha exeis, an aytos den einai plhrhs! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cute donkey
Λιγο αποτομα ρε κουκλα μου την λες ομως…Δικιο εχεις αλλα χαλαρωσε λιγο :D[/quote]
dld pali egw ftaiw :? :? :? :? ?
Για να μη παραπονιεστε
ΓΛΥΚΟ ΡΟΛΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
Υλικά
για το παντεσπάνι
3 μεγάλα αυγά
1 κούπα ζάχαρη
2/3 κούπας πουρέ κολοκύθας
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
1/4 κουταλάκι αλάτι
για τη γέμιση
1 πακέτο (300 γρ.) cream cheese
1/2 κούπα μαλακωμένη μαργαρίνη
1 1/4 κούπας ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι βανίλια
Ατομα: Γίνονται 10 μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα
Χρόνος ψησίματος: 15’
Εκτέλεση
Βουτυρώστε ένα ταψί jelly roll, στρώστε το με λαδόκολλα και ξαναβουτυρώστε το. Χτυπήστε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο, 20’ περίπου. Προσθέστε τον πουρέ κολοκύθας και χτυπήστε στην χαμηλή ταχύτητα, για να μην ξεφουσκώσουν τα αυγά. Στη συνέχεια, κοσκινίστε στο μίγμα το αλεύρι με την κανέλα, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και συνεχίστε το χτύπημα μερικά δευτερόλεπτα σε χαμηλή ταχύτητα. Απλώστε το μίγμα στο ταψί και ψήστε για 15’ στους 190 βαθμούς Κελσίου ή μέχρι να βγαίνει η φουρκέτα στεγνή. Απλώστε στον πάγκο της κουζίνας μια πετσέτα και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη. Αναποδογυρίστε το παντεσπάνι στην πετσέτα, βγάλτε τη λαδόκολλα και με τη βοήθεια της πετσέτας, διπλώστε απαλά σε ρολό. Αφήστε το να κρυώσει. Σ’ ένα μπολ ή στο μίξερ, χτυπήστε το cream cheese με τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και τη βανίλια, ν’ αφρατέψουν. Ξετυλίξτε το παντεσπάνι, απλώστε το μίγμα τυριού και ξανατυλίξτε σε ρολό. Τυλίξτε σε διάφανη μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον. Όταν θέλετε να το σερβίρετε, πασπαλίστε το με ζάχαρη άχνη.
Η αληθεια ειναι πως θα μπορουσες να πεις τα ιδια πραγματα πιο ηρεμα…αλλωστε τα παιδια δεν εβαλαν για κακο τις φωτο των παιδιων τους…ισα ισα ομορφυναν και το topic…that’s all.
Η αληθεια ειναι πως θα μπορουσες να πεις τα ιδια πραγματα πιο ηρεμα…αλλωστε τα παιδια δεν εβαλαν για κακο τις φωτο των παιδιων τους…ισα ισα ομορφυναν και το topic…that’s all. :)[/quote]
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!
ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Κ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΚ???
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΠΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ALICΕ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝΑΛΟΓΑ. Κ ΕΛΕΟΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ! ΑΠΛΩΣ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Μα γιατι τσιτωνεις δεν καταλαβαινω…την αποψη μου ειπα κι εγω οπως κι εσυ :roll: :roll: :roll:
sorry xryse mu/xrysh mu, alla arxisan oloi na einai enantion mu…katalabaineis.
:twisted: PEACE!!! :twisted:
Κανεις δεν ειναι εναντιον σου, εναντιον του συστηματος ειμαστε… με τετοιο συστημα δεν προκειται να παμε τελικο ΟΥΕΦΑ, και γινεται και στη Γλασκωβη, κλαψ… παντως αποψε γηπεδο θα παμε!! εεεε?
Πεστα ρε Thorgal!!!
Με Ραπιντ παιζουμε, εγω θα παω θα ειμαι στη θυρα 21, εσυ σε ποια θυρα πηρες εισητηριο???
Κανεις δεν ειναι εναντιον σου, απλα φαινεται απο τα ποστς σου οτι εισαι στη τσιτα, πηρες στραβα καποια πραγματα που ειπωθηκαν χωρις λογο. Κουλαρε!
mallon tha eidan pws anhkete sto idio eidos k eipan:
E gaiduri k esy kati tha exeis, an aytos den einai plhrhs! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cute donkey[/quote]
Δηλαδή τώρα με είπες γαϊδούρι? :x :x :x Ε?
Με είπες Γαϊδούρι? ΓΑΙΔΟΥΡΙ? Εμένα που ήμουν τόσο ευγενικός μαζί σου :?: :?: :?:
Καλά δεν πειράζει πλάκα, κάνω… Είμαι λίγο 8) 8) 8) 8) 8)
Είδες πώς αλλάζει το κείμενο με τα emoticons?
ΚΙΟΥΝΕΦΕ (ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΪΦΙ)
Υλικά
1/2 κιλού καταϊφι
1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο και λιωμένο
1/2 κιλού ανθότυρο
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
1/2 κουταλάκι βανίλια
1 κούπα φιστίκι Αίγινας ανάλατο και ψημένο
για το σιρόπι3 κούπες ζάχαρη
2 κούπες νερό
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Ατομα: 10-12 Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Εκτέλεση
Ετοιμάστε τη γέμιση. Σ’ ένα μπολ λιώστε το ανθότυρο με το πηρούνι κι ανακατέψτε το με την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια, να γίνει λεία πάστα. Ξάνετε το καταϊφι και βουτώντας τις παλάμες σας στο βούτυρο, τρίψτε το, να βουτυρωθεί πολύ καλά. Στρώστε το μισό βουτυρωμένο καταϊφι σ’ ένα ταψί 40 εκ. κι απλώστε επάνω τη γέμιση. Καλύψτε το υπόλοιπο καταϊφι, στρώνοντάς το προσεχτικά, να σκεπαστεί όλη η επιφάνεια. Ψήστε το γλύκισμα στους 180 βαθμούς Κελσίου, 1 ώρα περίπου, ώσπου να ροδίσει καλά το καταϊφι. Βγάλτε το από το φούρνο κι αφήστε το να κρυώσει. Στο μεταξύ ετοιμάστε το σιρόπι. Βράστε τη ζάχαρη με το νερό 5’, να δέσει ελαφρά, κατεβάστε από τη φωτιά και προσθέστε το χυμό λεμονιού. Απλώστε τα φιστίκια στην επιφάνεια του γλυκού, περιχύστε το με το ζεστό σιρόπι κι αφήστε το να κρυώσει ελαφρά, πριν το σερβίρετε, συνοδεύοντάς το με παγωτό καϊμάκι. Πρόκειται για ένα υπέροχο γλύκισμα που προέρχεται από τα βάθη της Μ. Ασίας κι έχει περάσει στην Κωνσταντινούπολη με το όνομα Κιουνέφε.
ps : tolkki…Αυτή είναι δική μου δουλειά… :lol: :lol: :lol: :lol:
άντε αν είναι το πολύ πολύ να σε αφήσω να παίξεις με τα κουζινικά μου!!! :lol: :lol: :lol:
ps : tolkki…Αυτή είναι δική μου δουλειά… :lol: :lol: :lol: :lol:
άντε αν είναι το πολύ πολύ να σε αφήσω να παίξεις με τα κουζινικά μου!!! :lol: :lol: :lol: [/quote]
Ψιτ…Αν εισαι αντρας παρε το σπαθι σου κι ελα εξω να μονομαχησουμε.Αν εισαι γυναικα να πας να πλυνεις κανα πιατο :lol: Αν εισαι κατι ενδιαμεσο μακρυα απο το πισινο μου 8)
Ευχαριστω!!! Κονομησα 2 συνταγες αυτη τη φορα!!!
1)Δεν είμαι άντρας… αλλά σπαθί έχω…!! 8) 8) 8) 8) Πότε κ πού ??? :twisted: :twisted:
2)Δεν πλένω πιάτα , το έχω σαν…γρουσουζιά…
3) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Roger Glover έχει σήμερα γενέθλια!!!
Και ο ρούλης ο Billy Idol το 1955!
Χρόνια πολλά σε όσους/ες γιορτάζουν σήμερα (Ανδρέες και Ανδριάνες)
Ασχετο, αλλα στη 16. Ωραια, θα κοιταω κατω, αν σε δω να σου πεταξω καμια μουσταλευρια!!
Χρόνια πολλά πατέρα!