παω για κουρεμα.
καλη ορεξη
καλη ορεξη[/quote]
κ του χρονου!
καλη ορεξη[/quote]
κ του χρονου![/quote]
Μη βγαινεις οφτοπικ πλιζ
Εκανα μπανιο, στεγνωνω και φευγω για γηπεδο, τριφυλλαρα ρε!!
Μπράβο ρε άτομο! Έτσι, έτσι
Ντύσου καλά και πρόσεχε μην αρπάξεις κανα κρύωμα
παρε κ ενα καλαθι να βαλεις τα γκολ που θα φατε…
Με την καλή κουβέντα… Κι εμείς σ’αγαπάμε bluez
μα κ εγω!
ελατε ολοι να κανουμε ομαδικο χιπικο ερωταααααααααα!
Στην παραλία με φωτιά και κιθαρίτσα; Να μας παγώσει και ο κώλος… Τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου :?
Το θέμα είναι ποιός θα παίζει κιθάρα…
Το θέμα είναι ποιός θα παίζει κιθάρα…[/quote]
αν παιξω εγω σε 5 λεπτα εχετε φυγει…
mallon tha eidan pws anhkete sto idio eidos k eipan:
E gaiduri k esy kati tha exeis, an aytos den einai plhrhs! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cute donkey[/quote]
Δηλαδή τώρα με είπες γαϊδούρι? :x :x :x Ε?
Με είπες Γαϊδούρι? ΓΑΙΔΟΥΡΙ? Εμένα που ήμουν τόσο ευγενικός μαζί σου :?: :?: :?:
Καλά δεν πειράζει πλάκα, κάνω… Είμαι λίγο 8) 8) 8) 8) 8)
Είδες πώς αλλάζει το κείμενο με τα emoticons? :D[/quote]
σε ειπα χαριτωμενο και γλυκουλη (γαΙδουράκι) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γτ δεν κοιτας το θετικο? :oops:
καλλωπισουυ!! :lol: :lol: :lol:
βασικα τι στεγνωνεις?? :lol: :? :? 8O :lol: ???
α και δεν ειμαι στην τσιτα.
οοχι χχαχα :lol: :oops:
Καλα ντυθηκα, ειχε κρυο, η ομαδα δεν επαιξε καλα, εκανε συντηρηση δυναμεων για την Κυριακη που παιζει εκτος με τον Αρη, τεσπα προκριθηκαμε τουλαχιστον ανετα!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
μα κ εγω!
ελατε ολοι να κανουμε ομαδικο χιπικο ερωταααααααααα! :P[/quote]
Τελικά το έχεις αποθημένο…
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Υλικά
2 αυγά ολόκληρα
2 κροκκάδια από αυγά
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ξύσμα από λεμόνι
1/4 κούπας ζάχαρη
1/4 κουταλάκι βανίλια
2 κουταλιές μαγιά σε 1/4 κούπας νερό
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κούπας βούτυρο λιωμένο
2/3 κούπας βούτυρο για άλειμμα
1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά και τα κροκκάδια, μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη μαγιά διαλυμένη στο νερό και στη συνέχεια το αλάτι, τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού και το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε λίγο-λίγο όσο αλεύρι χρειαστεί, ώστε να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή, που δε θα κολλάει στα χέρια μας. Πρέπει να χτυπήσουμε τη ζύμη στο μίξερ για 7’. Ανοίγουμε τη ζύμη σε παραλληλόγραμμο σχήμα, τη βουτυρώνουμε με το λιωμένο βούτυρο, τη διπλώνουμε και τη βάζουμε στο ψυγείο για 20’. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, άλλες 2 φορές και στη συνέχεια ανοίγουμε τη ζύμη σε μακρύ παραλληλόγραμμο. Την πασπαλίζουμε με ψηφίδες σοκολάτας και τη διπλώνουμε σιγά-σιγά σε μακρύ ρολό και στη συνέχεια την τυλίγουμε σε σπιράλ και τη βάζουμε σε στρογγυλό ταψάκι 25 εκ. Πατάμε τη ζύμη να απλώσει, γιατί στο ψήσιμο θα φουσκώσει. Την αλείφουμε από πάνω με ένα κροκκάδι αυγού, αραιωμένο με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με φυστίκι Αιγίνης. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 30’-35’.