Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Α ρε σε τι κόσμο ζούμε, μαμιέσαι για να πάρεις ένα πτυχίο της προκοπής.

Τελικά ο Τάκης είχε δίκιο όταν μου έλεγες πως για να πάρει μεταπτυχιακό έκανε πιάτσα στη Συγγρού.Τότε νόμιζα πως έκανε πλάκα…αχ και να ήξερα!

Oυ,και που σαι ακομα.

ΜΑΛΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

καααατσε λιγο.

Εφαγε μπαν ο Dead, αλλα το Δεσποινακι μας τιμα με τη παρουσια της?

“Δεν εμαθε το μαθημα του” και αλλα τετοια ομορφα ας μην ειπωθουν.

Εμ, ας εβαζε κι ο dead ενα γκομενακι για avatar. He had it coming.

γιατι εφαγε μπαν για το αβαταρ του;

3,7 μύρια δολλάρια για ένα γαμησάκι? είπαμε, έχει πέσει το δολλάριο αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά…

μάλλον θα τα βάλει στην τράπεζα και θα ζει με τους τόκους, τι να το κάνει το μεταπτυχιακό :lol:

Τι αβαταρ είχε? Άλλαξε το CCCP?

Απλα υπονοησα οτι ηταν ανηρ. Θεοσχωρεστον.

Νομίζω πάντως ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να μπει σε πρακτορείο στοιχημάτων το πόσο θα αντέξει ο Dead στο Forum χωρίς να φάει Ban.

Έλεος ρε παιδιά κάντε του ένα μόνιμο άμα είναι να ξέρει τι να κάνει ο άνθρωπος, να βρει άλλο Forum άμα είναι(πως λέμε να βρεί άλλη γκόμενα).

Τι έκανε πάλι ο Ντεντ ρε παιδια και έφαγε μπαν? Εγώ όλο στο οφτόπικ τον έβλεπα σήμερα… και σπαμάραμε μαζί.:frowning:

Μην το ψάχνεις ρε μπλήντιν, δεν έχει νόημα.

εδιτ: έλεος ε, δείτε τα τελευταία ποστ του dead (όσα έκανε δηλαδή από τότε που ξεμπαναρίστηκε). Είναι όλα στο οφφ-τόπικ!
Και ο Καρβου μου είχε γράψει προχθές “Για να σου φύγει η απορία, το Δεσποινάκι έχει 70 ποστ στο “Βαριέμαι”, άλλα τόσα στα παιχνίδια και στα introduce yourself, άρα δε βλέπω λόγο γιατί να φάει πόντο. Ούτε σοβαρές συζητήσεις αποπροσανατολίζει, ούτε στα μουσικά τόπικς σπαμάρει”

Για να σας φύγει η απορία, σπάμαρε σε μουσικό τόπικ. Kαι μην είστε και τόσο σίγουροι αν το despinaki έχει φάει πόντο ή όχι :wink:

Το δεσποινάκι γράφει μόνο πίπες και ασυναρτησίες, ε.
Το σπαμ του ντεντ αξίζει μπαν όμως. Οκ :stuck_out_tongue:
Ε τεσπα δε νομίζω να περίμενε κανείς ότι θα επιβίωνε στο φορουμ ο ντεντ, απλά μη (νομίζετε ότι) δουλεύετε και αυτόν κι εμάς, ουσιαστικά μόνιμο είναι το μπαν του, πείτε το να τελειώνουμε.

Παρακαλώ τους μοντς να μη μου στείλουν κανα μακροσκελές πμ! :frowning: Μόνο πόντο αν θέλετε επειδή είπα “πίπες”, όμως μη ζητάτε απάντηση. Ευχαριστώ :slight_smile:

ο dead έκανε κ μια καριέρα όμως, ε … δεν έφυγε με τη μια. μόνιμο μπαν δεν έφαγε κανείς για σπαμ…

να μην κάνει κ το δεσποινάκι λίγο καριέρα? να μην του δώσουμε ούτε μια ευκαιρία? άσχετο που δεν την βλέπω για πολύ μαζί μας…

μονά-ζυγά, μονόζυγα. οι φίλοι μας ας έχουν 100 ευκαιρίες, οι λοιποί γραφικοί να φεύγουν άμεσα γιατί μας την σπάνε…

το αν έκανε καριέρα ο dead και το αν θα κάνει και το despinaki, είναι ολόδικό σας λάθος.

ερώτηση. κάποιος που γυρίζει από προσωρινό μπαν ξεκινάει απ το μηδέν και μαζεύει πόντους για να φτάσει στο όριο ή ξεκινάει από κάπου πιο ψηλά λόγω πρότερου μη έντιμου βίου? ελπίζω να ισχύει το δεύτερο, γιατί πραγματικά δε μπορώ να συγκρίνω τον σπαζαρχιδισμό που βίωσε η ύπαρξή μου απ το despinaki με τον αντίστοιχο απ τον dead.

καλά κάνατε και τον μπανάρατε πάντως, γιατί μπέρδευα τα nicknames μας :!:

οχι ρε ντεντ…και δεν προλαβαμε να τα πουμε καθολου… :frowning:

το δεύτερο ισχύει. κ αν κάποιος στη συνέχεια είναι οκ, αρχίζουμε κ σβήνουμε κ πόντους, αμ πως

πάντως θέλω να ρωτήσω κάτι, σοβαρά

μας δίνεται την άδεια να κάνουμε μπαν χρήστες, ανάλογα με πόσο ηλίθιους τους θεωρούμε ???

ειλικρινά όμως

σας παρακαλώ δώστε την μας.

καλά, το ερώτημα είναι προβοκατόρικο. λες και κανονίζουνε οι χρήστες την πολιτική του moderating (δε θα πρεπε άλλωστε). χάνεις πόντους έτσι (σίγουρα δεν παίρνεις :p).

αν έπαιζε ρόλο η γνώμη μου, το πόσο ηλίθιος είναι κάποιος δεν πρέπει να σχετίζεται με το αν θα φάει σουτ. αλλά δε βλέπω και τη σχέση έχει αυτό με την εν λόγω περίπτωση. άσε που ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήριο περί ηλιθιότητος.

το δεύτερο ισχύει. κ αν κάποιος στη συνέχεια είναι οκ, αρχίζουμε κ σβήνουμε κ πόντους, αμ πως

με μπέρδεψε το αμ πως στο τέλος, αλλά το παίρνω ως ισχύον κι ελπίζω να κάνω καλά.