ισχύει.
ο dead σπάμαρε σε μουσικά τόπικ. κ αυτό ξέρει πλέον όλος ο ντουνιάς ότι μας ενοχλεί
το δεσποινάκι έχει πιάσει το πόμολο της πόρτας κ το ανοίγει. αν συνεχίσει έτσι, έφυγε κ εκείνη
ισχύει.
ο dead σπάμαρε σε μουσικά τόπικ. κ αυτό ξέρει πλέον όλος ο ντουνιάς ότι μας ενοχλεί
το δεσποινάκι έχει πιάσει το πόμολο της πόρτας κ το ανοίγει. αν συνεχίσει έτσι, έφυγε κ εκείνη
Δε λέω τίποτα! Από δω και μπρος θα μιλήσουν οι πράξεις μας :!:
Για τον dead ρε γαμώτο :!:
Οκ. ΠΑΛΙ μπαν ο ντεντ.
Ευγε ρε μοντς, εφυγε ο ανχολις, εφυγε ο βακιλλος και δεν εχετε που να ξεσπατε?
ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑ.
Θα καταστραφει το ποστ μου το ξερω.
Δεν εχω κανεναν μονιμο ποντο και θα σπαμαρω ολη μερα να δω αν θα φαω κι εγω μπαν, μοδα εγινε.
Προς το παρον, log out.
κλασσικες αιωνιες συζητησεις οταν καποιος γινεται μπαν…
Ωχ ρε σεις φτανει πια,καθε λιγο και λιγακι αιτια για πολεμο χρηστων/μοντερεητορς.Δεν εχετε βαρεθει?
Ειναι απλα τα πραγματα,αφου δεν γουσταρουμε πια σταματαμε να ασχολουμαστε τοσο.Εκτος αν καποιος δεν μπορει να ζησει χωρις το ροκινγκτζιαρ και το χιουμορ του?
ιndeed
απορία: ΠΑΛΙ μαλακίες ο dead?
Δεν έφαγε μπαν κάποιος.
Έφαγε μπαν Ο ΔΕΔ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΠΑΜΜΕΡΣ!!!
Εγώ δεν σας τη δίνω γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι με συμφέρει.
αυτό θα πει αυτογνωσία :lol: θεούλης
Ειδικά εσύ το έχεις διαπιστώσει ε?
εμ…δεν καταλαβα ακριβως την απορια σου παντως επειδη νταξει δεν ειναι εδω για να υπερασπιστει τον εαυτο του (οσο γελοιο και αν ακουγεται αυτο) μην τον βριζουμε…
μαλακιες = σπαμ
οβερ ν αουτ
Δε θα ήταν πιο σωστό (η πιο λειτουργικό ίσως, δεν ξέρω) όταν τρώει ban κάποιος χρήστης να αναγράφεται είτε στα post του, είτε στο προφίλ του, κάτι του στυλ “ο χρήστης τάδε έχει φάει ban γι αυτό και γι αυτό το λόγο”, εφ’ όσον κρίνεται απαραίτητο να γίνεται χρήση του banning? Νομίζω ότι έτσι θα αποφεύγονταν και κάποιες συγχύσεις που έχουν προκύψει με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών… απλώς μια σκέψη. :-k
το αντίθετο, ίσως
Οσον αφορα την συγκριση δεσποινακι - ντεντ, να θυμησω οτι ο 2ος σπαμμαρε επι 2 μηνες ετσι?Και μετα εφαγε μπαν.Δηλαδη περιμεναν οι μοδς να δουν αλλαγη και μετα πατησαν το κουμπακι για την μπανιερα.
Αυτα επειδη θελουν το δεσοινακι να φαει μπαν στην βδομαδα,οχι οτι εχω αντιρρηση προφανως, απλα να της δωθει και αυτηνης μια πιστωση χρονου τελος παντων ή οτιδηποτε
Δηλαδή μετά από την τελευταία φορά με τον ηλεκτρικό τι σκεφτόσουν?
ότι σου χρωστάω ένα ευρώ :-s
Ποπο μαλάκα ναι το βράδυ δεν κοιμήθηκα από τη θλίψη μου για το χαμένο ευρώ…
ΤΙΜΙΟΣ!!!
:lol::lol::lol:
Ποιος σπαμαρε 2 μηνες μωρε. Εδω μπαινει για 3 ωρες αφου του εχει φυγει το προηγουμενο μπαν και μετα ξανατρωει.
Και απ’οτι ξερω εχει 2-3 μονιμους ποντους απο τις πρωτες μερες εγγραφης του επειδη σπαμαρε στο οφτοπικ.