Υπάρχει, αλλά μόνο οι μοντς και ο χρήστης το βλέπουν. Αλλά δε βλέπω το νόημα. Όποτε μας ρωτάνε γιατί κάποιος μπαναρίστηκε απαντάμε. Απλά για προφανείς λόγους δε μπορείτε να δείτε το διεγραμμένο του ποστ (τότε γιατί στο καλό το διαγράψαμε;:p)
Σίγουρα θα ήταν χρήσιμο για να μη μπαίνει ο καθένας που είναι προκατειλημμένος με το moderating και να προβοκάρει με θεωρίες συνομωσίας και να μας κατηγορεί για μεροληψία, κρίνοντας από τα “μη διεγραμμένα” ποστ (που αφού είναι και μη διεγραμμένα, δεν ενόχλησαν κανέναν στο moderating), αλλά δεν πειράζει. Αυτά τα άτομα, άποψη δε θα αλλάξουν.
Επίσης, θέλω να προσυπογράψω το ποστ του Θέριον λίγο πιο πάνω. Είναι εμφανές πως το forum του rocking δεν είναι το προϊόν που ψάχνει τόσο ο dead, όσο και το Δεσποινάκι. Αν το Δεσποινάκι, κλωτσήσει την περίοδο προσαρμογής που της προσφέρει το όριο των 5 infractions (για την ώρα έχει πάρει τα 2 εξ αυτών), τότε θα ακολουθήσει το δρόμο του dead, που επίσης κλώτσησε κι αυτός κάποτε με τη σειρά του αυτή την περίοδο προσαρμογής (για όποιον αναρωτιέται, ο dead επιστρέφει κάθε φορά με 4 ifractions, επομένως αρκεί μια βλακεία για να φάει ban. Αν έμενε καιρό δίχως βλακείες, τότε θα του διαγράφαμε κάποιο εξ αυτών και θα είχε κι αυτός “τον αέρα του”).
Τέλος, τίποτα από τα παραπάνω δε δικαιολογεί στα μάτια μου χρήστες που έβρισαν το Δεσποινάκι. Αφού βλέπετε πως τα χνώτα σας δε ταιριάζουν και δε σας προκαλεί, δε βλέπω κανένα λόγο γιατί να τη βρίσετε. Δε το έχουμε επιτρέψει αυτό σε κανέναν για κανέναν και θα παρακαλούσα να μη συμβεί ξανά.
Ελεος…
Ειναι πολλα τα πραγματα που δε γουσταρω πελον στο φορουμ αλλα οκ,αυτη η κοντρα ειναι τραγελαφικη και θυμιζει μικρες ταξεις της πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης(το λιγοτερο).Εφαγε μπαν ο ντεντ και χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι.Καντε τον add στο μσν και στο φεησμπουκ ξερω γω ή παρτε τον τηλ και πειτε τα.
εγώ που πρέπει να εισάγω τα fractures στο damaged matrix και να βρω και μια καλή εξίσωση μεταβολής των porosities, ώστε όταν θα τρέξω τις παραβολικές εξισώσεις, να φανεί καλά η επίδραση του χρόνου, τι να πω;
δίνεις περισσότερα λεφτά για να πάρεις μεγαλύτερη σύνταξη. δε σκοπεύω να το βάλω. μπορείς να το αλλάξεις οποιαδήποτε στιγμή στην πορεία, μετά τα 35 νομίζω μπαίνει υποχρεωτικά…