Εγω έχω μια απορία, αυτός ο καραγκιόζης που διαφημίζει το κίντερ μπουένο, και στο τέλος λέει, είναι ωραίο να εισαι διάσημος. Αυτο που κολλάει με το κίντερ μπουένο? Και στην τελίκη, η γκόμενα πήρε το μπουένο και τον έγραψε στα @@ τις, παρα την διασημότητα του. Γιατι δηλαδή είναι ωραίο να είσαι διασημός?
είναι ωραίο να είσαι ωραίος ήθελε να πει, αλλά κόπηκε στο μοντάζ
Εγω του βρηκα κι αλλο.
Τι κι αν βρεξει τι κι αν φεξει
εσυ να τρως γιαουρτι gefsi.
Αλλα δεν του αρεσε.
Επισης ψηθειτε να συνεργαστουμε, και μαμω τα μαρκετινγς θα κανουμε.
Σοφία, το ξέρω πως σου κάθησε βαρύ το ότι σε απέρριψα και σου έριξα χυλόπιτα, αλλά δε χρειάζεται να με κυνηγάς από πίσω σε κάθε τόπικ και να με ειρωνεύεσαι, με άσχετες φράσεις μου.
Δέξου το. Τα ζώδια μας, δεν ταιριάζουν.
@ demon cleaner
ιδέα: (όχι πρωτότυπη όμως)
βάλε μια προβατίνα (ανφάς) και από πίσω να φαίνεται ένας βοσκός (λες και την απαυτώνει), αλλά στην πραγματικότητα να την αρμέγει
“Ποτέ σου να μη ρέψεις
μόνο γιαούρτι GEFSIS”
κ μένα με απέρριψες αλλά είμαι επιστήμονας
σου ρίχνω γιαούρτι gefsi στη μούρη
Εκτιμώ τις προσπάθειες σας, αλλά τα σλογκανάκια δεν τα χρειάζομαι… Γραφίστας (λεω οτι) είμαι ρε παιδιά…
(Κρατάω την ιδέα του κάρβου για το βοσκό πάντως)
@Πσόφικάπα:
ΠΦ. Πτυχιο?
Χοχο, αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση.
μου αρεσει που χθες εγω κ ο dead καναμε ολο ban ο ενας στον αλλο κ τελικα αυτος εφαγε αληθινο…
Αν υπονοείς οτι βαράω οσαν άτομο που συνάπτει σχέσεις με άτομα του ιδίου φύλου (κοινώς γκέη), τότε αποδέχομαι τις κατηγορίες σου.
A; Αν το ποστ σου ηταν χιουμοριστικο τοτε οκ, παρεξηγησις. Αν οχι ομως, ανησυχω.:-s
Προφανως μιλαω για την επιστημη που ασκουμε εμεις οι λογισται, χωνουμε και κοζμο φυλακη για την πλακα μας. Αμε.
Τι ζωδιο εισαι; Να το τσεκαρουμε.
Δεν είμαι ρε! Δε σου έχω πει; Γεννήθηκα τη μέρα που από λιοντάρι γίνεται παρθένος (23.8 ). Είμαι ένα παρθένο λιονταράκι
ΥΓ. Εννοείται πλάκα κάνω ρε! Εξάλλου, σχέσεις από απόσταση δε θέλω
dude εισαι κ συ υποστηρικτης του δεσποινακιου ή ειρωνικη ειναι η υπογραφη σου???
@Καρβου:Οκ συμφωνουμε, ελπιζω να βρεις αυτο που θα σε κανει ευτυχισμενο και καποια μερα να συναντηθουμε στο δρομο με τα καροτσα των παιδιων μας.
πωπω… Θα ενωθουν ξανά οι γκαντεμιές μας; Καημένο πάρκο :lol:
Το Μητσοτακη τι τον εχεις?:lol::lol:
Σκάσε ρε μα@@@κα, την προηγούμενη φορά που το ανέφερες αυτό το όνομα μου πήγε όλη η μέρα στραβα(True Story). Αν συνεχίσεις έτσι θα αρχίζω να σου ρίχνω και γω δικούς μου πόντους και στους 5 έχεις Ban.
Β
Α
Ρ
Ι
Ε
Μ
Α
Ι
Τ
Ο
Σ
Ο
Π
Ο
Υ
Α
Ν
Α
Β
Ι
Ω
Ν
Ω
Τ
Ο
Β
Α
Κ
Ι
Λ
Λ
Ο
!
!
!
χαχαχα:lol:
δεν θα ελεγα οτι ειμαι γκαντεμω αλλα ετσι δειχνουν τα γεγονοτα…
τεσπααα κριμα το παιδι…
Kι εγω που σου μιλαω αυτη τη στιγμη μαλλον απειλουμαι οποτε σταματαω εδω.Κριμα τον Dead μας τον εφαγες.
αποφάσισα να μην κάνω “χαζομάρες” στο φόρουμ
κ εννοώ : spam, double post, κλπ.
κ δν θέλω να φύγω από το φόρουμ, γι’ αυτό θα σας κάνω τη χάρη κ θα ηρεμήσω…