Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

οποιος βαριεται κ γουσταρει τα ινδικα τραγουδια ας το δει:lol:

LoL :lol::lol:

Την περασμένη Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 9:10 μμ, το Channel 4 έπαιξε την καινούρια διαφήμιση της εταιρείας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας T-Mobile.

Η διαφήμιση είχε γυριστεί το πρωί της προηγούμενης μέρας στον σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Street, τον πιο όμορφο ίσως σταθμό του Λονδίνου, με τη συμμετοχή 400 χορευτών αλλά και του ανυποψίαστου κοινού, που αντέδρασε όπως ακριβώς περίμενε η T-Mobile, δηλ. βγάζοντας τα κινητά τους για να τραβήξουν βιντεάκια και φωτογραφίες, ενώ κάποιοι άρχισαν να χορεύουν. Το όλο σκηνικό γυρίστηκε με 10 κρυφές κάμερες, και κανείς από τους παρεβρισκόμενους, εκτός από τους χορευτές και τους υπάλληλους του σταθμού, δεν είχε ιδέα τι γινόταν. Όλες οι πρόβες είχαν γίνει νύχτα, τις ώρες που ο σταθμός δεν λειτουργεί. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βιντεάκι που ακολουθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM&eurl=http://rednights.blogspot.com/

Η διαφήμιση παίχτηκε ταυτόχρονα στην τηλεόραση και στο YouTube.

Eπίσης με e-mail μου ήρθε

Κάνα mail με γυμνές φώτο δεν σου στέλνουν ποτέ?

στο hotmail τα θες? :stuck_out_tongue:

Αν σε βολεύει.

Εμενα ολο μαλακιες μου στελνουν :expressionless:

Πίσσα και πούπουλα και φωτιά στους δημιουργούς του άθλιου τραγουδιού που παίζει στις νέες διαφημίσεις της WIND.

Αυτο λες;

Εμενα μ’αρεσει πολυ. :oops:

Tης Vodafone ειναι χειροτερο.:stuck_out_tongue:

Άκουσα 10 δευτερόλεπτα απ’ το λινκ του κάπα και με έπιασαν τα νεύρα μου. Μπουρλότο στους δημιουργούς του.

Εχει πιασαρικο ρεφραιν :oops:

Τα γιάσονας είναι γκέη.

Στο UK δε μετακόμισε?:roll:

Για καθιστε γκαλα.

Οι σκωτσεζοι ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ

Φιξντ.

Kαι εμένα δε μου φαίνεται άσχημο το κομμάτι. Όχι και τίποτα το φοβερό, αλλά όχι και τόσο εκνευριστικό :oops:

Επιστρέφω στους ΜουΤζουΚουΜουΤου μου

άκρως παλέψιμο μου φάνηκε το κομματάκι. Δε με εμπόδισε να τελειώσω το ταψί με την πίτσα… :smiley:

Κι αυτό πως ακριβώς το διαπίστωσες;

Με βάζεις σε σκέψεις. :-k

:stuck_out_tongue:

Απο εκτεταμενη παρακολουθηση χαιλαντερ, μπρεηβχαρτ και στανταπς του Μπιλι Κοννολυ.

Εσυ σατυρε? Location London? Βλεψεις για το μελλον? Δεν εχουν τρου γουοριορζ κει κατου, μονο μπηφητερς. Που θασου φαν το μπηφ, ιφ γιου νοου γουατ αη μην.