Σωστο λογοπαιγνιο !
Βαριεμαι απιστευτα να διαβασω!Πρεπει ομως.
ΒΒ φορουμ!
bravo bravisimo
εγώ δν διαβάζω !!! :lol::lol::lol::lol:
κ γω σημερα δεν πολυστρωθηκα#-o
τεσπααααα:wink:
το κείμενο του karvou εντυπωσιακό μπορώ να πω.τελικά ο χώρος και ο χρόνος σε κάνει να εκτιμήσεις κάτι όπως αυτό στο παράδειγμα.
Now playing: Masterplan - 05 - Lost And Gone
via FoxyTunes
Πολύ μου άρεσε το κείμενο σου. 2 πρόχειρα συμπεράσματα βγάζω :
1.Η ισχύουσα άποψη πολλών ότι ‘‘Αν είσαι καλός σε κάτι θα πετύχεις όπως και να έχει’’ δεν ισχύει. Χρειάζεσαι ΤΥΧΗ και να σε προμοτάρει σωστά το σύστημα.Διαφορετικά είτε θα μείνεις στο περιθώριο είτε θα λάβεις ένα μικρό ποσοστό της αξίας σου. Μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο : Το σύστμα να σε βοηθήσει να μεγεθύνεις την αξία σου.
2. Πάντως πιστεύω όσο και μαγαζί γωνία να έπιασε τα 37 $ σε 45 λεπτά είναι καλή μπάζα και δείχνουν οτι έστω υποσηνείδητα κάτι έκανε κλικ στους περαστικούς και του ρίχναν κέρματα.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι τα παιδάκια ήθελαν να κάτσουν να ακούσουν, και όπως πάντα οι γονείς τα τραβολογούσαν ανελέητα… Απόδειξη ότι η ψυχή του μικρού παιδιού είναι πολύ δεκτικότερη σε τέτοια ερεθίσματα…
Πάντως μου έχει τύχει να κάθομαι να κοιτάω μουσικούς “του δρόμου”. Όχι όμως αυτούς που κάνει μπαμ ότι παίζουν πλέιμπακ…
Νυσταξα επιτελους!
Την πεφτω και εγκαιρως για να μην κανω ποστ στο μεταμεσονυκτιες και γραψω μπουρδες!
14 of your friends joined the group Tool is better than oral sex.
14 of your friends have never had a blowjob perfomed on them:p
Τι λε ρε.
Εδώ μιλάμε για Tool
Οκ δε το εννοούσα ;Ρ Μπορείς τουλάχιστον να ακούς Tool εκείνη τη στιγμή.
Τι κακο εκανα στον εαυτο μου και δεν ακουγα tool τοσο καιρο γαμωτη.
Πεθαινω.
Is it better than oral sex?
o αναρκι σε πιεσε;
εξαρταται
Τελικα γνωριζεις την αληθεια.
(νταξει δεν πιεσε το αμοιρο, απλα προτεινε.
-τι να ακουσω απο τουλ?
-τα παντα.)
Μανο, οχι.
Ιt’s not even better than hesimo:p
Μ’αρεσει που με καλεσες κιολας, σιγα μην εμπαινα εγω σε τετοιο γρουπ.:!:
[SIZE=“3”]338$[/SIZE] έδωσε κάποιος για test press του You Fail Me των Converge 8O
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=220348575294
Δηλαδή άμα για το jane doe πόσα θα δώσουν 1000$?
Εμ, αργείς (ΠΟΛΥ), αλλά μαθαίνεις.