Μήπως να ανοιχτεί και κανά θρεντ “Μάνογουορ βέρσους όλα τα υπόλοιπα”? Λέω εγώ τώρα…
ε,σε σχεση με την παπατζα σου…(αμα φτανεις και σε σημειο να δανειζεσαι απο αλλους,αστα,[-X,μου θυμηζεις σιγα σιγα κοινο γνωστο μας που βρισκετε αγγλια τωρα και το χιουμορ του το πλησιαζεις επικινδυνα…[-X)
Αντε,οριστε τρουιλα,για να μην στραβωμουτσουνιαζεις βραδιατικα…
http://www.youtube.com/watch?v=RGMmgEWqmPg
E μα φως φανάρι. Και μη με προκαλείς. Παλιόπαιδο.
Αν και κοντεύω να βγάλω πύον από τ?αυτιά με Manowar από τη μια και Λεπά από την άλλη (χμμμ έτσι πρέπει να είναι στην κόλαση), είσαι άδικος.
Βασικά έπρεπε να βάλω το Battle Hymns από το το DVD “The Absolut Power - The Day the Eath Shook” με 3 ντραμς και 3 κιθάρες ωστε να μη μείνει τίποτε όρθιο.
Ε πάρτε το: :twisted:
Πωωω ρε φρίδομ, έπος μιλάμε…
ανελεητοι πολεμιστες του οντιν, λυπηθειτε μας τους αμοιρους και σταματηστε να ποσταρετε λινκ
Αυτό μάλιστα! Πολυκοσμία! Οι maiden είναι;
Ποιον λες, τον super vlach; Μια χαρά χιούμορ έχει αυτός ρε. Και στους δυο μας δεν έχει πει την ιστορία με τις 10 γκόμενες στο Λονδίνο και τις άλλες 15 στην Ελλάδα, πόσες είναι;
Το video τα σπασε! Απλά για κοίτα λίγο πάνω δεξιά στην περιγραφή… :roll:
most of you know the brothers of metal song, well, here´s another version by the band Shapt.
(Manowar fans don´t get mad , I´m a fan too)
Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο χιούμορ και το κόμπλεξ μικρέ ανόητε Lupin;
Αν συνεχίσουμε έτσι πάντως, προβλέπω το ένδοξο αυτό forum να γίνει μάρτυρας της διαδικτυακής ρήξης μιας real life φιλίας! Τι λες, μήπως να ξεκατινιαστούμε κατ’ ιδίαν καλύτερα κάποια στιγμή;
Το σωσες μπορώ να πω. Παίρνω πίσω την κατηγορία (να μη δυσφορεί και ο cynic :p).
Μα οχι,δεν ειναι κομπλεξ(τεραστιε βλακακο γρακχε)…κομπλεξ θα ηταν να γ@μ@γαν και ν μην μου αρεσε αυτο,που δλδ γ@μ@νε…εγω λεω πως γινεται το αντιστροφο-επικαδες μην με φατε-,αλλα ειναι οφτοπικ εδω,οπωτε αστοειναι συγκροτημα που το δειχνεις σε παρεα και περνατε ενα πολυ ευχαριστω βραδυ γελιου και μπυρας:p
Οσο για το χιουμορ,τον αλλο λεω ρε,τον beloved,ο σωτηρης εχει πλακα,αλλα εσεις οι δυο ειστε σχεδον ντουετο πια με το γαμηστερο σας χιουμορ[-X:p:lol:…και μην με προκαλειτε να αρχισω να χωνω για μανογουορ,γτ θα φτασω πολλους στα ορια τους κ θα ρουφηξω μπαν…(ε,και δεν λεει μετα…)
οι Άπιστοι ας αποχωρίσουν,δεν τους θέλουμε!
Death To False Metal!!
Other users play,Manowar Kill!!!8)
Now playing: Mastodon - Bladecatcher
via FoxyTunes
παιδια βοηθεια!!χρειαζομαι επιγοντως τρομερη βοηθεια!ποιος εχει η ξερει απο κινητα htc???
Θεικο το false metal των brother firetribe:D:p:-s
πες μου ίσως πμορώ να σε βοηθήσω
Ωραία, κι εγώ λέω πως γ@μ@νε και εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται, βγάζει πουθενά αυτό; Αστο λέμε. Στο χω ξαναπεί εδώ πέρα, μερικά πράγματα κράτα τα για την πάρτη σου, εγώ αν ειρωνευόμουν ανοιχτά όλα τα συγκροτήματα που δε γουστάρω και για τα οποία γίνεται συζήτηση στο forum, θα είχα φάει ban προ πολλού, γιατί θα είχα γίνει τόσο αντιπαθητικός που θα μου την είχαν όλοι στημένη και τα report θα πέφτανε βροχή! Και στην τελική ένα, δυο, άντε τρία post, έστω και σε ειρωνικό ύφος, είναι αρκετά για να καταστήσεις σαφή τη θέση σου για ένα group. Από είκοσι και πάνω :roll: λέγεται “δε ζω αν δεν ξεκατινιαστώ με έναν Manowar fan απόψε”!
Προφανώς και το κατάλαβα ότι μιλάς για τον Beloved! #-o Αλλα το χιούμορ σου είναι απλά ανίκανο να συντονιστεί με τη λεπτότητα και το sophistication του δικού μου, και γι αυτό υποπίπτεις στη βλασφημία να το συγκρίνεις με το ανύπαρκτο του Beloved! Άντε γεια ρε! Έχεις μείνει πολύ πίσω!
:-k
Ban = του αφαιρείται το δικαίωμα να ποστάρει =
= χάνει τη δυνατότητα να κράζει τους βασιλιάδες =
= ένας άπιστος πρήξας λιγότερος
:idea:
\:D/
Για πες μας λοιπόν, τι πιστεύεις για τους στίχους των Manowar, την αμφίεση τους, τον τρόπο ερμηνείας του Eric Adams, τo ύφος στη φάτσα του De Maio στα live, όλα αυτά που λένε για το false metal και τα υπόλοιπα συγκροτήματα κτλ. κτλ.; :lol:
άσχετο αλλά είναι πολύ καλό album όπως και το τελευταίο…:D:D
Now playing: Mastodon - Megalodon
via FoxyTunes
καλα,χαλαρωσε,λες και μονο εγω τους ειρωνευτικα…σορυ αν σου ταραξα τον dungeons n dragons κοσμο σου,anyway,βραδιατικα…(καλα,αυτο για τον Beloved το προσπερναω,ειναι καιρο κοινως αποδεκτο γεγονος,εις τα ενδωθεν του κυκλου μας, οτι τον αγγιζεις επικινδυνα…)…
Που λες ναι,μου αρεσουν τα σωβρακα τους,ο απιστευτα τεχνικος τροπος παιξιματος του μπασου,προφανως και η ασσυληπτη ερμηνεια των στιχων τους με αφηνει αναυδο αλλα σιγουρα,αυτη η φιλοσοφια τους ειναι που με κανει να τους λατρευω…death to false metal λοιπον…#-o:lol::lol:
Συνέχισε, συνέχισε! Μια χαρά το πας, μη σταματας εδώ, χώσε κι άλλο! \:D/ :lol:
Μπα,βαρεθηκα,τωρα ακουω bridge of death και χαιρομε…
[SIZE=“3”]…[/SIZE]
:eek: :eek: :eek:
:papas: :papas: