Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

προτείνω να ανανεωθεί η λίστα των emoticons του φόρουμ. Μερικά είναι τελείως άχρηστα.
Ποτς γκένεν να είμαστε ροκιν φόρουμ και να μην υπάρχει ένα emoticon για το :ΤΡΟΥ: ???

:stuck_out_tongue:

ΕΛΑ ΝΤΕ!!!

να πάω να το μεταφέρω στο “προτάσεις για το φόρουμ” ή θα φάω πόντο? :stuck_out_tongue:

Το προσπαθήσαμε, αλλά δε γινόταν. Όλα ήταν ασώματα και δε μπορούσαμε να τους φορέσουμε τα απαραίτητα γούνινα βρακάκια :frowning:

μην ψαρωνεις ρε γαβ γαβ :p:lol::lol::lol:

Μα δεν είναι απαραίτητα τα γούνινα βρακάκια.

Θα μπορούσε ξέρω γω να είναι ένα emoticon με βλοσυρή/ασυμβίβαστη φάτσα, με ένα κράνος των Vikings στο κεφάλι (αυτό με τα κέρατα ε, ξέρεις) και μια γροθιά υψωμένη στον αέρα.

Πως σου φαίνεται; :stuck_out_tongue:

ή για άκομα πιο ΗΒΙΛ καταστάσεις, το :papas: με σταυρό ανάποδα! :stuck_out_tongue:

Αυτό δεν είναι epic ρε. Black είναι. [-X

Τι κάθομαι και λέω μες στα μαύρα μεσάνυχτα. :?

Λοιπόν καληνυχτίζω επειδή καλο το κάψιμο, αλλα πρέπει και να ξυπνήσουμε το πρωί! :bye: :sleep:

Aυτο το εμοτικον για το τρου , πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ο χαιρετισμος αλα ΜANOWAR.
Ξερετε πια κινηση λεω.
Να χαιρεταμε κιεμεις τους metal brothers με τον σωστο τροπο. 8)

Νταμν, έμεινα μόνος να σπαμάρω…
Καληνύχτα Γράκχε!

επίσης, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κι ένα “ερωτοχτυπημένο” emoticon. Τόσο ιντερνετοπέσιμο που παίζει (Τόταλ ρισπεκτ για τα χθεσινά του Δατς Γουάη) είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο…:smiley:

:metal:

ΟΡΙΣΤΕ!

Πόσταρε φωτό μάνογουορ ο κολοκύθας (:p) και δεν είχε ένα σωστό emoticon να βάλει μαζί! Μα είναι πράματα αυτά? Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο??

ουτε αντιπολιτευση να ησουν ρε μπληντιν :lol:

#-o [-X Σε συζητηση για τους Μανογουορ αναφερεται το ονομα του ετσι!Χυμα!

κάποια μέρα θα κατεβάσω κόμμα στις εκλογές. Με ΛΕΠΑ για κράχτη! :stuck_out_tongue:

Τι παραπάνω έχει ο Καρατζαφέρης και κατέβασε Εφη Σαρρή?
Είπαμε, εγώ είμαι ΤΡΟΥ!
(Ορίστε! πάλι δεν έχω emoticon…:?)

Τσιαμτσικας εδω με φωναξε κανεισ?:stuck_out_tongue:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ!!!

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Κανενας που να νιωθει απο VRML και αλγοριθμους φωτισμου μηπως εδω μεσα?

:metal::metal:

Nικο αγνωστου ταυτοτητας ιπταμενα αντικειμενα προσπαθουν να παρεισφρησουν στη συχνοτητα με σκοπο να σαμποταρουν το ρεπορταζ!Καταλαβεσ τιποτα?:-s