Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

\m/

http://www.youtube.com/watch?v=77xEnrkK8Go
και το υπέρτατο!!!8)

Now playing: Anorimoi - Kings of Feta
via FoxyTunes

Πολυ ωραιο βιδεο:)Μας το εδειξαν σημερα στην ημεριδα επαγγελματικου προσανατολισμου.

Πολυ ωραίο.

Οχι δα! Πολυ πιο τρομαχτικη απο τον Εξορκιστη μου φανηκε εμενα. Πα να δω καμια σκηνη.

Ναι,αν εξαιρεσεις οτι ο Εξορκιστης ειναι για να κατουριεσαι απο τα γελια ειναι πολυ τρομακτικη ταινια:p

πολύ καλό το video και μπράβο που σας το έδειξαν.Οι άνθρωποι ζούμε με βάση την μίμηση,οπότε και ως μικρά παιδιά ότι βλέπουμε από τους μαγάλους το θεωρούμε σωστό και έτσι το κάνουμε και εμείς.με λίγοι προσωχή σε αυτή την ηλικία τα παιδιά θα μάθουν τρόπους,και αξίες που χρειάζονται σε μια κοινωνία.

Now playing: Fields of the Nephilim - Shiva
via FoxyTunes

:? Μην συγκρινουμε την παπαριά με ενα πρωτοποριακό και κλασικο thriller…:wink:

Καλα,δεν συγκρινετε ο Εξορκιστης με το αλλο,αλλα και η εμιλυ ροουζ ειναι ωραιο ταινιακι που κλανεις πατατες σε σημεια…ειναι και true story(συναιβει στη γερμανια νομιζω…)…

Ειναι βασισμενο σε αληθινη ιστορια ναι.
Στον Εξορκιστη παντως παλια παιζει να με εχει παρει κι ο υπνος μια φορα.:stuck_out_tongue:

This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 10 seconds.

ταχύτερος κι απ τη σκιά μου :lol:

Καθισα και εγωο μαλακας κι ειδα τον εξορκισμο και ψοφησα στο γελιο… Μιλαμε απστευτη μαλακια!!!

8O8O8O

Λέγε διεύθυνση τώρα και καλύτερα να φωνάξεις και πέντε έξι φίλους να μη φας τόοοοσο πολύ ξύλο (ΑΛΗΤΗ). :lightsabre:

τι παπαριες βλεπετε?αντι ναβλεπετε καλομοιρακι!

Oταν διαβασα καλομοιρακι νομζα οτι ελεγε δεσποινακι!#-o:p

Οι μαλακίες πληρώνονται.

:lol::lol::lol:

Ε εγω φταιω ρε συ;Μπορει να ηταν πρωτοποριακη για την εποχη της και κλασσικη,αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειναι σαν τους Immortal του κινηματογραφου:p

Αλήτη μΠΑΟυγΚ επιβαρύνεις όλο και περισσότερο τη θέση σου με τις βλασφημίες σου. Γι΄ αυτό λέγε πού είσαι και θα το λύσουμε “προσωπικά”. :twisted:

Τι να μας πεις κι εσυ ρε γατακι,ρε ιμιτασιον Δικεφαλε,ρε Ηρακλακια της Αθηνας,ρε πιο κωλοφαρδη και ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος,ρε κακογουστε βιαστη του σινεματογραφου:pΑΝΥΠΑΡΚΤΕΕΕΕΕΕΕ,ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
Και τωρα που σ’ αναψα καλα καλα κατσε βρασε στο ζουμι σου,δε σου λεω που ειμαι,εισαι ντερεκι εσυ:p:p:p

Συγνώμη κύριε, είστε σίγουρος ότι ξέρετε ποιά ομάδα υποστηρίζω; :-k:lol: