Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ουχ,βαζελος εισαι εσυ#-o#-oΤην ειπα παλι ο μαλακας:lol:

Δε ανυπαρκτε,ρε εξαφανισμενε.ρε πιο ανυπαρκτη κερκιδα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου,ρε κακομοιρηδες που το μονο που εχετε να φωναξετε επι 90’ ειναι ενα κλεμμενο συνθημα:p:p:p:p:p

μπλα, μπλα, μπλαμπλαμπλα, μπλα…

Καλά, καλά.

Δε σε χάλασαν τα τρία τεμάχια βουλγαρόπουλο! :stuck_out_tongue:

Πηρατε παλι θαρρος παπαγαλακια!:lol:Τιποτα δεν εχει κριθει ακομα ρε κουφαλιτσες,ακομα δεν τελειωσε το πρωταθλημα και εχουμε και τα play-offs!Α ρε τσακισμενε καραβοκυρη,τα συκωτια θα σας φαμε ετσι και παιξουμε λιγο μπαλα ρε πεθαμενοι,τετοιο τσιρκο πως το εχετε στησει με τετοιο μπατζετ ουτε εσεις δεν ξερετε:lol:Ε εμενα δεν με χαλασε,το περιμενα οτι θα χαναμε και εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και ηρθε ετσι,τι να κανουμε:(Αλλα πολυ ασχολειστε με τον ΠΑΟΚ ρε κουφαλιτσες Αθηναιοι,αφησατε ο ενας και τον αλλον και βριζετε ομαδικα τον ΠΑΟΚ,σας ετσουξε καλα φετος ε;:naughty:Που να δειτε και του χρονου αθωα μου χαμουτζακια ποσο θα καλοπερασετε στο πρωταθλημα,2/3 του πρωταθληματος με κυνηγας καημενε,του χρονου τα @@ θα μου ζεσταινεις απο την αρχη μεχρι το τελος:pΤουλαχιστον παραδεχτειτε ρε καημενοι οτι γουσταρετε τα ΠΑΟΚια,που η μια στις 3 λεξεις που λετε ειναι η μπουγατσες,η μπαουγκς,η Τουρκοι,η Βουλγαροι:pΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ:p

:blink:

Ω μλκ, μιλάμε τέτοιο παραλήρημα δεν έχω κάνει ούτε γω στο θρεντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Σοβαρά όμως!

Ρίξε βρε αγόρι μου λίγο νερό στη μούρη μπας και ξεζαλιστείς! :lol: :stuck_out_tongue:

Τον δευτερο φραπε πινω,τι σε κανει να πιστευεις οτι θα με συνεφερει το να παω να πλυνω την πανεμορφη ομολογουμενως σκατοφατσα μου;:blink:

gay alert…:lol:

Που ειναι ο gay αγαπη μου;:oops:

ααγαααπη σου???:lol::lol:ο αλλος ρε,θα καψωσει,μην τον προκαλεις με πανεμορφες σκατοφατσες…εσυ εισαι γνωστος ΜΔ σαν κ μενα,οπωτε δεν σε φοβαμαι…

Δειτε τον σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι, την πρωτη ταινια(δεν ξερω αν εχει ρημεηκς κλπ), με την κολλητη μας ειχε πιασει νευρικο γελιο επι μιση ωρα.

Βριστε με αλλα μολις προχτες ειδα για πρωτη φορα το Δε Γουολ.
Βεβαια το ειδα μαζι με τον πατερα μου (που το εχει δει αλλες 22 φορες…) και ηθελε μετα να δουμε Φολτι Ταουερς κι εκει που εγω κοιτουσα σοκαρισμενη την ταινια, μου φωναζε ‘‘Φοοολτηηηηηηηηηηηηηη!’’ και μου χαλαγε την ατμοσφαιρα.

Αυτόν που δεν κολώνει εννοείς? :p:p:p

Κι όμως είναι πραγματική ιστορία :expressionless:
Όσο για το wall, αν βρίσουν εσένα που το είδες προχθές, εμένα που δεν το έχω δει πρέπει να με δείρουν; :Ρ

Μ’αυτον γελας απλα ακουγοντας, δεν χρειαζεται να βλεπεις.
Αν δεις κι ολας δε, γελας περισσοτερο.:expressionless:

Δες το μωρη. :!:

Το βιντεοκλαμπ που έχει ποικίλια στις ταινίες εδώ στην σκατοπεριοχή που μένω είναι μισή ώρα δρόμος και βαριέμαι ρε :!:
Είναι στην λίστα βέβαια :Ρ

http://www.youtube.com/watch?v=KzSaw3f10s0

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κατεβαζω το Diaries From the Gallows των Eventide στα τυφλα,αντε να δουμε τι φρουτο θα μας βγει ετουτο:-s

κοίτα να δεις που θα σε δείρει αυτή που το δε προχτές :lol:

τελικα μ αρεσει η βιολογια8)
τι ανωμαλη που ειμαι :wink:

Enemies of Reality > Dead Heart in a Dead World.

Dreaming Neon Black > Enemies Of Reality > Dead Heart In A Dead World 8)

Nevermore>όλους σας