Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Και ελεγα που ειναι αυτο το παλικαρι… 1000 χρονια!!!:lol:

Ο freedomofrock ηταν, ειναι και θα ειναι παντου και παντοτε… Απλα pm me και τσουπ, here im am…:smiley: 8)

Πανταχου παρον… Τα παντα πλυρον???:lol: :stuck_out_tongue:

Ετσι ετσι…:lol: :stuck_out_tongue:

Βαθεια θρεισκευομενη ετσι?

:-k :stuck_out_tongue:

Ναι… Εγω και η Λουκα ενα πραγμα…:lol:

'Η κατικαλητερο… Οσο εσυ…:stuck_out_tongue:

Ο κόσμος, δεν είναι μικρός…

Το rocking είναι μεγάλο!!!8) 8) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley:

Βαριέμαι ελλεινά, δεν έχω τι να κάνω… :frowning:

Με κανεις και κοκκινιζω…:-s

:stuck_out_tongue:

Συμφωνώ μαζί σου Bluezlick…

#-o :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Επειδη η Νεφελη βαριοτανε να κατσει να δει “Μαρια Η Ασχημη”, με αναγκασε να κατσω να το δω εγω, και να της πω την περιληψη…

Ιδου λοιπον:

"Η Μαρκέλλα παραξενεύεται για το ξαφνικό ενδιαφέρον του Σέργιου για την εγκυμοσύνη της Λίλιαν. Και του το λέει. Ο Σέργιος επισκέπτεται την Λίλιαν και της λέει ότι σε καμμία περίπτωση δε θα υποκύψει σε εκβιασμό σχετικά με το παιδί. Και ενώ οι “μνηστήρες” της Λίλιαν είναι τόσο αρνητικοί, η Μαρία ανακοινώνει το νέο της εγκυμοσύνης στον Νικόλα κι αυτό για κάποιους δικούς του λόγους τον κάνει να … πετάξει στα σύννεφα από τη χαρά του και να αρχίσει να ονειροπολεί. "

Mα μόνο αυτά έγιναν???θέλω πιο αναλυτικά ρε βασίλη!!αφού κάθισες και το είδες πες τι έγινε!!
Έχω μεγάλη αγωνία!!:lol: :lol: :lol:

MΔ?
:roll:

Νύχταααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Καλα ρε καΐλες παρακολουθητε ανελειπως την Μαρια την ασχημη ???:lol: :lol:

μουι μπες κ κανα μσν ρεεεεεεεεεεεεεεε!

εννοείται ρε συ!!είναι πολύ γελοία σειρά!!!:lol:

http://www.megatv.com/maria/

Μπες εδω, κανε το και home page… Εχει ολα τα επεισοδεια, καθως και πολλα αλλα…:wink:

Ενημερωμένο σε βρίσκω φυτούλι!!!:lol:

Σου εχω εξηγησει 1000 φορες ποιος ειναι φυτο… Εξαλλου, τι θελει περισσοτερο διαβασμα, η ιστορια πχ, η τα μαθηματικα…:-k