Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Δε θα ανοίξουμε πάλι αυτή την κουβέντα!!!άλλωστε-σοβαρά τώρα-η ιστορία θέλει πάααααρα πολύ διάβασμα!:wink:

Οντως την ιστορια πρεπει να διαωασεις παραπολυ για να τα πεις οπως θελουν να τα πεις ενω με τα μαθηματικα πρεπει να μαθεις τισ θεωριες και τουσ τυπους!

Ακριβώς!!!:smiley:

Τα μαθηματικα εκτος απο θεωρια, δεν θελουν καθολου διαβασμα… Αν προσεχεις στη παραδοση ειναι ολα οκ…

Να κανεις ομως και καμια ασκηση για προπονηση!

Τι λέει μωρέ; :stuck_out_tongue: Δε θέλουν εξάσκηση;; Άμα ήταν έτσι θα τελειώναμε την ύλη σε ένα μήνα…[-X

Δεν μιλησα για εξασκηση, μιλησα καθαρα για θεμα διαβασματος… Δεν ειναι οπως τα φιλολογικα, αυτο εννοω…

Έχασα πάντως πολλές ώρες σε εξάσκηση φέτος, αντί να διαβάζω τα θεωρητικά κομμάτια των μαθημάτων. Μάλλον το μετάνιωσα λίγο… :? τεσπα…

Σημερα ορκιστηκα!!!

ΥΓ. Ποση ηλιθιοτητα επικρατει σε αυτη τη χωρα ωστε κατα την ορκομωσια να πρεπει να σηκωνεις το χερι σου σε σχημα σταυρου??? Εννοειται πως δεν το εκανα…

Να υποθέσω πώς μιλάς για στρατό…

Άλλα πώς γίνεται να ορκίστηκες σήμερα όταν δεν έχει μπεί καλα καλα η νέα ΕΣΣΟ… :-k

Οχι ρε! Πτυχιουχος Πληροφορικης ΑΣΟΕΕ…

Α sorry! :lol: Παρερμηνεύσα λόγω άλλου τόπικ! :roll:

Σου τα εχω ξανα πει… Κοιτα μην αφησεις τις θεωριες, οι μισες μοναδες ειναι… Θα ερθω μια μερα εκει περα και θα σε εξετασω…:stuck_out_tongue:

Άσε γιατί είναι ένας απ’τους λόγους που είμαι ψιλο-down σήμερα. Μάλλον δεν έδωσα τόση σημασία ως τώρα στις θεωρίες και τώρα τρέχω λίγο! :-s

αμώ το διάβασμά μου…τα νεύρα μου ω ρε:lightsabre: :lightsabre:

Συγχαρητήρια ! καλή σταδιοδρομία!:smiley:
Η δική μου είναιτον Ιούλιο!:smiley:

Ξερει κανεις απο ποιο Ρωσικο τραγουδι ειναι παρμενο το “Gone with the wind” των Blackmores night???

Απο το “Polyushko Pole” ή αλλιώς Полюшко Поле… :wink: :stuck_out_tongue:

8O Σπασίμπα!!:lol:

Nτο Ζιβντάνια…#-o :lol: :lol: