Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Νομίζω ότι βρήκα το άλλο μου μισό.^^ :joy:

2 Likes

Όχι με μένα θα βγεις ραντεβού όταν ανοίξουν τα μαγαζιά !!

3 Likes

Πόσο χρονών είσαι; :stuck_out_tongue:

1 Like

Είμαι ημι-πιτσιρικάς κι εγώ.

3 Likes

Λυπάμαι, κάτω από 25 το συζητάγαμε. :joy:

1 Like

Αν δεχτείς να βγεις με κάποιον κάτω από 25, βλέπω να έχεις την τύχη της 35αρας φιλολόγου, καθώς σύμφωνα με τις ηλικιακές κατηγοριοποιήσεις του τέως ΠτΒ, στα 25 μάλλον θεωρούμαστε παιδιά…

1 Like

Α εντάξει ψάχνεσαι για άντρες μικρότερης ηλικίας από σένα, δεν έχω ελπίδες λολ

Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα…

Πάω να κάνω ένα Λίφτινγκ στον διάσημο πλαστικό χειρούργο Γεράσιμο Μαντούβαλο.

2 Likes

Χαχαχαχαχαχα ρεεε :joy: είμαι κάτω από 30… Μην βγω και παιδόφιλη στα καλά καθούμενα. :stuck_out_tongue:

3 Likes

μου εχει λειψει φουλ ομως… :neutral_face:

:rofl: :joy:

1 Like

Τι λες ρε παππου μεσηλικας στα 36 ελεος, ζηλευεις μαλλον…

Απλα ΕΚΛΑΨΑ. Η δικη μου συντομη ιστορια απαντηση λεει το εξης: Παιζω μπαλα σε ρηκρησεηναλ λιγκες 5Χ5, 7Χ7, 8Χ8 εδω και περιπου 20 χρονια, απο τα τιμημενα χρονια του πανεπιστημιου…λοιπον απο τα 35 μου εως τα 38 μου αισθανομουν πραγματικα λιγη μιζερια μετα απο καθε αγωνα γιατι απλα ημουν ρακος και πονουσαν τα γονατα πολυ.

Το καλοκαιρι που μας περασε, κι αφου ξεκινησα πολυ περπατημα και ποδηλατο, πηγαινα 3 φορες την εβδομαδα σε ΚΑΛΟ χλοοταπητα σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια, και επαιζα 2-3 ωρες μπαλα ασταματητα στην ηλικια των 39… και ενιωθα ξανα 25 χρονων ξερω γω… με καλες συνθηκες, ολα γινονται.

Τιμιο πεταγμα του γυπαετου

Ακομα πιο τιμιο τρελο χυλοπιτιδι…

3 Likes

:ok_hand:

1 Like

Σχετικά με κάτι που συζητήθηκε πιο πάνω, παρέλαβα χθες δεματάκι με 2 cd από Αγγλία το οποίο έφυγε 31/12 κανονικά στο σπίτι χωρίς τελωνείο η κάποια έξτρα χρέωση. Βέβαια μιλάμε για αξία 20 λίρες μαζί με μεταφορικά, δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας.

Κατω απο 22 ευρω δεν ασχολουνται απο οπου κι αν ερχεται το πακετο. Επισης, με ο,τι εχει ημερομηνια ταχυδρομησης απο Αγγλια μεχρι και 31/12, επισης δεν ασχολουνται. Μου το ειχαν πει απο τα ΕΛΤΑ αυτο.

1 Like

Σωστός. Βρήκα το φάκελο, έχει σφραγίδα royal mail 4/1. Όμως ο τύπος πήγε στο ταχυδρομείο στις 31/12, άρα η ημερομηνία ταχυδρόμησης πρέπει να είναι αυτή.
Επίσης, ένας μήνας είναι πολύς καιρός για δέμα από Αγγλία. Συνήθως είναι οι πιο γρήγοροι, μου έχει τύχει να παραγγείλω Κυριακή βράδυ και να έχω το δέμα Πέμπτη πρωί. Όλα αυτά προ κοβιντ εποχής, βέβαια…

Αυτός λέει

παίζει εδώ :")

1 Like

Προφανώς ο άνθρωπος δεν είχε κανένα άγχος για τις Πανελλήνιες αφού είχε εξασφαλισμένο μέλλον στη μουσική!
Έβαλα το βίντεο λοιπόν και για κάποιο διάστημα δεν ήξερα αν το έκαναν σοβαρά όλο αυτό ή αστειευόταν! Ειδικά ο τραγουδιστής, που ακούγεται περισσότερο Udo κι από τον ίδιο τον Dirkschneider - γεγονός είναι πάντως ότι το “Attack…attack…attack…” στο τέλος θα μπορούσε να το μιμηθεί καλύτερα, αφού υπάρχει ηχογραφημένο πρότυπο!

3 Likes

6 Likes

Black Sabbath και Judas Priest είναι όπως λέμε Larry Bird και Magic Johnson.

Metallica οπως λέμε Michael Jordan.

1 Like
4 Likes

patton for president :cowboy_hat_face:

2 Likes