Μισό! Τι Metallica; Γιατί αν παίζει solo ΚΕΑ, παίζει να μπορείς να περάσεις και Ιατρική Αθήνας!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Σαν χαρακτήρας είναι γενικά λίγο “ζεν”, υπάρχει δηλαδή μια χαλαρώτης να το πω έτσι, και κάθε φορά που είχε εξετάσεις (Lower, Proficiency) και έλεγες μπα, αποκλείεται να το πάρει γιατί τον έβλεπες λάσκα, κάθε φορά μας το έτριβε στην μούρη!!
Ισχύει δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί ενώ τρομάρα μου ήμουν πάντα υπέρ της αποφόρτισης και ενάντια στο να δώσουμε στις εξετάσεις παραπάνω βαρύτητα απ’όσο τους αρμόζουν, φέτος κάπου το έχασα. Ίσως ένας παράγοντας -χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ- να είναι το γεγονός ότι έχω βελαξει οικονομικά για 3 χρόνια με φροντιστήρια, ιδιαίτερα κλπ.
Έχεις βάλει κάμερες στο σπίτι?? Έχουμε σταματήσει όντως πλέον να ρωτάμε γιατί απλά βαρεθήκαμε αυτό το καλά, που αρκετές φορές συνοδευόταν και από ένα νομίζω! Όσο για την ησυχία εννοείται πως υπάρχει και με το παραπάνω. Μέχρι και το μπαλκόνι έχουμε διαμορφώσει στα μέτρα του για να βγαίνει έξω να διαβάζει αν του κάνει κέφι.
Βασικά ευχαριστώ πολύ. Καταλαβαίνω τι εννοείς και όντως έτσι είναι. Έχουμε μήνες να συζητήσουμε περί μηχανογραφικού, σχολών κλπ. Οι όποιες συζητήσεις περιορίζονται (από μέρους μας τουλάχιστον) στις απαραίτητες διαδικασίες που κάνουμε για να συμπληρώσουμε κάποιες αιτήσεις ηλεκτρονικά και να προλάβουμε κάποιες προθεσμίες. Το όλο θέμα είναι πως αρκετά από αυτά που είχατε την καλοσύνη να γράψετε, τα ένιωθα ήδη σαν πεποίθηση, και ενώ μου τα έλεγε και η σύζυγος, δεν μου έβγαιναν επακριβώς στην πράξη με αποτέλεσμα να αγχώνομαι υπέρμετρα.
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για το ενδιαφέρον. Να αναμένετε νεότερα
Μονο καλα ευχομαστε να ειναι!
μακάρι να σκίσει ο τζούνιορ, αλλά και να μη σκίσει, η ζωή δεν ισοδυναμεί με βαθμοθηρία ή βαθμολαγνεία. Γερός να ναι και όχι υπέρμετρο άγχος.
Και αντιστροφα
Όλα τα λεφτά το σχόλιο από κάτω:
Το ύφος του πιτσιρικά ένα καθαρό “τι ψηφίσατε ρε μαλάκες”
Κάπου πέτυχα (στο gazzetta νομίζω?) σε γραπτό κείμενο την κουβέντα, και τη διάβασα. Μέχρι και στα παιδιά δώσανε ερωτήσεις ρε γαμώτο?
Πάνος: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε όταν ο κορωνοϊός τελειώσει;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Νομίζω ότι αυτό που θα ήθελα να κάνω θα ήταν να πάρω την οικογένειά μου και να κάνω ένα ωραίο, χαλαρό ταξίδι.
Του χουν λειψει τα ταξιδια δεν κ τρεχει καθε σκ απο νησι σε νησι
Μαλακες μας δουλευει δεν εξηγειται αλλιως, μας τρολαρει κανονικα.
Άντε ρε μλκες, κανονίζω διακοπές για τον Αύγουστο, από το επόμενο Σάββατο teamPfizer ή teamModerna κι εγώ
Να πα να γ@μηθείς τώρα που το χεις ανάγκη!
Δεν έχουμε για εσάς κύριε, πίσω στην τρύπα σας!
Οπως γνωριζει καλα ο @pantelis79 , η inside joke φραση οταν καποιος (συνηθως Κινεζος ή Ρωσος) πεθαινει επειδη εκανε χοντρη μαλακια ειναι “enas petamenos ligoteros”
Για σενα θα κανω την παραλλαγη “enas psekasmenos ligoteros”
2κρ σε πυλωτικη διαβαση
ΕΚΑ δεν εισαι;