Των χιμπατζήδων πόσο ειναι; είμαστε κοντά σχετικα;
Όχι, αυτοί είναι ακόμα στα δέντρα
Ρε πόση φλωριά το νερόπλυμα της Pfizer; Ένεση με το ίδιο μου το αίμα να έκανα, πιο πολύ θα το καταλάβαινα… Moderna fuckin’ rulez λέμε
Κι εγώ τώρα που από ΑΖ θα κάνω 3η δόση pfizer αισθάνομαι σαν να φεύγω από bolt thrower για να πάω να δω babymetal
Πέρα από την πλάκα καλό εμβολιασμό σε όλους παιδιά
Τριτη δοση Moderna σε 3 ωρες για μενα. Θα μπορουσα να την εχω κανει εδω και μερικες βδομαδες αλλα βαρεθηκα λιγο την διαδικασια του να κλεινεις ραντεβου ονλαην. Αντε για να ενισχυσουμε λιγο αυτα τα αντισωματα, γιατι πανε πλεον 7 μηνες και 10 μερες απο την δευτερη δοση.
Εγω με την τριτη δοση (Pfizer) τελικα την ακουσα περιπου οπως και με τις δυο πρωτες, τις μεθανιωτικες (AstraZeneca). Μετα απο μιση μερα, για διαστημα μιας μερας ειχα δεκατα. Οχι αισθημα κουρασης, καμια απο τις τρεις φορες. Τιποτα ιδιαιτερο.
Ρε γαμωτο ειναι ιδεα μου ή οι πιο νεοι ειναι σταρχιδια τους οταν λενε κατι; Εμεις οταν λέγαμε αυριο στις δέκα θα βρεθουμε ή το καναμε ή λεγαμε σορυ αδερφε δεν μπορω γιατι κατι έτυχε. Πλεον δεν λενε ουτε αυτό, σε κρεμανε και δεν τους φαίνεται κατι
Δε θα σου απαντήσει κανείς μας, γιατί σε γράφουμε στ’αρχίδια μας
Μην μιλάτε για αρκίδια ρε σεις!
https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&v=1110662433093159
Τα κάλαντα όπως δεν τα έχετε ξανακουσει παρακάτω έπος
Χαχαχα σπεκ!
Συνεχίζοντας την πιο πάνω κουβέντα, ας πω κι εγώ ότι έκανα την “αναμνηστική” δόση του εμβολίου την Κυριακή που μας πέρασε, με την προσδοκία να μην έχω ιδιαίτερες παρενέργειες, έχοντας και την λίγο πολύ ανώδυνη εμπειρία των δυο πρώτων δόσεων από το εμβόλιο της ίδιας εταιρείας.
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη φορά το ένιωσα περισσότερο, αφού και κόπωση είχα την επομένη μέρα, και μυαλγίες, και 37,6 έφτασα, ενώ δεν είχα τον βαθύ βραδινό ύπνο που έκανα την πρώτη φορά και το περίμενα πως και πως!
Δεν ξέρω μήπως φταίει που έσπευσα να εμβολιαστώ τρεις μέρες πριν τη συμπλήρωση του εξαμήνου! (Σκέφτηκα ότι έρχονται γιορτές και καλόν θα ήταν να είμαι καλυμμένος για τα… γλέντια που θα γίνουν!)
Καλό εμβολιασμό και καλή ανοσία σε όλους μας!
Αν χρειαστεί ποτέ να πείσετε κάποιον για τα εμβόλια
Και λίγο πιο αναλυτικά για το operation warp speed, σε ένα ωραίο pdf. Ό,τι και να λέγεται για τους Αμερικάνους, τα operations τους είναι τρομακτικά αποτελεσματικά
Παίρνοντας την πρωινή δόση memes είδα το παραπάνω και μου γεννήθηκε η εξής απορία:
Αν πάει κάποιος και αλλάξει το όνομα του σε κάτι που αν το έλεγες δημόσια θα ήταν επάτημα για νομικές κινήσεις (πχ, “ο nnnkkk κάνει εμπόριο οργάνων”), θα μπορούσε κάποιος να σε φωνάζει έτσι χωρίς συνέπειες?
@akefaloskavalaris δώσε αν θες την άποψή σου
@jonkyr
Χριστούγεννα έρχονται, δώρα (και στον εαυτό μας) υποτίθεται αγοράζουμε, οπότε είπα να σου κάνω μια πρόταση.
Ενδιαφέρον. Καλά έκανες
Πήγα Μασούτη πριν 3 εβδομαδες για να αγοράσω δυο πραγματακια. Δεν ήξερα ότι έχουν φαγητα (κουζίνα), πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κοιτάζω (αν δεν κάνω λάθος) τα κεφτεδάκια με σως δυόσμου, διαβάζω συστατικά, βλέπω “Φοινικέλαιο”. Εντάξει, κάπου έλεος, όχι και στα κεφτεδάκια.
Τα αγόρασα, πρέπει να παραδεχτώ ότι είχαν ωραία γεύση. Υποθέτω ότι το φοινικέλαιο ήταν στη σως, για να έχει πιο smooth υφή.