Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μερακλής ο Βόλφγκανγκ, δεν είχα ιδέα

7 Likes

Ναι ρε ηταν παντελως βλαμμενος, ψαξε διαβασε ιστοριες γενικα.

2 Likes

Χρονια πολλα σε ολους, σας ευχομαι οτι καλυτερο.

Αυτη εδω η κοινοτητα κανει την ζωη λιγο καλυτερη αυτα τα τελευταια 2 χρονακια που μας εσκασε πανδημια απο το πουθενα.

Ευχομαι να εχετε κοντα τους αγαπημενους σας και να τους δινετε λιγο παραπανω φως καθε μερα που περναει, και αυτοι το ιδιο σε εσας.

Καλα Χριστουγεννα :christmas_tree: :tada: :gift: :hearts:

23 Likes

Χρόνια πολλά και από εμένα στην κοινότητα.
Με υγεία πανω απ’ όλα.

11 Likes

ευχαριστω παιδια

2 Likes

Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία ευτυχία και πολύ μέταλ

8 Likes

Μην ρίχνεις κατάρες μωρέ χρονιαρες μέρες

2 Likes

Μετά τους βραδινους, ας ευχηθώ και εγώ ο πολύ πρωινός χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους μας, υγεία πρωτίστως και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε!

9 Likes

Χρονια πολλα σε ολους

7 Likes

Ευχαριστώ ρε μάγκες. Δεν ήταν ανάγκη

6 Likes

@JTN Χρήστο σε λένε ?

1 Like

Όχι πώς σου ρθε

1 Like

Χαχα χρόνια πολλά μαν , ότι καλύτερο!!

1 Like

Θενκ

1 Like

Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους, ειδικά σε όσους την έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο! Να χαιρόμαστε Χρήστους και Χριστίνες! Να φάτε μελομακάρονα, να προσέχετε και ειδικές καρδούλες σε όσους είναι μακριά απο αγαπημένους τους

9 Likes

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, μια ευχή που την λέγαμε απλά από συνήθεια αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχει αποκτήσει την σημασία που θα έπρεπε. Να είστε καλά, να αγαπάτε τους ανθρώπους σας κ το βασικότερο να τους το δείχνετε κάθε μέρα, κάτι που για εμάς που είμαστε στο εξωτερικό είναι πολύ δύσκολο. Μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χάδι… .
Κ πολύ μέταλ… :laughing: :laughing: :laughing:

12 Likes

Πισω μου σ’ εχω… Ηδη 6 σημερα :joy:

Χρονια πολλα συμφορουμιτες μου. Με υγεια, χαρα και αγαπη.

9 Likes

Χρόνια πολλά σε όλους, να χαίρεστε τους αγαπημένους σας!

Καλά Χριστούγεννα!!

13 Likes

Μου δίνεις πάτημα τώρα για ένα παρα πολύ παλιό ανέκδοτο, φαντάζομαι θα το ξέρουμε όλοι

Καθώς σουρουπώνει στη Βηθλεέμ, έξω από τη φάτνη, “σκάει μύτη” ένας βαρύμαγκας με μπεγλέρι, τσιγκελωτό μουστάκι και με το σακάκι ρηγμένο στην πλάτη. Χτυπά την πόρτα της φάτνης και μισανοίγοντας από μέσα αποκρίνεται με πραότητα ο Ιωσήφ:

• “Καλησπέρα, τί θα θέλατε παρακαλώ;”
  • “Σπέρα, τη Μαρία θέλω.”
  • “H Μαρία έχει βγεί.”
  • “Καλά, πέστης ότι πέρασε ο Κρίνος”.

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους συμφορουμιτες!

8 Likes

9 Likes