Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Σωστο, δεν λεω οτι δεν ειναι μαλακας ο Χαλκιας (παντα τον αντιπαθουσα)

Καλα οχι, ο ορισμος του cringe ηταν ολες οι ερωτησεις της αλλα οκ :stuck_out_tongue:

Σε 20 ωρες παω το μικρο το γατι για εγχειρηση στο ματι, αντι να παει καλυτερα δυστυχως το ελκος στο ματι της παει χειροτερα κι εχει βγαλει μια φουσκαλα στο ματι και τρεχει υγρο απο το ματι της, που σημαινει οτι θα χασει την οραση της αν συνεχιστει. Υπαρχει μια πιθανοτητα να πρεπει να της βγαλουν το ματι αν δεν παει καλα η εγχειρηση.

Εχω φρικαρει παρα πολυ, νιωθω απιστευτα ασχημα, και νιωθω και τυψεις γιατι το προκαλεσε στον εαυτο της απο φαγουρα οταν ειχα παει να της καθαρισω το ματι, αν και ειχε ηδη απειρη φαγουρα εξαρχης. Ολο αυτο προκλήθηκε απο αγχος βεβαια επειδη φυγαμε για road trip και τα αφησαμε σε μια φιλη μου. Πω ρε πουστη δε θα κοιμηθω απο το αγχος μεχρι να γινει η εγχειρηση, ελπιζω να πανε καλα ολα…

2 Likes

Θετικές σκέψεις μονο και θα πάνε όλα καλά

2 Likes

Στα ποσα σταματησες δεν μας ειπες. Εκανες ρεκορ;

1 Like

Ειμαι στα 14, εχω αφησει 2 για αυριο αλλα δεν ορκοζομαι οτι θα ξημερωσουν. Για ρεκορ δεν ξερω. Μικροτερος παιζει να εχω φαει και περισσοτερα…

1 Like

Δεν έχω φάει ποτέ μελομακάρονο στη ζωή μου. Αν το γλυκό δεν έχει σοκολάτα, δεν είναι γλυκό, επομένως δεν έχω φάει ποτέ ούτε γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, καρυδόπιτα, μηλόπιτα, κανταίφι και γενικά ό,τι δεν έχει σοκολάτα

4 Likes

στην πυρα…

3 Likes

Φαμιλυ αυτο ειναι πιο αποδεκτο απο το να θεωρεις τα load/reload απλα καλούς δισκους;

5 Likes

μακαρι να πανε ολα καλα :pray:

4 Likes

Σε καμία περίπτωση. Δεν ήθελα να έχω διαβάσει αυτήν την πρόταση που τόλμησε να γράψει ο νννκκκ. Δεν μπορώ καν να την κατανοήσω.

4 Likes

Σόρι, αυτός είμαι :+1:

Προσπαθώ να δω τι ποτηρί αυτό μισογεμάτο… περισσότερα γλυκά για εμάς τους υπόλοιπους που τα τιμούμε :sunglasses:

3 Likes

Και εγώ δεν έχω καποια ιδιαίτερη αδυναμία στα κλασικά χριστουγεννιάτικα γλυκά τύπου κουραμπιές-μελομακαρονο, δεν λέω ότι δεν είναι ωραία, αλλά πολύ λίγα γλυκά χωρίς σοκολάτα πλησιάζουν τη σοκολάτα σε γεύση.

Μαζί σου @nnnkkk

3 Likes

Και μονο στη σκεψη μιας μηλοπιτας ενθουσιαζομαι κατω χαμηλα.

7 Likes

7 Likes

Ενταξει, προπαραμονη Πρωτοχρονιας, να ξυπνας και να διαβαζεις πρωτο ποστ της ημερας αυτο το αισχος. Ηξερα οτι το φορουμ ειναι αυτοδιαχειριζομενο, αλλα καποια στιγμη καποιος πρεπει να κανει το καθηκον του ως μοδερατορας και να πεταξει εξω απο εδω αυτον τον ανθρωπο.

Ας το κανει και με τη μορφη πρωτοχρονιατικου δωρου προς την κοινοτητα. Δεν θα πει κανεις οχι.

4 Likes

Κι αυτον παρεα, να μην στεναχωριουνται τα παιδια.

2 Likes

Ρεκορ σεζον εννοουσα. Μικρος σιγουρα εχω κανει μερικα παγκοσμια με τα μελομακαρονα.

1 Like

Σαιζον εκανα, ναι. Και ζησανε τα δυο τελευταια, θα θυσιαστουνε εντος της ημερας!

2 Likes

Εγω παντως πιστευω οτι οποιος λεει οτι δεν τρελαινεται με τα συγκεκριμενα γλυκα απλα δεν εχει φαει ποτε ΚΑΛΟ μελομακαρονο και κουραμπιε.

Μου ειχε φερει καποτε η κοπελα μου απο την Ναξο βουτυρο που οπως μου ειχε πει ειναι ειδικο και μονο για κουραμπιεδες. Μην το χρισημοποιησετε πουθενα, μονο για να κανετε κουραμπιεδες. Ε ηρθαν τα Χριστουγεννα και εκανε η μανα μου κουραμπιεδες με αυτο, οκ, μεχρι τοτε θεωρουσα και εγω τους κουραμπιεδες ενα μετριο μπισκοτακι, αφου εφαγα αυτο το πραγμα αναθεωρησα εντελως, ειδικα στον κουραμπιε το βουτυρο κανει τεραστια διαφορα. Στο μελομακαρονο το θεμα πιο πολυ ειναι το σωστο σιροπιασμα (μην ειναι σφουγγαρι, μην ειναι και θεοστεγνο να θρυμματιζεται) και η υφη του.

Εδω να πω οτι ειμαι υπερ οσον αφορα τις νεες τασεις για μελομακαρονα/κουραμπιεδες με επικαλυψη λευκης/μαυρης σοκολατας, λεμε ναι στην καινοτομια.

6 Likes