Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Χτες έχασα τη μητέρα μου, έτσι ξαφνικά όπως έφυγε ο πατέρας μου πριν 5 χρόνια… τον ίδιο κωλομήνα!
Αν δεν ήταν η οικογένεια και τα παιδιά, δεν ξέρω πως θα ήταν…

11 Likes

Συλληπητήρια ρε φίλε, να τη θυμάσαι με αγάπη

6 Likes

Συλλυπητήρια φίλε @St_Anger.

4 Likes

Συλληπητηρια. τα λογια ειναι φτωχα σε αυτες τις καταστασεις.

5 Likes

Συλλυπητήρια. Καλή δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου εύχομαι…

4 Likes

Συλλυπητήρια ρε φίλε. Να θυμάστε μόνο τις όμορφες στιγμές.

Πολλοί λένε πως ένας ξαφνικός θάνατος είναι προτιμότερος από οποιαδήποτε διαδικασία “μάταιης παράτασης” με νοσοκομεία, εγχειρήσεις ή ενδεχόμενες χημειοθεραπείες. Δυστυχώς πριν 7 μήνες έχασα τον πατέρα μου, ύστερα από μία 6μηνη ταλαιπωρία με χημειοθεραπείες, επεμβάσεις κλπ. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη εξαρχής, το ξέραμε, αλλά ποιος αφήνει τον δικό του άνθρωπο χωρίς φροντίδα; Τι καταφέραμε; Απλώς να φύγει μισός, ταλαιπωρημένος, με 6 μήνες αβεβαιότητας. Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα αυτή.

Δύναμη ρε φίλε, τίποτα άλλο. Ο χρόνος θα σας βοηθήσει.

6 Likes

Συλλυπητήρια. Να ζήσετε να την θυμάστε και να την τιμάτε. Καλή δύναμη.

5 Likes

Συλληπητήρια.

4 Likes

Συλλυπητηρια κι απο εμενα.

4 Likes

Τα θερμά μου συλλυπητήρια φίλε @St_Anger.
Πολλά λόγια δεν χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, ευτυχώς έχεις την οικογένεια σου που θα σε βοηθήσει να το διαχειριστείς. Το ότι το μοιράστηκες μαζί μας είναι τιμή για την, διαδικτυακή έστω, κοινότητα που έχουμε εδώ, μακάρι τα λόγια των συμφορουμιτών να προσέφεραν μια ελάχιστη παρηγοριά.
Να είστε καλά να την θυμάστε.

8 Likes

Συλλυπητήρια κι από μένα.
Να την θυμάστε όσο πιο όμορφα γίνεται

2 Likes

Μάνα η πρώτη και παντοτινή αδυναμία κάθε αγοριού… Συλλυπητήρια και από εμένα και καλή δύναμη

5 Likes

Συλλυπητήρια

1 Like

Θερμά συλλυπητήρια, να ζήσετε να τη θυμάστε.

1 Like

Συλληπητηρια ρε @St_Anger

1 Like

Συλλυπητήρια.
Καλή δύναμη και κουράγιο σε εσένα και τους δικούς σου.

1 Like

Συλλυπητήρια ρε φίλε.

1 Like

Συλληπητηρια @St_Anger

Οσο μεγαλωνουμε και ολα αυτα αρχιζουν να αποτελουν πολυ υπαρκτο μερος της πραγματικοτητας που ζουμε, ειτε οσον αφορα τους δικους μας γονεις ειτε φιλων μας, τα συναισθηματα και οι σκεψεις ειναι αναμικτα.

Ελπιζω να εζησε μια ευτυχισμενη ζωη η μητερα σου, και να ζησετε εσυ και η οικογενεια σου να την θυμοσαστε.

7 Likes

Συλλυπητήρια αδερφέ.
Η απώλεια της μητέρας είναι μεγάλη όσο χρόνων και να εισαι
Νάσαι καλά να τη θυμασαι

1 Like

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς…

Γράφοντας σε αυτό το φόρουμ πολλά χρόνια τώρα, με τις απόψεις, τις συμφωνίες, τις διαφωνίες, τους “τσακωμούς”, βλέπω αυτό το φόρουμ και όλους εσάς ως μια ευρύτερη παρέα, μια “οικογενεία”, όπου εκφράζουμε τις χαρές και τις λύπες.

27 Likes