Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

“You see, there was this bee” :smile:

3 Likes

Έλεγα κι εγώ τόσον καιρό, ποιον μου θυμίζει o Rowan Atkinson…

…τον σπουδαίο Τάκη Μηλιάδη!

3 Likes

Btw δικαιώθηκε ο Ντεπ

2 Likes

Ο μικρός προσπαθεί με τον τρόπο του να μου πει να κλείσω να έρθει κι αυτός Maiden

18 Likes

Στον ρόλο του βέβαια ως Mr.Bean όλοι ξέρουμε ποιον θυμίζει.

3 Likes

Έρχεται ένα τζίνι και μου λέει “κάνε 3 ευχές” και πραγματικά, δεν με νοιάζουν τα πλούτη και η χλίδα, ας εξαφανιστούν οι ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ οι κατσαρίδες χωρις να διαταραχθεί ο κύκλος της ζωής (γτ δυστυχώς χρειάζονται και αυτές) και ας πήγαιναν οι άλλες 2 ευχές στο βρόντο.

9 Likes

Μπορείς να πεις να γίνουν αόρατες για σένα ρε και να σου μείνουν και 2 ευχές

Αόρατη κατσαρίδα στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο; Καλύτερα να με κυνηγάει το Alien.

6 Likes

Ειχα μια μαλλον ασχημη συναντηση με μια τετοια πριν απο δυο εβδομαδες. Δεν προκειται να το γραψω εδω, απλως μοιραζομαι τον πονο μου. Απορω με την ψυχραιμια μου, δεν φημιζομαι για αυτην οταν βλεπω κατσαριδα.

3 Likes

Τα κουνούπια είναι πάνω από τις κατσαρίδες.
Πρώτα αυτά να εξαφανιστούν.

5 Likes

??? Αφού είναι αόρατη δε θα το ξέρεις ότι είναι εκεί

Ποτε δεν κατάλαβα την φρίκη με τις κατσαρίδες. Οκ είναι αηδιαστικές. Ούτε εγώ τις θέλω. Τρώνε με τη μία fatality αν τις δω. Αλλά αν είχα ευχές… Προτεραιότητα θα έπαιρναν πολλά άλλα. Σκορπιοί, κοριοί, ποντίκια, κουνούπια, και γενικά οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, σε αντίθεση με τις κατσαρίδες

3 Likes

Εχει μια καλη σκονη της μπαγερ που τις εξαφανιζει, τουλάχιστον απο τοτε που εβαλα πριν τεσσερα πεντε χρονια δεν ξαναεμφανιστηκαν, απλα αν εχει κανεις ζωα θελει προσοχη

1 Like

K-othrine

2 Likes

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας. Έχει ακριβύνει πολύ όμως, υπάρχει πλέον ελληνικό υποκατάστατο σε πολύ καλύτερη τιμή και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

το K othrine, το χρησιμοποιουνε για τις απεντομωσεις και για ενα κοστος 5 ευρω το φακελακι την χρεωνουν 50€ την απεντομωση.
καλο αλλα ακριβο επισης ειναι το maxforce ειναι gel, το βαζεις σε κρυφα σημεια πχ. πισω σε συρταρια, πισω απο πλυντηριο κτλ κτλ και την τρωνε (και μεταφορικα).

Στην Πλατεία νερού πού θα κατουρησουμε ρε παιδιά; Έχει τίποτα εκεί δημόσιο; Χελπ :joy::joy:
Μη με τρολλαρετε μιλάω σοβαρά έχω θέμα

1 Like

Έχει χημικές τουαλέτες

2 Likes

Τελευταια φορα που πηγα πλατεια Νερου (το '19 στους manowar (Release) πανε 3 χρονια- γαμω τον κοβιντ) ηταν κυριλε απο θεμα τουαλετες-νερο-σαπουνι-ανθρωπια κτλ.

5 Likes

Πω οι χημικές είναι αηδία αλλά τι να κάνεις από το τίποτα
@nikatapi χημικές ήταν και είχε και σαπούνι; Μήπως τις άλλαξαν; Ελπίζω σε κάτι καλύτερο από χημικές γιατί είναι κλειστοφοβικές και αηδία αν ακουμπήσεις κάπου.

1 Like