Ναι
77
Και με πάσα ειλικρίνεια, από τα πιο εύκολα kill ήταν η γάτα και τα ρομπότ.
51 και εδω (gay)
70 . Φάση είχε αν και πιστεύω στον πραγματικό κόσμο θα έπαιζε πολύ περισσότερο do nothing
- kill em all
- Ισως πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα στη ζωη μου. Ας πουμε τους αστακους και τα ρομποτ.
43, φλώρος
81, δεν το σκέφτηκα και πολύ.
Ναι, έχεις δίκιο το ξέχασα, όταν ήμουν εγώ στη μέση εσωζα τον εαυτό μου ούτε κλώνους, ούτε αναδρομή, ούτε τίποτα
54
59
Πήγα και στους Manowar τρομάρα μου, Δεσμοντ Τσάιλντ με Σάκαρο στο Ηρώδειο και πολύ μου είναι
71
Δεν ξέρω, εχω νεύρα ή είμαι οκ;
59 και στο πρόβλημα με τους αστακούς άρχισα να υποψιάζομαι επικίνδυνα την ηθική βάση του παιχνιδιού
Please elaborate.
Και αν όλο αυτό το παιχνίδι υπάρχει μόνο και μόνο για να πάρει κάποιο AI τις IP του 82% που επέλεξε να σκοτώσει τα 5 sentient robots αντί για τον έναν άνθρωπο;
Γι’αυτό βάζεις Opera με ενσωματωμένο VPN και άσε τα ρομπότ να τρέχουν στο Πακιστάν
Δεν βαριέμαι τόσο, αλλά έχω ολόκληρη θεωρία για αυτό, άλλη στιγμή 'Εχει να κάνει και με το νευρικό σύστημα των ζώων, και με κάτι alt-right παπάτζες. Ελπίζω να σώσατε τη γάτα, νιαουρίζει κιόλας
Εγώ έσωσα την γάτα δίχως δισταγμό.
Για την δολοφονία 4 αστακών είμαι υπεύθυνος μαζί με το κορίτσι ούτως ή άλλως από τον Απρίλιο έως σήμερα.
Στη ερώτηση με την μετενσάρκωση κλώνων πάτησα τους 4 κλώνους μου πάντως και άφησα τον 1 να ζήσει. Θα ήταν πολύ μπέρδεμα να έχω συνείδηση σε 4 διαφορετικά σώματα. Κούραση.