Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ναι

3 Likes

77 :smiley:

1 Like

Και με πάσα ειλικρίνεια, από τα πιο εύκολα kill ήταν η γάτα και τα ρομπότ.

1 Like
1 Like

51 και εδω (gay)

1 Like

70 . Φάση είχε αν και πιστεύω στον πραγματικό κόσμο θα έπαιζε πολύ περισσότερο do nothing

2 Likes
  1. kill em all
1 Like
  1. Ισως πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα στη ζωη μου. Ας πουμε τους αστακους και τα ρομποτ.
1 Like

43, φλώρος

1 Like

81, δεν το σκέφτηκα και πολύ.

1 Like

Ναι, έχεις δίκιο το ξέχασα, όταν ήμουν εγώ στη μέση εσωζα τον εαυτό μου ούτε κλώνους, ούτε αναδρομή, ούτε τίποτα :stuck_out_tongue:

1 Like

54 :grin::grin::grin::metal:

1 Like

59

Πήγα και στους Manowar τρομάρα μου, Δεσμοντ Τσάιλντ με Σάκαρο στο Ηρώδειο και πολύ μου είναι

2 Likes

71
Δεν ξέρω, εχω νεύρα ή είμαι οκ; :smile:

2 Likes

59 και στο πρόβλημα με τους αστακούς άρχισα να υποψιάζομαι επικίνδυνα την ηθική βάση του παιχνιδιού :stuck_out_tongue:

3 Likes

Please elaborate.

1 Like

Και αν όλο αυτό το παιχνίδι υπάρχει μόνο και μόνο για να πάρει κάποιο AI τις IP του 82% που επέλεξε να σκοτώσει τα 5 sentient robots αντί για τον έναν άνθρωπο;

18 Likes

Γι’αυτό βάζεις Opera με ενσωματωμένο VPN και άσε τα ρομπότ να τρέχουν στο Πακιστάν

3 Likes

Δεν βαριέμαι τόσο, αλλά έχω ολόκληρη θεωρία για αυτό, άλλη στιγμή :stuck_out_tongue: 'Εχει να κάνει και με το νευρικό σύστημα των ζώων, και με κάτι alt-right παπάτζες. Ελπίζω να σώσατε τη γάτα, νιαουρίζει κιόλας :upside_down_face:

2 Likes

Εγώ έσωσα την γάτα δίχως δισταγμό.

Για την δολοφονία 4 αστακών είμαι υπεύθυνος μαζί με το κορίτσι ούτως ή άλλως από τον Απρίλιο έως σήμερα.

Στη ερώτηση με την μετενσάρκωση κλώνων πάτησα τους 4 κλώνους μου πάντως και άφησα τον 1 να ζήσει. Θα ήταν πολύ μπέρδεμα να έχω συνείδηση σε 4 διαφορετικά σώματα. Κούραση.

2 Likes