Καλα, ουτε κι εγω την ειχα βγαλει, αλλα… Κι ο συναδελφος εδω εχει μετρησει 4/4 συναυλιες την προηγουμενη εβδομαδα, δυο εκ των οποιων Ιγκι + Λεξ. Πειτε μου για κατσαριδες.
Ημουν αποφασισμενος να παω γιολο σημερα στους Σκορπιο, αλλα μου θυμισαν δυο συναδελφοι (σε ασχετη φαση μεταξυ τους) οτι παιζουν διαφορετικες παραλλαγες κορονας και δεν ξερεις αν περασες τη μια και σου καθισει υστερα απο λιγο καιρο η αλλη. Δεν πιστευω οτι σε τρεις μερες ξανακολαω, αλλα μασκουλα στην τσεπη και αφηνω τα γιολο για τις διακοπες.
Ένας φίλος μου μένει Μαδρίτη και αυτή τη στιγμή περιμένει να δει τους Metallica, και μάλιστα τσάμπα γιατί κάτι φίλοι του είχαν έξτρα εισιτήριο και τον πήρανε μαζί. Current mood:
Νομίζω είχαν παίξει Μαδρίτη το Μάιο του 2019, αν βγάλεις και τον covid, ξαναεπισκέφθηκαν τους Μαδριλένους σχεδόν άμεσα (όπως και πολλούς άλλους Ευρωπαίους)… και εμείς στην ψαροκώσταινα βλέπουμε youtube
Αν ψηθεις να εγκαταστησεις ελληνικα στον υπολογιστη σου ή οπου τελος παντων εγραψες το αποπανω μηνυμα με τα greeklish βγαλμενα απο το 2005, θα σε κερασω εγω εισιτηριο Metallica
Μπα, 1000 φορές χειρότερα τουλάχιστον, κι όσο προκαλεις τόσο ανεβαίνουν οι τιμές . Αν είναι δυνατόν να συγκρίνεις μια γλώσσα που διαβάζεται πανευκολα με μια που προκαλεί τύφλωση.
70, η λογική μου ήταν να μην πειράζω την πορεία του τραίνου, πάρα μόνο αν οι επιζήσαντες θα ήταν περισσότεροι. Στην ερώτηση με τον πλούσιο, πήρα τα 500k γιατί πάλι ένας πέθανε αλλά υπήρχε επιπλέον benefit